Arama sonuçları: *

1. B

Çalışılan yer primi vermiyor

Selamlar arkadaşlar. 3 Temmuz'da bir iş yerine girdim, kargocuydum. Taşeron firmaydı, neyse girdim, 5 ay çalıştım. Son 2 hafta öncesinden istifa dilekçemi yolladım, son 10-15 gün kalmıştı çıkmama. Ben plan yapıyordum, çıkacağım ve taşınıcaktık. Ev bulamadık, neyse ilettim, 30 Kasım son çalışmam...
  2. B

Çok kararsızım ne yapmalıyım?

Selamlar arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar kafam çok karışık 5 ay depoda çalıştım yks çalıştım üni okumadım ama bıraktım neyse berber olmak istiyorum hedefim bu ve ben normal sıradan mahalle berberi olmak veya oraya gidip çıraklıkla öğrenmek istemiyorum uzun ve meşakatli ve öğretmiyorlar da...
  3. B

2 aylık Masterclass ile erkek kuaförlüğü öğrenilir mi?

Selamlar arkadaşlar, liseden lojistik mezunuyum. Depoda 5 ay kargocu olarak çalıştım. Şu an erkek kuaförü kursları var, bir tane buldum. Hafta içi 9-5 öğretecek, masterclass şeklinde birebir. 2 aya öğrenir miyim? Herkes "1 aya bile öğrenirsin" diyor. Hevesim var zaten, kargoculuğu da seviyorum...
  4. B

Okulu bırakma kararı

Selamlar arkadaşlar ben 20 yaşıma gireceğim meslek lisesinden geçen sene mezun oldum lojistik bölümü stajyerdim geçen yıl YKS çalışamadım bu yıl da çalıştım ailem bu yıl sonunda seni okutamayız vs muhabbet yapmaya başladı mecbur okulu bırakıyorum zaten depoda çalışmaya başlamıştım tekrar...
  5. B

Canım sıkılıyor artık

Selamlar arkadaşlar, ben bu yıl YKS’ye çalıştım. Abi, meslek lisesi mezunuyum zaten. 0 netle başladım ya, o kadar sıkıntı falan… Neyse, yazın da çalışayım dedim. Şimdi geldim, çalışıyorum. Abi, dün bir akraba, yakın bir şey olmuş. Korktum ben falan, üzüldüm. Amcam falan halletti. Bugün benim...
  6. B

Bandırma üniversite çıkar mı?

Selamlar arkadaşlar, bu üniversite bilgisayar programcılığı 1. sıraya yazsam çıkma olasılığı nedir merak ediyorum. Benim netler Türkçe: 19 Net Sosyal: 10,25 Net Matematik: 2 Net Fen: 1,75 Net OBP: 79,11 Bandırma üniversite ise bunlar obpm yüksek biraz ama:
  7. B

Lojistik nerede okunur?

Selamlar arkadaşlar istediğim bölüm çıkmayacak büyük ihtimalle ve ben zaten meslek lisesi mezunuyum ilk mezunluğumdu 0 netle başladım neyse bi şeyler elde ettim de yeterli değil ybs için lojistik için ek puan veriyorlar çoğu yer çıkıyor nerede okumalıyım eskişehir en iyisi diyorlar da?
  8. B

Yazın kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım?

Merhabalar arkadaşlar ben mezun bi öğrenciyim kendimi geliştirmek istiyorum. Dil mi öğrensem ingilizce çalışmak veya premier falan mı öğrensem laptopum biraz düşük ama edit vs yapmayı öğrenmek de çok istiyorum ek olarak zaten bi işte çalışıcam da kalan zamanı değerlendirmek istiyorum. Laptop: i3...
  9. B

Discord sunucusuna nasıl pomodoro sayacı eklenir?

Selamlar arkadaşlar YKS Discord sunucum var buraya nasıl pomodoro ekleyebılırım bilen biri var mı?
  10. B

Temudan birkaç şey alabilirmiyim?

Selamlar arkadaşlar 30 euro sınır gelmiş diyorlar 800TL lik bikaç şey alıcam da tereddütte kaldım alsam mı diye ?
  11. B

Video üretmek istiyorum.

Merhabalar arkadaşlar, yks hakkında video atıp hem sunucu hem yotube bir götürmek istiyorum sunucum iyi kötü birşeyler var ama youtube video çekmekte utanıyorum bunu nasıl kırabilirim? Video atmak istiyorum ama dalga vs geçilirim diye veya başka nedenlerden dolayı hevesim kırılıyor.
  12. B

Psikolojik olarak nasıl iyi hissedebilirim?

Merhabalar arkadaşlar ben 12. sınıf meslek lisesinde okuyorum. Hem staj 3 gün hem 2 gün okul dersler boş bir yandan da YKS çalışmaya çalışıyorum ve kendimi kötü hissediyorum psikolojik vs olarak biliyorum 1 sene gitse sıkıntı olmayacağını mezuna kalmanın kötü olmadığını biliyorum ama psikolojik...
Geri