Arama sonuçları: *

1. İ

Temsilcilerimizin oynayacağı maçlar için skor tahminiz nedir?

Sizce temsilcilerimizin maçları ne olur? Maçlar: Not: İlk yazılan takımlar kendi evinde oynuyor. Ş̶a̶m̶p̶i̶y̶o̶n̶l̶a̶r̶ ̶L̶i̶g̶i̶ ̶2̶.̶ ̶h̶a̶f̶t̶a̶ ̶-̶ ̶G̶a̶l̶a̶t̶a̶s̶a̶r̶a̶y̶ ̶ - L̶i̶v̶e̶r̶p̶o̶o̶l̶ ̶-̶ ̶b̶u̶g̶ü̶n̶ ̶2̶2̶:̶0̶0̶.̶ 1-0 bitti. Avrupa Ligi 2. hafta - Fenerbahçe - Nice - 2 Ekim...
  2. İ

Foruma "Beğenmeme" Tepkisi Gelmeli

Biliyorum açılan 5857488. konu ama artık kesinlikle lazım. Malumunuz forumda koyun etkisi var ve mesaj yanlış bir mesaj olsa bile 2-3 beğeni alınca herkes beğeni basıyor. Buna gülme tepkisi ile cevap verince adam reaksiyon kazanmış oluyor. Forumda yanlış ve bilgisizce konuşan birisine kızgın...
  3. İ

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Domenico Tedesco Oldu!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Domenico Tedesco oldu. Dzeko'dan daha genç. Genel olarak hücüm futbolu oynatıyor. En büyük başarısı Schalke'yi 2. yapıp Şampiyonlar Liği'ne götürmek. Fatih Terim'in Galatasaray'ına isabetli şut bile çektirmemişti. Ama genel olarak iyi performans göstermemiş...
  4. İ

Yunan Takımı Panathinaikos, Samsunspor'un Atatürk Formasını Uefa'ya Şikayet Etti

Bir iddiaya göre Samsunspor, Panathinaikos ile yapacağı maçta, Atatürk'ün çift mavi gözünün bulunduğu forması ile sahaya çıkmak istemiş ve Panathinaikos, "kışkırtıcı" diye bu formayı UEFA'ya şikayet etmiş. Adamlar Atatürk'ün gözünden korkuyor, atamın büyüklüğüne bak...
  5. İ

Foruma Yeni Moderatörler Alınmalı

Şu anki moderatörlerimiz çok iyi ama az ve yetersiz kalıyorlar. Raporların onaylanma süresi 1 saatten bile uzun sürebiliyor. Ayrıca 00:00'dan sonra aktif moderatör bulamıyorsun. Sabah 5'te aktif olsun demiyorum ama gece moderatörü alınsa iyi olurdu. Sonuçta forumda konu onaylama sistemi de yok...
  6. İ

Balıkesir 6.1 Şiddetinde Deprem!

Balıkesir de 6.1 şiddetinde deprem oldu. İstanbul da şiddetli hissettim. Google deprem olmadan birkaç saniye önce uyarı gönderdi. Herkese geçmiş olsun.
  7. İ

Foruma Rozetler Gelebilir

Foruma rozetler gelirse eğer hem güzel durur hemde kullanıcıları aktif olmayan kategorilerde aktif olmaya teşvik eder. Örnek rozet: İndirim kovalayan (en iyi isimleri diğer forumlar almış): Sıcak fırsatlarda aktif indirim paylaşan kullanıcılara verilir. Rozet fikirleriniz varsa yazabilirsiniz.
  8. İ

Forum'da Neden Artık Etkinlik Yapılmıyor?

Mesela sadece 2023 yılında bu etkinlikler yapılmış: 2 kere en çok indirim paylaşan üyeye hediye verilmiş, ayın üyesine hediye verilmiş, sistemi ve fiyatını tahmin edene hediye verilmiş, 2 tane üyeye kral tacı verilmiş, moderatör alımı yapılmış ve 2 üye moderatör olmuş. Ancak en son 2024 Nisan...
  9. İ

Anker PowerCore 10000 Powerbank Toplatılıyor

Anker PowerCore 10000 A1263 powerbank fazla ısınması ve alev alma riski sebebiyle Anker Global tarafından toplatılıyor. Ülkemizde uzun süredir satışta olan bir model bu forumda sıcak fırsatlar konularıda var. Model elinizde varsa dikkatli olun. Anker Türkiye'den ise hiçbir şekilde açıklama yok.
  10. İ

Başlıklar Butonu Çalışmıyor

Başlıklar butonu normalde oldukça yararlı bir özellik ama bu forumda çalışmıyor. Normalde şu şekilde başlıkların listesinin olması ve üzerlerine tıklayınca o başlığa yönlendirmesi gerekirken bu forumda o butonu kullanınca öyle bir şey olmuyor. Bu konuda kullanmayı denemiştim...
  11. İ

Huawei HarmonyOS İşletim Sistemini Bilgisayara Çıkartıyor

Huawei'in işletim sistemi HarmonyOS'un bilgisayar için çıkacağı iddia ediliyordu. Bu, Huawei'in açıklaması sayesinde kesinleşti. Windows'dan Linux'dan vb. bağımsız, tamamen Harmony çekirdeği kullanan bir bilgisayar işletim sistemi geliyor...
  12. İ

BTK'dan 4 Telefona Toplatma Kararı! Reeder'da Listede

BTK, Reeder S19 Max Pro S Zoom, Dıjitsu DCT 90, Hiking X11, Hiking X9 telefonlarına toplatma kararı getirdi. Sebebi ise bu telefonların yaydığı yüksek radyasyon. Kaynak: https://www.webtekno.com/btk-4-cep-telefonu-icin-toplatma-karari-h158268.html Markalar hiç şaşırtmadı.
  13. İ

Google Play Oyunlar'ın Fişi Çekiliyor

Google Play Oyunlar'ın fişe çekilmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Daha henüz resmi açıklama gelmedi ancak iddialar, uygulamanın çok uzun zamandır güncellenmemesi, Google Play'in kendisine Google Play Oyunlar'ın özelliklerinin entegre edilmesi bunun doğru olabileceğini gösteriyor. Google Play...
  14. İ

Android 15 ve 16'nın Sistem Gereksinimleri Değişti! 2 GB RAM Cihazlara Elveda

Artık Android 15 için 4 GB RAM ve 32 GB hafıza gerekiyor. Android 16 için ise 6 GB RAM gerekiyor. Ayrıca 2 GB RAM ve altı RAM'e sahip telefonların Google Play servisleri desteği olmayacak. Giriş segment telefonlarda büyük değişim göreceğiz...
  15. İ

Reeder Amiral Gemisi (!) Telefonu Reeder S919'u Tanıttı

Reeder S919 tanıtıldı. Cihazda en çok öne çıkan özellik Dimensity 9300+ işlemci olması. Fiyat takas kampanyasında yazan bilgiye göre 35.888 TL: https://reeder.com.tr/s919-kampanyasi-2025 Telefon aslında Çin'de üretiliyor ve Türkiye'de Reeder logosu basılarak satılıyor: Üretici telefonu...
  16. İ

Donanım Arşivi Foruma Ne Oluyor?

Forum da 2 gündür bir sıkıntı var sürekli çöküyor. Şu anda oturumlar kapatılmış. Yeni sunucuya mı geçiliyor? @Mehmet Yılmaz
  17. İ

Donanım Arşivi Forum' un Arayüzü Yenilenmiş

Sıcak Fırsatlar aşağıdakı fotoğraftaki gibi artık ayrı bir kategori olmuş. Bayadır bekliyorduk sonunda istediğimiz oldu. Bide konu dışı kategorisinin logosu değişmiş. Önceden tek kişi vardı şimdi 3 . Gördüğüm değişikler bukadar. Belki başka değişiklerde vardır varsa yazarsınız. Ben açıkcası...
  18. İ

Bence Donanım Arşivi Forum Önerileri Diye Bir Kategori Açılmalı

Bence Donanım Arşivi Forum önerileri diye bir kategori açılmalı. Çünkü mesela sitenin logosu çok büyük geldi bunun küçültülmesini önermek istiyoruz konu açıcaz ama konuyu açacağımız bununla ilgili bir kategori yok. Gerçekten saçma. Kategori açılırsa hem konu açabileceğimiz bir kategori olur...
  19. İ

CNBC-e Türkiye' ye geri geliyor.

Bodrum belediyesindeki billoardlara yukardaki gibi reklam asmışlar. Özledik valla.
  20. İ

Üstün Başarı Belgesi Ve Onur Belgesi Kime Veriliyor?

Şu Üstün Başarı Belgesini Ve Onur Belgesini Kime Veriyorlar? Çevremde Hiç Alan Görmedim.
Geri