Arama sonuçları: *

1. yalnızbiri01

VALORANT SABİT 30 FPS SORUNU

Arkadaşlar menü de ve oyunda sabit 30 FPS aloyorum denetim masasından baktım bir sorun gözükmüyor ama 30 FPS sabit aliyorum
  2. yalnızbiri01

LAPTOP TEMİZLİK VE TERMAL MACUN DEĞİŞİMİ Yardım

Arladaşlar laptobumu termal macun ve temizliğini yaptıracağım adam bana 600 dedi termal macun sorduğumda kendi macununu kullanacam dedi termaltake in macunu da varmış onu kullanırsam 1200 olur dedi sizce ne yapayım benim macunun da iyidir dedi
  3. yalnızbiri01

TOPTANCI NASIL BULURUM

Beyler toptancı nasıl bulurum çoğu ürün olabilir üreticiden almak isterim
  4. yalnızbiri01

İklim YASASINA KARŞI ÇIK

Gündem oyalanmaya çalışıyor iklim yasasının gerçek adı köle yasasasidir 2016 dan beri tasarlanan yasa sindi gizlice yürürlüğe girecek
  5. yalnızbiri01

17 yaşında göz çizdirebilir miyim

Merhabalar ben MSÜ için gözümü cidirecegim fakat galiba yaş sınırı 18 mis ben 1 yıl erken başladığım için 17 yaşındayım 17 yaşında çizdirebilir miyim bir yolu yok mudur ?
  6. yalnızbiri01

Nasıl toptancı bulabilirim?

Merhabalar ben internet üzerinden satışlar yapıyorum fakat ürün bulamamaya başladım yurt dışından getirmek çok zor hale geldi nasıl toptancı bullabilirim bı fikriniz var mıdır
  7. yalnızbiri01

Nasıl şikayet edebilirim

Merhabalar ben bundan yaklaşık 2 hafta önce gözümle ilgili kaza geçirdim muyaneye gittim doktor bana kontrol günü verdi gittiğimde raporluymus bu hafta gelecek dediler şimdi az önce gittim ve doktor çıkmış sekreteri de bana ameliyat günü istese bakmaz dedi yarın da yokmuş haftaya kaldı gene...
  8. yalnızbiri01

İÇİME KUŞKU DÜSTÜ YARDIM EDİN

Arkadaşlar az önce biri beni arayıp sahibindende aradığını söyledi ve ben de evet buyrun dedim çünkü ilanın vardı sonra haber gördüm evet diyen dolandiriliuir diye hiç bir şekilde soy isim yoktu sahibinden hesabımda evet buyrun dediğim gibi hemen kapati baya bir kuskulandim bir şey yapabilirler...
  9. yalnızbiri01

Gözümün bir kısmı hafif siyahlık var

Merhaba arkadaşlar bu gün arkadaşım gözüne çok sert bir şekilde kar topu attı attıktan sonra gözümün beyaz kısmında siyahlık meydana geldi ve kısmını göremiyorum bu geçici bir şey mi yokaa kalıcı mı hastaneye gitmem gerekir mi ?
  10. yalnızbiri01

BİMCELL pişmanlıktır

Arkadaşlar ben internetim bitiginden habersizdim bitti diye de SMS gelmedi ve 100mb kullanmışım 100 MB için benden 225tl kesti bundan haberim BİMCELL bakiyeniz bittmek üzere diye mesaj geldiğinde anladım iğrenç bir operetor canlı destek de yok
  11. yalnızbiri01

İzlediğim animenin mangasını okumak istiyorum fakat bulmiyorum yardım

Merhaba arkadaşlar ben 1 ay önce 86 animesini bitirdim Türkçe çevrili mangası yok mu mangaokutr de bı tane buldum fakat liseye filan gidiyorlar halbuki 86 politik ve savaş icerikli nerden okuyoabilirim yardım lazım sağolun
  12. yalnızbiri01

ANİME ONERİSİ lütfen

Beyler bana romantizm aşk çin...Elik olmaysan anime önerir misiniz
  13. yalnızbiri01

Shopier nedir yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba shopierden sadece link üzerinden mi alışveriş yapılıyor instegram vs hesabı olmayan magzalardan nasıl alışveriş yapılır
  14. yalnızbiri01

Köpeğime isim önerileri

Arkadaşlar husky bembeyaz erkek köpeğim için isim önerileri lütfen 🥺
  15. yalnızbiri01

Yurt dışı alışveriş düzenlemesi hakkında yardim

Beyle temudan 4 bin TL kim alisveris yaptım ve ondan sonra haberi gördüm galiba 20 sinde yürürlüğe girecek sizce ürünlerim gelir mi iptal mi edeyim
  16. yalnızbiri01

Üzerime nitrik asit geldi

Beyler selam oncelikle sulama yaparken boru üzerime su ile karışık nitrik asit geldi bu durumda ne yapmam lazım üzerimde pantol vardı hemen çıkardım kızardı üzerine ne sürsem iyi gelir bazik bir şey iyi gelir mi patetes filan cahiligim yüzünden kusura bakmayin
  17. yalnızbiri01

Nasıl para kazanabilirim ?

Merhaba arkadaşlar internete para kazanabilcegim bir yontwm filan var mı?
  18. yalnızbiri01

Hiç bir şeye tahammülüm kalmadi

Arkadaşlar merhaba artık o kadar sıkıldım ki annemler konuşurken bile sert konuşuyorum ve bu dan dolayı kendimi kötü hissediyorum namaza filan başlamayı dusunuyorum belki beni sakinleştirir hayatımı duzene sokar diye sizin öneriniz nedir ne yapmam lazim
  19. yalnızbiri01

Borsada haram olduğunu bilemdigin hisseyi almak günah mı

Merhaba öncelikle birkaç sorum var araştırdım ama sonuç fazla cimadi beyler borsa da haram olduğunu bilmediğim hisseler aldım günahı yazılır mı Borsada haram hisseden kazandığım parayı ne yapmam lazım Borsada helal ya da haram olduğu bilinmeyen halka arz olan hisseler faiz olmadan almak günah...
  20. yalnızbiri01

Günlük hayata yaşadığınız sorunlar neler ?

günlük hayataki sorunlarınız neler örneğin uzun yol yürüyorum ayağım ağrıyor gibi
Geri