Arama sonuçları: *

1. talhabkr

Paramı ödemeyen şirkete ne yapabilirim.

4 yıldır her yaz çalıştığım şirket bidahaki sene gelmeyeceğimi duyunca 3 aylık maaşımı yatırmadı yazın ortasından beri para bekliyorum sürekli arıyorum çoluğunu çocuğunu arıyorum “para toparlayamadım kimseye atamadım, hacım diğer ay ödeyeceğim, hacım sabahleyin muhasebeciyle konuştum halledecez...
  2. talhabkr

Al-Sat yapmak istiyorum ne yapabilirim

Üni okuyorum ve ek bir kazanç elde etmek istiyorum bu işe 25 30 bin tl kadar bütçe ayırabilirim sizce al sat bana kazanç sağlar mı? Bu işe başlarsam nasıl başlamalıyım devamında ne yapmalıyım?
  3. talhabkr

Al-Sat yapmak istiyorum ne yapabilirim

Üni okuyorum ve ek bir kazanç elde etmek istiyorum bu işe 25 30 bin tl kadar bütçe ayırabilirim sizce al sat bana kazanç sağlar mı? Bu işe başlarsam nasıl başlamalıyım nasıl yapmalıyım
  4. talhabkr

Katlanır masa önerisi

Odamda masa var fakat ekstra olarak masa almak istiyorum 100cm altı olmayan katlanır masa önerilerinizi bekliyorum
  5. talhabkr

EA App in yüklenmesi neden uzun sürüyor

Steam üzerinden bf 1 aldım indirdim oyunu açtım ea app kuruluma başladı ama 2 buçuk saattir bitmedi internet kullanmmıyor ne indiriyorda bu kadar uzun sürüyor 80gb oyunu 1 saate indirdim
  6. talhabkr

Torna atölyesi nasıl açabiliriz

Babam 15 yıllık tornacı bende anadolu lisesi sayıdal son sınıf öğrencisiyim, cnc torna cnc kesim makineleriyle ilgili çok şey biliyorum makinelerden anlıyorum babam 10 yıldır havalimanında tek tornacı olarak çalışıyor ve işini çok iyi yapıyor çevredeki herkes kendisini tanır fakat işçi olduğu...
  7. talhabkr

Bu iphone kaça satılır

pil 83 128 gb iphone 11 2025 10. aya kadar garantili arka cam kırık (sadece köşede ufak şeffaf kılıfla yakından bakmadıkça belli olmayan) ve ekranında ölü pixel var artık bu telefondan tiksindiğim için satıp yaza kadar idarelik iphone xr xs veya se model telefon almak istiyorum kaça satabilirim
  8. talhabkr

Yks sayısal ders çalışma programı önerisi

11. sınıf anadolu lisesi sayısal öğrenciyim sabah 8 giriş 15 50 çıkış 1 saat eve gidiş derken saat 5 i rahat buluyor okuldan doğru düzgün verim alamıyorum hocalar berbat tüm sayısal dersler 3 gün üst üste (pazartesi salı çarşamba tamamen sayısal dersler) bok gibi bir düzen asla verim alamıyorum...
  9. talhabkr

Bit pazarından alışveriş yapılır mı

cumartesi günü bakırköy bit pazarına gitmeyi düşünüyorum cebimde 1000tlye yakın para var kıyafet ve ayakkabı almayı düşünüyorum sizce alınabilecek bir yer mi daha önce tecrübe eden varsa paylaşabilir mi
  10. talhabkr

Karıncalardan nasıl kurtulurum

15 gün tatile çıktım eve geldiğimde çoğu yerde birsürü karınca var 2 gündür uğraşıyorum gitmiyor dolaplarda çekmecelerde yemek yerken kaşıkta gördüm sabahtan beri bişey yiyemiyom ne yapabilirim
  11. talhabkr

TL'mi dövize çevirmeli miyim

birikmiş bi param var bu parayı tl olarak tutmalı mıyım yolsa altın dolar euro mu almalıyım
  12. talhabkr

Riot games her dakika doğrulama kodu gönderiyor

her dakika geliyor bu mailime bakayim dedim 1 yıldır geliyomuş bu doğrulama nasıl kurtulucam.
  13. talhabkr

öğrenci akbilini kullandığımda tam akbil ödüyorum

her iett otobüsüne bindiğimde öğrenci kartımdan 7.62tl kesiyor normal mi ?
  14. talhabkr

r/place neden bu kadar bekletiyor

15. talhabkr

1 aylık discord nitro ??

Güvenilir mi?
  16. talhabkr

Pc fiyatları düşermi

Abi dolar düşer düşer diye pc toplayamıyodum şimdi daha kötü oldu sizce nolcak bu fiyatlar düşermi
  17. talhabkr

Çok Gerekli PP Önerisi

PP Arıyorum Zoomda Filan Kullanıcam
  18. talhabkr

Ücretsiz VPN önerisi

Pubg Mobile İçin İstiyorum (emilatör) sunucuya bağlanmadı hatası alıyorum better vpn indirdim oda deneme sürümü bitti ücretsiz vpn istiyorum
  19. talhabkr

Steam Tüm Dosyalarını Masaüstüne attı oyunlarım silindi!!!! (yardım edin ya)

steam girerken güncelleme verdi 200mb indirdim tüm dosyalar masaüstüne geldi oyunlarım gitti 100gb yer vardı 40gb yer kapladı oyuna girmem için yükleme istiyor ne yapmalıyım baştan yüklemek istemiyorum yeni yükledim zaten
  20. talhabkr

steam kısıtlama kaldırma

illa 35 tl mi yatırmak gerekiyor yoksa başka çözümü varmı
Geri