Arama sonuçları: *

1. J

Yine gözümüz yükseklerde :(

Arkadaşlar bir kız meselesiyle karşınızdayım :D Lise sayısal 3. sınıfım hoşlandığım bir kız vardı 10. sınıfta ama hiç ikimizi yan yana getiremiyordum( mecazi anlamda). SAnki farklı dünyaların insanlarıydık. Sınavlar başlayınca onu tekrar görme fırsatım oldu. Tam pandemi döneminde kendime" o sana...
  2. J

Gelecek için meslek Kaygısı

Matematik-fizik ağırlıklı 11. sınıf öğrencisi olacağım. Yabancı dilim çok iyi olmasa da iyi bir düzeyde (yaş 16), mühendislik okumak istiyorum ama herkes gibi aklımdaki soru işsiz kalır mıyım? Herkesin küçüklüğünden beri olan bir hayali vardır benimki ise orta düzey bir evde anneme ve babama...
  3. J

Lucid Rüya

Arkadaşlar bu olayı yapabilenler nasıl yaptıkalrını ve ne için yaptıklarını anlatabilir mi? Çünkü bende anlatacağım :D Bu olayın gerçek olduğunu yakın zamanda öğrendim, uyumadan önce rüyamı kendim kontrol edebileceğime inandırıyordum kendimi ve uyuduktan sonra rüyamda bilincim yerinde oluyordu...
  4. J

İtopya indirim kuponlari

Arkadaşlar bu itopya indirim kuponları , kodları nasıl kazanılabilir nerden alınabilir bilgisi olan varmi
Geri