Arama sonuçları: *

1. mifdal

Xcloud almak mantıklı mı?

Xcloud almak mantıklı mı?
  2. mifdal

İpad air5 vs a16 ipad

İpad air5 vs a16 ipad hangisi mantıklı ve çakma kalem mi orj kalem mi almak mantıklı?
  3. mifdal

Amazon prime alınır mı?

Aylık 50 TL'ye alıp hem arada gelen oyunları oynamak alışveriş ve dizi izlemek için alınır mı?
  4. mifdal

Birden fazla iyzico ve parolapara hesabı açılabilir mi?

Birden fazla iyzico ve parolapara hesabı açılabilir mi?
  5. mifdal

Arkadaşıma ne hediye almalıyım?

Kendisi Gs yi seviyor bütçe 100-200 arası
  6. mifdal

Wemod proyu nasıl ücretsiz kullananabilirim

Wemod proyu nasıl ücretsiz kullananabilirim? 1721300269 2 saat sınırı car çünkü 1721300276 Var çünkü
  7. mifdal

Ghost of sparta türkçe nasıl yapılır?

Ben ppsspp den ghost of sparta oynuyom türkçe nasıl oynarım
  8. mifdal

efootball 2024 ekran kartını görmüyor

işlemcinin ekran kartını görüyor settings den değiştiriyorum ok diyorum sıfırlanıyor 1710573508 ne yapçam
  9. mifdal

Oyunlar günah mıdır?

Biliyorsunuz oyunlar kötü bir şey değil ama bazı hocalar şiddet ve +18 oyunların caiz olmadığı kanaatindeler ancak bazı kesimler ise insanların niyetin öyle olmadığı yönündedir siz ne düşünüyorsunuz?
  10. mifdal

Psp emülatörleri kullanmak günah mıdır

Şimdi psp kaç yıl önceki konsol oyunları CD li var mı bilmiyorum ama bunu indirdiğim zaman oyun oynasam caiz olur mu
  11. mifdal

Telefonu kapatınca yüksek sesli bildirim sesi gibi bir şey geliyor

A34 Telefonu kapatınca yüksek sesli bildirim sesi gibi bir şey geliyor 1710022436 Acil 1710024031 Düzelttim bildirim uygulaması varmış bir tane ondan
  12. mifdal

Pc den oyun oynayamıyorum

Hazırsanız başlıyorum... bu oyun fiyatları ne ya epic gameste bile oyunlar pahalı artık yemin ediyorum kendi oyun sitemi kursam daha ucuza gelir ne yaşıyorsunuz abi bu ülkedeki fiyatlardan haberiniz yok tamam steam tl yi bıraktığı için herkes dolara geçti kimsenin umurunda değiliz tamam ekonomi...
  13. mifdal

Pdfindir.net güvenilir mi

Pdfindir.net güvenilir mi
  14. mifdal

Activision Blizzard Oyunları Gamepass'e gelecek mi

Activision Blizzard Oyunları Gamepass'e gelecek mi
  15. mifdal

Ucuza oyun nasıl alınır

Epic games zamlarından sonra bir oyuncu olarak sinirim bozuldu neye güzel gidiyor desek anında zam geliyor yeter artık ucuz oyun almak istiyorum öneri var mı
  16. mifdal

Sizce cloud gaming pc oyunculuğunu bitirir mi

Sizce cloud gaming pc oyunculuğunu bitirir mi
  17. mifdal

bu durumda ne yapmalıyım

telefonumun ekranı kırıldı oppo a91 yeni telefon almayı düşünğyordum ama pc min artık biraz eskidiğini hatırladım gtx 1650 li şimdi telefon mu almalıyım ps5 mi almalıyım ama oyunlara para yetmeyecek gibi yada biraz bekleyip pc yi mi yenileyeyim
  18. mifdal

korku oyunları neden sarmıyor

re 2 oynuyordum nereye gideceğimi anlayamadım ve saçma bulmacalar var gibi geldi dead space remake de hiç sarmamıştı sevmek istiyorum önerisi olan var mı
  19. mifdal

jedi fallen order oynarken öldüm en başa attı neden

jedi fallen order oynarken öldüm en başa attı neden
  20. mifdal

Yakuza 0 save im silindi

Yakuza 0 oynuyordum alt f4 çektim tekrar girdim save gitmiş sinirden oyunu sildim kuze boss fight taydım çözüm var mıdır 1706568185 Yani save location indirebilir miyim var mı 1706569697 Yardım var mı
Geri