Arama sonuçları: *

1. Dark Lightning

ABD Vize Türleri Hakkında

Green Card dışında yasal yollarla Amerika'ya gitmenin bir yolu var mıdır ?
  2. Dark Lightning

Abdullah ab ile soru cevap

Abdullah ab <3 Koskocaman 5 yıl oldu seni keşfedeli. Hakkıyla 1 milyon aboneye kavuşacak nadir kanallardansın. Sorum All Star Premium V ne zaman gelecek ? Fazla gecikmesin n'olur @Abdullah Hacıgül
  3. Dark Lightning

Kaç bitrate vermem gerekiyor ?

Oyun içi kayıt alıcam kaç bitrate verirsem çamurlanma olmadan güzel kayıtlar alabilirim ?
  4. Dark Lightning

IşıQlı MışıQlı Sistemler

sistemlerinizin fotoğraflarını atabilir misiniz ? Güzel bir etkileşim olur. ULTRA DİPNOT: Bu konunun amacı reaksiyon veya mesaj kasmak değildir !
  5. Dark Lightning

RGB ışıqlı mışıqlı evi olan var mı ?

Evet fotoğraf bekliyorum özellikle @Rambo_87 'den
  6. Dark Lightning

Fındık ile ilgili ...

Selamun aleyküm şuan fındık bahçesindeyimbir kaç kare fotoğraf paylaşmak istedim :) Bu arada isteyene 10kilo veririm mekan belli :D
  7. Dark Lightning

Uyumak için taktikler

Evet teknoloji forumunda uyku ile alaklı bir konu :D adamlar teknoloji dışında her şey için bir kategori yapmış bizde kullanalım neyse taktik verin beyler uyuyamıyorum :D dün sabah 10:30 da yattım bugünde öyle olmaz İNŞALLAH bahçeye gidicem ondan dolayı :(
  8. Dark Lightning

Herkesin bayramı mübarek olsun

Herkesin bayramı mübarek olsun kestiğiniz kurbanlar da kabul olur İNŞALLAH biz bitirdik sayılır kemikleri kestirince evde bir güzel yatıcam 🤓
  9. Dark Lightning

Fındık zamlandı

Yaşasın rte sonunda karadenizlilerin işine yarayacak bir şey yaptı bu sene siftah var 🙈😏
  10. Dark Lightning

Yazma hızı testinde rekorunuz kaç dks ?

soru açık ve net :) benim 49du rekorum.
  11. Dark Lightning

Spor yaparken tıkanmanın çözümleri

Olay basit :D dumbell kaldırıyorsun veya spor yapıyorsun hareket vb bir yerden sonra tıkanıyorsun bunun çözümünü söyleyeceğim bu videoyu açın tabiiki sesi fulleyin ses sistemi hoparlör vb varsa bass açın sonrasını zaten görürsünüz :) (gülmeyin) (İnşallah konuyu silmezler)
  12. Dark Lightning

Eş yönsüz doku süzmesi nedir ne işe yarar ?

Başlıkta belirttiğim şey grafik ayarlarında var oyunun açık olması mı kapalı olması mı daha fazla fps verir ?
  13. Dark Lightning

Sanal bellek yapılarak Fps artırılır mı ?

Sanal bellek yaparak sanal bir ram oluşturarak fps artırılır mı ?
  14. Dark Lightning

Flash belleğe Ready Boost atamak Fps artırır mı ?

Flash belleğe Ready Boost atamak Fps artırır mı ?
  15. Dark Lightning

Eski PC den kar etmek

Eski pc den kar etmeyi düşünüyorum sizce olur mu ? Şöyle yapacağım eski pc bir laptop parça parça yapıp letgoda satmayı düşünüyorum mesela panel temizinden 150 tlsi var 200 e bile gider 4gb ram 1067mhz 100tl touchpad 30tl vardır herhalde ben böyle hesapladım 1200tl yapıyor mantıklı mı ? 700tl ye...
  16. Dark Lightning

GUI önyüklemesi nedir ?

GUI önyüklemesi nedir ? Ben bunu böyle yapmışım bu haldeyken pc de HDD olmasına rağmen en fazla 20 sn de açılıyordu buda açıkçasıı işime geliyordu. pc de fark edilir hızlanma oldu program açarken ve sayede tikini kaldırdığım zamanda pc acayip yavaşladı google açarken bile 30 sn bekliyordum. Yani...
  17. Dark Lightning

Ucuz Go Pro önerisi

Selamlar ben ucuz yollu bir Go Pro arıyorum bisiklet sürerken vb. çekmek için önerilerinizi bekliyorum max 150 tl olsun.
  18. Dark Lightning

YouTube'da videonun yorumları açılmıyor

YouTube'da herhangi bir videonun yourmları açılmıyor ne kadar beklersen bekle açılmıyor sebebi nedir ve nasıl çözebilirim ?
Geri