Arama sonuçları: *

1. pickpocket

Sahurda Çemen yemek gün içinde susatır mı?

Yarın oruç tutacağım da, canımda çemen çekiyor. Yumurtalı felan. Susatır mı acaba kararsız kaldım. Var mı sahurda deneyen?
  2. pickpocket

Kullandığınız Ekran kartı, Anakart ve İşlemci sıcaklığı boşta kaç derece?

Evet, atmak isteyen yazıp atabilir. Ben başlayayım. R7 2700X, Asrock B450m HDv R4.0 Gigabyte GTX 1650 tek fan Amd Wraith prism soğutucu.
  3. pickpocket

Wallpaper engine hareketli ekran resmi önerisi?

evet arkadaşlar beğendiğiniz varsa linkini atabilirsiniz.
  4. pickpocket

Yeni masa düzeni nasıl olmuş?

Masa en sağdaki üzerine hoparlörü koyduğum parça 2 cm yer yetmediği için kasayı oraya koyamıyordum. Ufak monitör sağda kasa ortada ve büyük monitör solda kullanıyordum :d Elime matkap geçince üstteki parçayı yukarı almak geldi aklıma. Yukarı 2 cm alırsam 2 cm de geriye doğru olacaktı, pek mühim...
  5. pickpocket

Konu başlığını CAPS açık yazmak?

Evet arkadaşlar, genel bir forum problemi. Bu konu başlıklarını CAPS açık yazınca daha mı çabuk çözüme ulaşıyor ne oluyor? yapanlar bir konuyu açıklığa kavuşturabilir mi?
  6. pickpocket

Euro düşmeye devam eder mi acaba🤔

667 Euro'ya siparişim var 18/19 unda kargolanmasi muhtemel, acaba daha düşmeye devam eder mi 🤔 dün 9,07 idi. Şimdi 8.93.
  7. pickpocket

Moderatör nereye şikayet edilir?

Sadece ekran kartının modelini yazık diye kişi konu başlığını ben düzeltiyorum bu seferlik diyor uyarı veriyor. Anında her şeye böyle uyarı verecekseniz girmeyelim foruma da. Nedir bu böyle.
  8. pickpocket

Forumdan çıkamıyorum

Sabah 6 da işe gidiyom. Saat 10 da kalkacaktım pcden, foruma girdim ha çıktım ha çıkıp uyuyacam diye diye 11 oldu. Pc ye zarar gelmeyeceğini bilsem böyle durumlar için bir şalter yapar şaakk kapatırım. Konudan konuya girecez diye zaman akıp gidiyor çıkamıyoruz.
  9. pickpocket

Kamera kayıt cihazı önerisi

4 adet 2.1 MP kamera kurulu işyerinde, kamera kayıt cihazı değişmesi gerekiyor. Var mı buna uyacak uygun bir kamera kayıt cihazı önerisi olan ?
  10. pickpocket

Mekanları alalım knklar

11. pickpocket

Bilgisayar masası

Uygun fiyata bunu aldım , ben alırken 270 TL idi. 300 olmuş şimdi. Sizce nasil.. https://www.dekorstilim.com/urun/ogrenci-ders-calisma-masasi-kitaplikli-bilgisayar-masa
  12. pickpocket

TTNET upload hızı

Yeni aldıgım pcde oyun test videoları çektim, 1 saat 12 GB. Gece yüklemeye koydum daha yeni %50 olmuş. Her çektiğim videoda 2 gün bekleyeceksem sanırım intihar etmem gerekir :O
  13. pickpocket

Mini soğutucu nasıldır?

Böyle bir şey kullanan varmı? Büfede çalışıyorum. Yer Adana. Haliyle kebap oluyoz içinde. Sizce nasıl olur...
  14. pickpocket

Dolar neden artar?

Evet arkadaşlar ekonomist değilim ancak ticaretin kısmı sekteye uğraması, maddi destek vs. Durumlar yüzünden keseden para gidiyor. Ülkeye döviz girişi de olmayınca Ödenekler/ödemeler içinde ortada dönen para miktarı artınca TL değer kaybediyor.
  15. pickpocket

Teknobiyotik Hediye

Selam arkadaşlar. Çoğu kişi görmüştür teknobiyotikten sistem alıp paylaşmıştım. Teknobiyotik videoyu beğenmiş bize mail at videoyu dediler attım. Sonra öyle kalmıştı. Herhalde göstermelik yorum olsun diye attilar unuttular gitti sandiydim. Taa ki işten gelip yatağa bir uzanayim dedim kargo...
Geri