Arama sonuçları: *

1. Z

Darboğaza kısa süreli çözüm ne yapabilirim

ryzen 2600 işlemcim rx 6600 ekran kartım var darboğazdan çok drop yiyorum genelde cs2 oynarım underclock, undervolt falan yaparak çözebilir miyim ne yapabilirim dropsuz oynamak için işlemciyi değiştiricem 2 hafta sonra falanda yapabilceğim bişey var mı
  2. Z

Forex Aracı Şirket tavsiyesi?

forex aracı şirket tasieeer misiniz güvenilir ve hızlı sağlam olacak ben bir yerde görüp universel global fx e baktım ama güvenemedim araci şirketlerle ilgili googleda zor bilgi bulunuyor anlayanlar yardım edebilir mi? 1652817258 b
  3. Z

Mining ergo coin rx 570 hashrate yükseltme

Hashrate 93 görüyor 70 görüyor ekran kartı aynı güçte çalışıyor 40 ve 30 da görüyor aynı güçte çalışıpta ben bunu 70 de stabil yapabilir miyim hiveos kullanmıyorum pc boşta duruyorken çalışıyor
  4. Z

Ekolayzer Programı öneri

Başlıkta yazıyor ücretsiz olursa güzel olur pek araştırdım ama bulamadım boom 3d yi deneme sürümünde denedim baya iyiydi benzer program lazım
  5. Z

windows defender dosyaları silip duruyor

windows defender istemediğim dosyayı silip duruyor windows defenderın bir ayarı vardı eskiden yaptığım şuan bulamıyorum dosya konumunu seçiyorduk orayı taramıyordu defender o ayar tam olarak tarif edebilcek var mı
  6. Z

Çift işletim sistemi linuxdan windowsa geçmiyor

kasamda hem ssd hem hdd var hddye linux kurdum ssd de windows kurulu boot menuden ssd yi seçtiğimde yine biosa atiyor ua da linuxa geçiyor linuxu yanlislikla ssd ye kurmamak için ssd yi söktüm kurarken yanlış kurma ihtimalim yok o yüzden ssddeki windows açilsin diye hddyi söksemde biosa atiyor...
  7. Z

Superbox Ping ayarı ve ya Qos ayarı yardım

İnterneti Qos yapmak istiyorum ama öyle bir ayar yok modemde eski modemimde vardı var mı kullanan bilen
  8. Z

Wallpaper Önerileri

Güzel Wallpaperlarınız varsa önerip link atar mısınız bakalım kiminki iyi :)
  9. Z

Ryzen5 2600 rx 570 Gta 5 online 50-60 fps

Gta 5 de story mode da 100-130 fps alırken online da 50-60 fps alıyorum eskiden 1 aylığına ryzen 1200 rx 470 kullanmıştım onda 60-80 arasıydı şuan bu fps almam normal mi ryzen 5 2600 ve rx 570 rog strix var pc de
  10. Z

Steam oyun oynarken interneti ağlatıyor

Netlimiterdan kontrol ettim internet kullanımını oyun açıkken steam çok internet kullanıyor ve oyunda lag yapıyor ve bu 1 haftadır kendi kendine böyle oldu oyun falanda inmiyor arkada nasıl düzeltirim
  11. Z

Oyunlarda fazladan 2 kat fps ve performans almak mümkün

İnsanların 10 dk da 15 dk da uzatarak yaptıkları fps ayarlarını 1 dakikada yaptığım bir video çektim ve en sonda linux un 2 kat fps verdiğini youtube dan bir örnekle gösterdim. Eğer bu verdiğim örnek doğruysa 30 fps alan kişi 60 fps alıcak 60 fps alan kişi 120 fps alacak ancak bu olayla belkide...
  12. Z

Yardım Silinen dosyaları geri alma

Easeus data recovery ile dosyalarımı geri almak için 2-3 kez tarattım geri almak istediğim şey oyun dosyamda gittim steam de oyunların kurulu olduğu konuma şuan yüklü olanlar gözüküyor bunun farklı kulanımı falan mı var bilen biri yazabilir mi
Geri