Arama sonuçları: *

1. H

LinkedIn üzerinden mesaj ile telefon numarası istiyorlar

Gençler, selam. Bu linkedin üzerinden iş başvurusunda bulunduğum bir yer vardı. Bana mesaj atıp telefon numaramı istediler, dönmediler. Bu hafta ise biri mesaj attı tekrardan, şu firmada çalışıyorum diyip telefon numarası isteyip iş görüşmesi yapmak istediğini belirtti. Bunda var mıdır bir bit...
  2. H

Tüketici Hakem Heyeti nasıl işliyor?

Gençler selam. Yakın zamanda D&R'dan xbox 9.nesil kontroler aldım. Fakat outlet/açılmış ürün gönderdiler. Bunu WP destek hattına yazdım, bana kod verdiler ve bu kod ile göndermemi istediler. Geçen hafta arayıp, böyle kabul edemeyeceklerini, internetten aldığım için internet sitesi üzerinden...
  3. H

İkinci üniversite okumak?

Gençler selam. 2 yıllık grafik tasarım mezunuyum. Öğrenci olarak ta gözükmüyorum sistemde. Aktif olarak ta çalışmaktayım. Anadolu üni vb. üniversitelerde açık üni programları var sınavsız. Giren kardeşlerim yardımcı olursa çok iyi olur. Dersler nasıl, sınavlar nasıl? Üstüne düşmeme gerek var mı...
  4. H

Twitch yayın ayarları nasıl olmalı

Gençler selam. Sistemim: Ryzen 7 5700x - 4060Tİ 8gb - 32 gb ram Up: 7 Down: 40+ Yeni pc'ye geçtim, eski pcdeki ayarlar kayboldu haliyle. Onda takılmadan yayın açabiliyordum. Fakat bugün internetten yaptığım ayarla çok takılıyordu, 15fps gibi gözüküyordu. Bunlarla ayarlarım nasıl olmalı?
  5. H

Çalıştığım yerde 1 sene doldu, kıdem zammı nasıl hesaplanır?

Kıdem zammı nasıl hesaplanır? Ya da patron ile mi aramda fiyatta anlaşmam gerek?
  6. H

Akraba yanında çalışmak:

İç dökme, ağlama duvarı ve biraz da ders niteliğinde olacak şimdiden kusura bakmayın. Üniversitede 2 yıllık grafik tasarım okudum. Staj zamanı freelance çalıştığım ajansla konuştum, orası ücretsiz staj önerdi. Daha sonrasında uzak bir akrabanın matbaası olduğundan bahsetti ailem, ücretli staj...
  7. H

Suriyeliler toplatılıyor mu?

Bugün ofiste bir abimle konuşurken böyle bir durum olduğunu söyledi, Tiktok'ta görmüş. Tiktok un durumu malum, ya gerçekse diyerek internetten araştırdım, fakat bir bilgi bulamadım. Sizin bilginiz var mı? Varsa nereye şikayet ediyoruz?
  8. H

Daha önce ayak bileğini inceten var mı?

Gençler selam. Ayağım 1 hafta öncesine kadar alçıdaydı, incindiği için. Alçıya alırken üstüne bile basamıyordum acıdan. Doktorun dediği tarihe gelince, üstüne basabilir hale geldiğim an çıkardık alçıyı. Fakat geçen hafta özellikle şişmesi devam etti. Ara ara acısı ve ağrısı devam ediyor. Üstüne...
  9. H

Nasıl arkadaş ediniyorsunuz?

Gençler selam. Başlıkta da olduğu gibi sorum belli. İlkokuldan beri hep çekingen, utangaç bir çocuktum. İlkokulda arkadaş edinemez dışlanırdım. Sonradan açıldım, arkadaşlarım oldu. Ama okul bitince o da selam vermeyle kaldı, kimseyle bir yere gitmezdim. Lisede de aynı şekilde, 10. sınıfta...
Top Bottom