Arama sonuçları: *

1. İzzet Safa Sun

Wordpressten anlayanlar bakabilir mi?

Wordpresste yazarlarımız mobil uygulamadan yazar rolü ile yazılarını yazabiliyorlar fakat masaüstünden giren yazalarımız siteye giriş yapıp /wp-adminden giriş yaptıklarında yazı eklemek için çıkan panel çıkmıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz.
  2. İzzet Safa Sun

Yeni site açtık sizce nasıl olmuş?

https://www.lawzers.com Yazar sayımız arttıkça yazı ve kategori sayımızda artacak. Yakında Adsenceden gelir elde edersek işleri büyütüp ingilizce sitede açacağız. Çevirmenlerimiz hazır. Yazarlarımıza para kazanınca belli miktarda prim vermeyi de düşünüyoruz. Sizce site tasarımı yazılar nasıl...
  3. İzzet Safa Sun

Yeni kurduğumuz web sitesini nasıl büyütebiliriz

İlk başta 4 kişiydik şuan 13 kişiyiz. Aktif olarak yazılar paylaşıyoruz. Sitenin tasarımıda bize göre ve sorduğumuz insanlara göre hoş. Yazılarımızda aynı şekilde, editörlerimiz tarafından düzenlenip siteye atılıyor. Google Adsenceye başvurduk daha reklam vermeyi açmadılar. Sitemizin daha çok...
  4. İzzet Safa Sun

Web sitesi açtım nasıl geliştirebilirim?

Bilgisayar önerileri vb. şeyler yazacağım web sitesi kurdum. Şuanlık blogspot kullanıyorum ileride geliştireceğim. Fakat ben bu siteyi nasıl daha fazla kişinin görmesini sağlayabilirim.
Top Bottom