Arama sonuçları: *

1. SharpDagger

Render işlemleri için aldığım sistem

Arkadaşlar ben edit işleriyle uğraşan biriyim. Photoshop, Premiere, After Effects, Topaz AI falan kullanıyorum. Arada oyunda oynayan biriyim.İşlerimi daha hızlı yapmak ve yüksek fps almak için aşağıdaki sistemi topladım. Sizce nasıl ? Güzel performans alır mıyım? Ekran kartı: RX 7800 XT İşlemci...
  2. SharpDagger

Sizce editim nasıl olmuş ? Eksiklerim neler?

Arkadaşlar birçok kişi videosunu eleştirilmek için paylaşmış ban yemem diye umuyorum. Reklam için değil gerçekten sağlam bir eleştiriye ihtiyacım var. Sizce editim nasıl olmuş ? Eksiklerim neler ? 2 aylık after effects kullanan biri olarak nasılım ? (Kanalımda bunun gibi bir çok edit var.) Video:
  3. SharpDagger

200 TL Krampon Önerisi

Halısaha için krampon arıyorum. 200 tl bütcem var mavi olması lazım.
  4. SharpDagger

Kargo ayni gun subeye gelip eve gelir mi ?

Genelde şubeye geldiği günden sonra gelir ama bu sefer erken gerçeğini düşünüyorum.
  5. SharpDagger

Yurtici kargo pazar gunu kargo transferi yapiyor mu ?

Şuan transfer sürecinde Pazar günü transfer oluyor mu ?
  6. SharpDagger

İntel HD Graphics'li bir bigisayar Tomb Raider' i kaldırır mı?

Arkadaşlar Tomb Raider'in sistem gereksinimleri şöyle: Bilgisayarım Tomb Raider'i oynatır mı ? Cevap veren herkese teşekkürler ❤.
  7. SharpDagger

500 Milyon görüntülenen şarkıdan telif yer miyim ?

Arkadaşlar Travis Scootun bi şarkısını videomda kullandım. Koskoca adam bana telif atmaz diye düşünüyorum 🤔.
  8. SharpDagger

Yardım Mağaza teslimi mi Kargo mu ?

Arkadaşlar X sitesinden bir şey sipariş edicem. Kargo seçeneklerinde Mağazadan teslim ve Yurtiçi kargo seçeneği var sizce hangisini seçmeliyim? Hangisi daha sağlıklı ve hızlı olur?
  9. SharpDagger

Yanlışlıkla kapanan youtube kanalı para kazanır mı ?

Arkadaşlar 1 sene önce youtube kanalım durduk yere kapandı. Şikayette bulundum 3 ay sonra kanalımı geri açtılar. Şimdi ben bu youtube hesabından para kazanabilir miyim ?
  10. SharpDagger

Yardım LoL EU West'de kaç ping alırım ?

Arkadaşlar şuan LoL'ün TR serverinde 30 ms sabit alıyorum. EU West serverinde kaç ping alırım ?
  11. SharpDagger

Yardım Güç seçeneklerim değişiyor acil yardım

Arkadaşlar normalde güç seçeneğimi nihai performansta kullanıyorum ama bu aralar her pcyi kapatıp açtığımda dengeliye otomatik olarak geçiyor. Bu sorunu nasıl düzeltirim ?
  12. SharpDagger

Yardım Bu faksı kabul ederler mi?

Arkadaşlar bilgisayar üzerinden şöyle form doldurdum sizce kabul ederler mi ?
  13. SharpDagger

Yardım Kimlik Fotokobisi Yerine geçer mi?

Arkadaşlar Vodafone abonelik iptali için kimlik fotokobisi gerekiyor e maille atıcam. Acaba diyorum önden arkadan fotoğrafını çekip göndersem geçer mi yerine lütfen yardım edin.
Top Bottom