Arama sonuçları: *

1. Patriot Mehmet

175/65/R14 lastik yerine 185/60/R14 koyabilir miyiz?

Dostlar şimdi araba 2010 symbol ön lastikler kabak oldu değişecez ama ön lastikleri normal 175 yerine 185 yapmak istiyoruz bunun üzerine bir sürü konu var bizimkisi biraz farklı çünkü arkalar 175/65/R14 ve önler 185/60/R14 olacak sizce bu yapılır mı(4 lastik değişecek para yok maalesef)?
  2. Patriot Mehmet

Hero xtreme 125r Türkiye'ye geliyor!!

Bu motor Hindistan'da pek sevilen ve tutulan bir motor muadili tvs raider benimde aklımda olan bir motor açıkçası;Motorda Ön ABS arka kampana fren var ben bu kampana fren olayını Hindistandaki bakım maliyetinden kısmak için olduğunu düşünüyorum kolaçan kanalı 4 ay önce inceledi bu motoru bence...
  3. Patriot Mehmet

Okuldaki yılbaşı çekilişinde ne hediye almalıyım

Bütçe max 500 TL şeklinde çocukla hiç samimi değilim sigaracı pufcu bir tip, küpe felan takıyor sordum dedi bedava alıyorum onları kolyesi vs de var garip bir tip ne alsam bilemedim
  4. Patriot Mehmet

16 yaş asgari ücretli için faiz önerisi

16 yaşındayım babam bana banka hesabı açmak istiyor çünkü yazın 4 ay çalışacağım haziran'dan eylül'e kadar, kazanacağın parayı en iyi şekilde finanse edip A1 ehliyet, TVS raider (sıfır) ve koruma demiri gibi aksesuarlarını almak istiyorum, bakan asgari ücretin yaklaşık 28.404 TL olacağını...
Geri