Arama sonuçları: *

1. Mete avcı

Eren ve özge olayı ne?

Her yerde duyuyorum fakat bilmiyorum. Uzun uzun videolar izlemek istemiyorum, kısaca anlatacak var mı neden herkes bu iki kişiyi konuşuyor?
  2. Mete avcı

Babanın ban açılmış.

Babadan selamlar
  3. Mete avcı

Video bulmama yardımcı olur musunuz?

Bir video vardı hani ergen bir çocuk kulaklık mikrofonunu dibine çekip no1 yarım kalan sigara söylüyordu kendini kasıyordu sesi çatlıyordu onu bulabilecek var mı acaba
  4. Mete avcı

1000 tl ile ne yapılır

Bayramda 1000 tl civarı topladım 3 aşağı 5 yukarı değişebilir bu parayla bir şeyler almak istiyorum teknoloji ile alakalı. Figür vs istemiyorum işime yarayacak kullanacağım bir şey olsun temu gibi siteler de olur mousepadim w64 mousepad istemem monitör zaten bulunmaz mikrofonumda iyi klavyem e...
  5. Mete avcı

Bu kaplumbağanın cinsi nedir?

Soru başlıktaki gibi cinsi ve cinsiyeti nedir bide kırmızı yanaklı su kaplumbağası ile aynı akvaryumda yaşar mı kırmızı yanaklının cinsiyetini bilmiyorum
  6. Mete avcı

Eski sevgili nasıl unutulur

Yaklaşık 7 aylık uzak mesafe bir ilişkim vardı her şey çok iyi giderken kızın ailesi çok katı olduğu için mesajları görmüş ardından beni engelletmişler bir sorun olup ayrılsak üzülmezdim fakat bir anda olunca garip hissettim babam ile dertleştim çok az ağladım bu kızı nasıl unuturum kızı...
Geri