Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

Yıllar geçsede değişmeyen tek şey

Yıllar geçsede değişmeyen tek şeyi Hacı Abdullah Abimin Karizmasıdır :cool:🗿 @Abdullah Hacıgül
  2. Ğ Fedaisi

YouTube için Premire Pro mu yoksa DaVinci Resolve mü?

Dediğim gibi YouTube daha çok normal oyun videoları atmayı düşünüyorum Premire Pro daha mantıklı geliyor ama çok pahalı geldi sizce hangisi kullanılır?
  3. Ğ Fedaisi

Ülkemde Mülteci İstemiyorum 🇹🇷

Evet arkadaşlar son olan olaylardan bu annesini sevdiğimin suriyelileri gün geçtikçe azmaya devam ediyorlar geçen Türk ürünlerine boykot yapıyorlardı şimdide bayrağımıza hadsizlik yapıyorlar bu afedersiniz ama bu or uspu çocukları hem 17 yaşındaki kıza beraber tecavüz etsinler hemde bayrağımıza...
  4. Ğ Fedaisi

En iyi reklamsız Cartel videoları paylaşan Telegram kanalı var mı?

Arkadaşlar amacım izlemek değil midemi seviyorum Cartel videolarıyla ilgili instagram'da komik bir içerik oluşturacağım Bi tane. Böyle kanal vardı hatta instagram'da da bayağı reklamı yapılmıştı bir sürü sayfalarda kanal ismi veren olursa sevinirim amacım Instagram'da içerik oluşturmak...
  5. Ğ Fedaisi

Instagram'da bir akım ne zaman artık sıkmaya başlar?

Kaba tabirle suyu ne zaman çıkar? Şu Ammınake akımını yine önceki akımlardadaki gibi illallah ettirecekler gibi...
  6. Ğ Fedaisi

Discordda Ses bozulması sadece telefonda mı oluyor?

Arkadaşlar uzun zamandır PCden girmiyom DC'ye bı sorum olacak. Şimdi Telefondan Discordda arkadaşlarla konuşurken bir yandan oyun oynasak oyunun sesi Aşırı berbat oluyor ve Telefonda discordda konuşurken Ses odasına Müzik Botu çağırınca onun çaldığı müzikler de aşırı berbat oluyor bu sadece...
  7. Ğ Fedaisi

Bayram namazı hangi vakit'de kılınıyor?

Arkadaşlar sabah bayram namazı var hemen uyumam lazım ve ben ne zaman kalkacağımı bilmiyorum ezan vakitleri yazdığımda bir imsak bir de güneş yazıyor hangi Vakit'de kılınıyor namaz? Namaz'dan ne kadar önce kalkmalıyım cevap veren olursa çok sevinirim.
  8. Ğ Fedaisi

THE REAL WORLD Eğitimi almaya değer mi?

2 yıllık almayı düşünüyorum 850$ dolar fiyatı var yaani 26 bin Tl'ye tekabül ediyor sizce almaya değer mi? Türkçe altyazı geldi deniyor, Türkçe altyazı seçeneği var mı?
Top Bottom