Arama sonuçları: *

1. T

youtube preimuım para çekti ama abonelik gelmedi

youtube 1 2 gündür ödemeyi alamadına dair e posta atıyodu girdim ödeme yöntemini güncelle dedim direkt olarak ödedi google pay ile (neden google pay ile ödedi bende bilmiyorum) google pay de ödeme gözüküyo paparadan parayı da çekti ama abonelik gelmedi desteğe yazdım ödemenin reddedilmiş...
  2. T

offersbux güvenli bir sitemidir

güzel ülkemin güzel ekonomisinde 3 5 bir şeyler kazanmak için offersbux diye bir site buldum güvenilirmidir kullananınız var mı
  3. T

Karantina o günün sonunda mı biter başında mı?

Bu tür soruları sormak yasak mı bilmiyorum ama sordum ben temaslıyım karantinam yarın bitiyor o günün sonunda mı biter yoksa başında mı biter hiç bir yerde bulamadım bileniniz varsa yazabilir mi?
  4. T

konu yükseltmek ban sebebi mi?

dün açtığım bir konuyu az cevap geldiği için tekrar açmak istiyorum yükselitiyimmi yoksa yeniden mi açayım dünkü bir konu için hangisini yapmak daha uygun
  5. T

oyun arkadaşı arıyorum

LOL , CS , valorant ,ets2 , roket lig , rainbow six siege , apex , call of duty warzone , mevcut şu an pc de karı taraf istemesi halinde istediği oyunu yüklerim yoksada çok pahalı olmamak kooşuluyla alırım her gün 18.00 dan sonra müsaitim yaşım 14 cs hariç diğer oyunlarda fazla bir iddiam yok cs...
  6. T

iskandinav mitolojisi kitapları

beyler zaten vikinglere karşı bir ilgim vardı son günlerde yaklaşmakta olan assassins creed valhalla ile bu ilgim daha da çok arttı ver iskandinav mitolojisi kitabı baktım böyle başlangıç seviyesi iskandinav mitolojisi kitabı varmı önereceğiniz iskandinav mitolojisi olması önemli (umarım...
  7. T

uçak hakkında sohbet

beyler size bir soru soracağım aklıma takıldı bu uçak isimlerinin sonunda 800 400 falan oluyor ya onlar serilerinimi bell iediyor mesela iphone 12 var pro su var max i var yani boeing 737 800 ile boeing 737 400 ün farkı nedir bu 400 800 neyi ifade ediyor biz bu arada uçak bakım öğrencisiyim...
  8. T

Whatsappın ismi değişti

Evet başlıktada gördüğünğz gibi annemin telefonundaki whatsappın ismi eve dönüş yolunu göster oldu ama herhangi bir yerde isim değiştir falan yok
  9. T

PC vs Telefon - Liseye geçeceğim, hangisi daha çok işime yarar?

bu sene liseye geçeceğim buyüzden ya toplama bir pc alacağım yada bir telefon bunların ikiside üst düzey telefon yada pc olacak telefon olrarak iphone 11 pc olarak ta toplama 2060 lı bir pc toplayacağım lisede hangisi daha çok işime yarar
  10. T

İnstagram story sorunu

İnstagramda story lerde ve İGtv de üstte beyaz bir şerit var instagramı silip yükledim düzelmedi telefonum samsung j7 acaba eski olduğu için midir yoksa instagramdan mı kaynaklı
  11. T

Yardım Toplama Bilgisayar mı ? - Telefon mu ?

Merhaba ben ya toplama bilgisayar yada bir telefon alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim.Ben şu ana kadar sadece CS.GO ya para vermerek oynamıştım çünkü bilgisayarım sadece onu kaldırıordu artık onuda kaldırmıyor ama güzel bir PC m olursa tüm oyunları oynayabileceğim. Ancak...
Top Bottom