Arama sonuçları: *

1. ImSunny

Okulda Gizli Numaradan Aradığımız kişi bizi buldu

Arkadaşlar biz 8 ay önce okulda gizli numaradan numara sallıyorduk bir ark nin telefondan o kişi 8 ay sonra arkın telefonunu aradı ve demişki sizin çocuğunuz bana sapıklık yapıyor diye bizim ark küfür etmişti ama o arayan kişiyemi bilmiyoruz arkın babası rehber hocaya gitmişanlatmış bizi müdür...
  2. ImSunny

Beni Banlayın ** sıkıldım

Beni BANLAYIN ** 1696264308 banlayın beni amq 1696264314 Aaa 1696264321 Banlaaaaayııın 1696264363 Amq burdan sıkıldım banlaında kurtulayım aqqq
  3. ImSunny

Yanlışıkla Telefonda Küfür Ettim

Arkadaşlar çok sinirlenmiştim baya bi güzel küfür ettim ama telefonla yanlışıkla annemi aramışım whatsaptan ettiğim küfürde senin ben a***** koyim ve daha çoğu annem ne diyorsun sen dedi sonra yok bir şey diyip kapadım napıcam lan ben @stereohearts @James Gg @WörWind @SECTOSS @Yusufx
  4. ImSunny

1,5 Yıllık arkadaşıma küstüm

Arkadaşlar benim sınıftan bir arkadaşım var ilk arkadaşım o sınıfta onla bir küsme yaşadık 1-2 ay önce şimdi hepsini anlatıyorum biz gece saat 10 da oyun oynuyorduk sonra ben dedimki gel mc girelim dedim oda tmm dedi ama hexsit diye bişey var mc de 100 mod oluyor içinde indircen sende onu sonra...
  5. ImSunny

Technopat Sosyal Vs Donanım Arşivi Sosyal

Bugün Technopat Sosyal ve Donanım Arşivi Sosyalı karşılaştırıcam 1- Donanım arşivinde Bulduğum 1 sıkıntı var beğenmedim emojisi atamadığım için üzgün emojisi atıyorum ama technopat te beğenmedim var 2-Donanım Arşivi baya hızlı arayüzü vs 3-konu çeşitleri technopate göre az 4- Neden donanım...
Geri