Arama sonuçları: *

1. B

Sizce ben nasıl biriyim

Anakart Merhaba az önce farkettim cüzdanı internet cafede unutmuş sizce nasıl biriyim Anakart Anakart(opsiyonel Anart)
  2. B

Adrese dayalı lise için adres taşıma nasıl yapılır

Merhaba adrese dayalı lise için adres nasıl taşınıyor
  3. B

Güzel bir lise kazanamazsam

Merhaba babam diyorki güzel bir lise kazanamazsam göndermem diyor benimde aklımda sevdiğim hocalar var onlarda kalmak gibi düşünceler var en azından meslek lisesine fln gidebilmiş olurum sizce güzel lise tutturamazsam ne yapmalıyım
  4. B

Vodafone bilgim dışında ödeme

Merhaba vodofoneden bilgim dışında iznim olmadan abonelik vs. Satın alınmış benim hiç haberim yoktu babam dedi bu fatura ne fln dedi bı baktım 120 TL olması gereken fatura 800 TL gelmiş 189 TL'lik peyo aboneliği 3 kere satın alınmı üstüne 1 de beeplay aboneliği 135 TL'lik satın alınmış...
  5. B

Sahibinden param güvende ile işlem

Merhaba sahibindende sistem alıcam bizim burda pek 2. el satan yok ondan param güvende ile şehir dışından alıcam güvenlimidir nasıl işliyor
  6. B

Lgs son 4ay kaldı ders çalışma programı

Merhaba bildiğiniz gibi lgsye son 4 ay kaldı acaba nasıl bir çalışma programı yapabilirim önerir misiniz? okuldan 3 de çıkıyorum
  7. B

Merhabalar tvdeki görüntüyü telefona atma

Merhabalar flashda foto var PC yok TV'den telefona fotoları göndermenin yolu varmı TV onvo
  8. B

Merhaba Nvidia gibi bir şirket

Merhaba Nvidia AMD Intel gibi bir şirket kurmak için hangi lise önerirsiniz üniversite gereklimi gerekliyse hangi üniversite acaba
  9. B

Instagram rozetlerden kazanç

Merhaba Instagram görevle yapılan rozetlerdwn kazanç elde etmek acaba günahmı yoksa helalmi
  10. B

Pr medya diye bir yer

Merhaba pr medya diye biyerden mesaj geldi. Nedir yeni bir dolandırıcı taktiği flnmı. Yaşayan varmı anket fln diyor
  11. B

Ticaret meslek lisesi

Merhaba Nazilli 50. Yıl ticaret meslek lisesi var acaba gidilirmi
Top Bottom