Arama sonuçları: *

1. WonderFul

Göz Hastaneleri Açık mı?

Ben Lens kullanmayı düşünüyorum ama kontrol olmam gerek. Genel olarak hastaneler açık mı?
  2. WonderFul

Bu İki Küçük Güneş Panelini Nasıl Bağlayabilirim?

Arkadaşlar benim elimde eskiden kalan 2 küçük güneş paneli var bunları nasıl bağlayabilirim? Elektrik ile ilgili hiç bilgim yok. Bunlarla tek yapacağım şey her yerde bulunan küçük bir dc motor çalıştırmak. Paneller; Mümkünse çizerek anlatabilir misiniz?
  3. WonderFul

Kablo Uzunluğu Elektriği Etkiler mi?

Elimde 2 tane küçük güneş paneli var birleştireceğim. Gelecek elektriği yaklaşık 10 metre kablo ile odama getirmek istiyorum. Ama aklıma kablo uzunluğu elektiriği etkileyip etkilemeyeceği takıldı. Gerçekten etkiler mi? Zaten küçükler pek enerji alamayacağım daha fazla azalmasın yani.
  4. WonderFul

Şişmiş Saat Bataryası Kullanılabilir mi?

Arkadaşlar ben geçen aylarda bozulacağını bilerek DZ 09 denen akıllı saati aldım. 1 Ay oldu bataryası şişti belki ben şişirmiş olabilirim :D Şarj girişine micro usb girişli bellek takmıştım takınca ısınıyordu :D Şimdi şu...
  5. WonderFul

Dershaneden Dava Açma Tehditi

Arkadaşlar ben geçen aylarda da buna benzer bir konu açmıştım. Ama sorun hala devam ediyor. Bugün Dershaneden "Ödenmemiş borçlarınızı ödeyiniz." diye bir mesaj aldık. Arkadaşım da benimle aynı dershaneye gidiyor. Ailesi dershaneye gitmiş onlardan da bizim gibi para istenmiş, vermezlerse dava...
  6. WonderFul

B450 mi A320 mi?

Bütçem sıkışık. Bende en düşük sistemi yapmaya çalıştım sonuç; AMD Ryzen 3 1200 (AF değil bütçeden dolayı) = 430,92 Gigabyte B450M-H-matx gaming anakart = 505,44 Corsair Vengeance 2x8 GB 3000 MHz. Bir arkadaştan sıfır olarak aldım ucuz olduğundan = 2x279,99 = 559,98 Biostar RX560 4GB = 883,62...
  7. WonderFul

480P Yayın Açarsam Kaç GB İnternet Harcarım?

Arkadaşlar benim mobil veri hızım 120 mbps download, 50 mbps upload. Ev internetimiz ise 25 mbps download 1 mbps upload. Ben kendi internetimle 480p yayın açarsam kaç GB harcarım? Saatlik olarak.
  8. WonderFul

Korku Filmi İzleyebiliyorum Ama Korku Oyunu Oynayamıyorum

Bir arkadaşımız az önce konu paylaşmış buna benzer. Ama ben film izleyebilirken oyunları oynayamıyorum. Oynamak istedim korku oyununun serisini 3 defa izleyerek bitirdim ama iş oynamaya gelince olmuyor. Ne yapmalıyım? (Eskilerde olan ailevi korkudan dolayı kekemeyim.)
  9. WonderFul

[Rehber] Kullanılabilecek Ön Ödemeli Kartlar.

Merhabalar. Sizlere bazı arkadaşlarımızın istediği bir rehberi hazırladım. Keyifle okuyacağınızı, işinize yarayacağını umuyorum. Burada olmayan ve olmasını istediğiniz kartlar varsa bana bildiriniz. Sizce En İyi Ön Ödemeli Kart Hangisi? (Bazı yerlerde genelleme yapılmıştır. Örneğin; En çok...
  10. WonderFul

Öneri Opera mı Chrome mi Firefox mu Yandex mi?

Evet sizlere sorayım dedim. Neredeyse 1 yıldır Opera GX kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz ve diğer arkadaşlarımıza ne önerirsiniz?
  11. WonderFul

Eski Sistemle Ne Yapılır?

Yakında altımda yazan sistemi alacağım ama şuanki 12 yıllık sistemi ne yapacağım bilmiyorum. Satsam desem satıcı bulur muyum bilmiyorum. Sistem; İntel Core 2 Quad Q8300 2.50 GHz ECS G31T-M7 Anakart 2x2 4 GB DDR2 RAM (CPU-Z de DRAM Frequency 399.0 MHz Yazıyor) ATI Radeon HD 4300/4500 Series 512...
  12. WonderFul

Bu Sistem Yayın Açar Mı?

Sistem altımdaki yazan sistem. CsGo ve Valorant yayını açabilir mi? Gerekirse en düşük ayarlara bile indirebilirim. İnternet yavaş onu halledeceğim.
  13. WonderFul

Dershanenin Zorunlu Tatilin Parasını İstemesi

Ankara'da bir dershane (ismini vermek doğru olur mu bilmiyorum) bizden zorunlu tatil boyunca ki parayı istiyorlar. Hatta verdiğimiz ayı bile vermediniz dediler. Makbuz verince sustular. Aylık 300 TL' idi bizden yaklaşık 1000 TL istendi. Hatta ilk ay 100 TL fazla vermiştik. (Son gittiğimiz ayın...
  14. WonderFul

Ekran Kartı ÖTV'ye Girer Mi?

Evet ekran kartı ÖTV ye girer mi?
  15. WonderFul

İtopya Veya İnceHesapta Sistem Toplarken Kasa Eklemezsek Montaj Yapılıyor Mu?

Başlıktaki gibi montaj yapıyorlar mı? PSU ekledim ama kasa eklemedim.
  16. WonderFul

Yardım Daha Önce İcat Edilmemiş veya Bilinmeyen Bir Araç (Ödev)

Başlıktaki gibi kara-su-hava veya uzay kavramlarından en az ikisini karşılayan bir araca ihtiyacım var. Sadece çizim için gerekli. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.
Top Bottom