Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Dündar

itopya havale yaptım şimdi ne yapıcağım

arkadaşlar itopya üzerinden mouse sipariş ettim havale yönü ile ödedim fakat hala ödeme bekleniyor yazıyor sera tic.. ücreti yolladık fakat havalenin onaylanması için ayriyetten dekont felan göndermemizmi gerekiyor hala kabul olmadı çünkü bilen varsa lütfen yardım edebilirmi
  2. Oğuzhan Dündar

Orta seviye Paten önerisi

Arkadaşlar paten sürmek istiyorum ama başlangıç seviyesi değilde bi tık üstü bir şey istiyorum çok fiyatı abartı olmadan 3 yaşından beri bisiklet sürmeyi buluyorum 12 yıl oldu dengede kalma olayını atlatırım herhalde önerileriniz nedir decathlondakiler nasıl ?
  3. Oğuzhan Dündar

5 dolar 742 oyun

Arkadaş Abdullah abi hikayede attı zaten ırksal adalet ve eşitlik paketi var 5 dolara 742 oyun alınıyor bunlar Steam hesabıma gidiyormu ve 2.sorum Bu oyunlardan kart düşürüp kâr edebilir miyim tek soru kart düşüyormu oyunlardan
  4. Oğuzhan Dündar

Fortnite Oturum Sorunu

Arkadaşlar fortnite yükledim application crashed hatası filan veriyodu neyse çözdüm sıkıntı gitti e posta epic hesap şifresi giriyorum fakat oturum başarısız doğru yazdığına eminim acaba fortnite hesabı filanmı lazım?
  5. Oğuzhan Dündar

TeknoBiyotik güvenilir mi? ?

arkadaşlar merhabalar teknobiyotik.com adresli siteden kasa ve psu almayı düşünüyorum belki ileri zamanlarda başka şeylerde alırım sadece ordan alışveriş yapmadığım için güvenilir olup olmadığını sormak istedim teşekkürler
  6. Oğuzhan Dündar

Steam'deki Zup oyun serisi indirime girer mi?

Selamlar arkadaşlar Steam için oyun alacağım zup serileri oyunları 15tane var fakat oyunlar 2.10krş Bazen 1.05 kuruş oluyor bazı oyunlar bu oyunlarda düşermi eğer düşerse yarı fiyat kâr ederim amacım kartları düşürmek
  7. Oğuzhan Dündar

Yardım Idle master

Herkese selam arkadaşlar Steam üzerinden kolekisiyon kartları için ZUP serisi oyunlarının tamamını almayı düşünüyorum 15adet oyun var her tanesi 2.10kuruştan 31.50 filan ediyor fakat böyle oyunlar bazen 1.05e düşüyor ve düşerse yarı fiyat zarar ederim sizce düşermi ZUP serisi oyunlarından ve...
  8. Oğuzhan Dündar

Yardım Steam paketteki oyunlar

Selam arkadaşlar steamde oyun paketi var içinde 15oyun var onu alacağım fakat bende oyunlardan biri var ve pakette şöyle yazıyor ;Bu paketteki bazı öğelerle zaten sahipsiniz bu teklif sadece bütün ögeler aynı anda alındığında geçerlidir diyor kısacası mevcut olan oyunumu ordan kaldırmayın sahip...
Top Bottom