Arama sonuçları: *

1. S

TP-LINK UB500 Yazılımı Var Mı?

Dostlar selam xbox kontrolcüm için bu ürünü aldım şu an kullanıyorum ama forumda okuduğumda bunun bir yazılımı var(mış) ve oradan gecikmeyi azaltan bir ayar yapabiliyormuşuz diye okumuştum ancak webde bulamadım. Sadece driver'ını kurdum. Varsa atarsanız sevinirim teşekkürler.
  2. S

Darboğaz Neden Çözünürlük İle Değişiyor?

Dostlar selam, merak ettiğim için konu açmak istedim. Örneğin 4070 i5 12400F ikilisini 2K kullanınca darboğaz yapmıyor ancak 1080p de bir miktar darboğaz oluyor. Elimizde güçlü işlemci güçlü ekran kartı va, 2023 yılındayız. Neden 1080p darboğazsız oyun oynanamıyor? Mantığı ile anlatabilecek var mı?
  3. S

4-5 Liraya Satılan Lisans Anahtarları Hakkında Bilgilendirme

Merhabalar, forumda 2-3 gündür konusunu görüyorum ve bir takım bilgiler vermek istiyorum bu konuda. Öncelikle 4-5 liraya aldığınız lisanslar yüksek ihtimalle veri çalıntısı w*rez lisanslar. Bu tür lisansları satın aldığınızda çoğu zaman lisans anahtarını birden fazla cihazda kullanabilirsiniz...
  4. S

Donanımlar Neden Bu Kadar Pahalı?

Donanımlar neden bu kadar pahalı? Bu konuda bilgim olmadığı için danışmak istedim bileşenler neden bu kadar pahalı, malzemesinde ne var? Örneğin 2080 ile 2070 arasındaki güç ve fiyat farkının sebebi nedir? Güç sebebi kullanılan malzeme vs olabilir fakat gerçekten o kadar fark var mı? Bir diğer...
  5. S

Yardım Nasıl Ders Çalışmalıyım?

Abilerim, ablalarım, kardeşlerim, hepinizin yardımına ihtiyacım var. 10. Sınıftayım ve TYT çalışmam gerekiyor. Eğer 11. sınıf başına kadar TYT'yi bitiremezsem benim için çok kötü olur. Kontrolü elime almam lazım kısa sürede. TYT Matematik kitabı kargoda gelmesini bekliyorum. Sayısalcıyım. Şimdi...
  6. S

Sürat Kargo

TYT kitabı sipariş verdim Sürat kargo ile gelecekmiş? Ben Urfa'dayım kargo Tokat'tan çıktı, covid sebebiyle kargolar uçakla mı geliyor şehirlere? Ayrıca son günlerde Sürat Kargo ile çalışan varsa dağıtım durumu nedir kaç günde kurye eve getiriyor, gidip almak mı gerekiyor?
  7. S

TYT Matematik Soru Bankası

TYT Mat için önerdiğiniz kaynak var mı? Yeni nesil sorular içermesi ve öğretici olması lazım ayriyeten video çözümlü olursa çok daha iyi olur. Gerekirse en zoru olsun ama dediğim özellikleri barındırsın teşekkürler.
Top Bottom