Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Pasaport ile ucaga binebilir miyim

yakın zamanda uçağa binicem ve farkettimki kimligim kayıp pasaportum var pasaport ile bilet cıkartabilir miyim
  2. xSparkua.

METİN 2 Sunucularından gelen mesajlar

Arkadaşlar hiç bir metin 2 sunucusuna kayıt falan olmadım fakat her gün farklı sacma sapan sunuculardan reklam mesajları geliyor bunları nasıl engelleyebilirim sevgilim bu kadar mesaj atmıyor bana lütfen yardım edin
  3. xSparkua.

Kızın tanıdığından hoşlanıyorum

normalde bu tarz konuların aşırı saçma olduğunu düşünürüm fakat şu an soracak kimsem yok çünkü bütün çevrem bu kızı tanıyor ve ona illaki gider ben 11.sınıfım kız 9.sınıf arkadaşı da 11.sınıf kız beni çok seviyor sürekli iltifat ediyor bir yerlere çağırıyor mesaj atıyor her sabah mesaj atıyor...
  4. xSparkua.

Dövme önerisi yapar mısınız

Geçici dövme yaptırıcam 30 tl den başlayıp 400 tl ye kadar bir fiyatı varmış boyutuna göre öneri yapar mısınız düzgün bir şey bulamadım
  5. xSparkua.

Kedim gene kablolarımı yedi

Evet 3.post açışım bu fakat artık delirmek üzereyim sirke döktüm kablolama yaptım her şeyi yaptım fakat olmuyor en sonunda kafayı yiyicem Yedikleri Glorious model o kablosu Hyperx quadcast kablosu Gamakay kablosu 2x İphone orjinal şarj aleti kablosu 3x psu kablosu Razer blackwidow elite...
  6. xSparkua.

Sevgilimden ayrılarak hata mı yaptım

Normalde bu tarz konuları pek sormam boş olduğu için fakat hangi arkadaşıma danışsam bi şekilde kızın bundan haberi olucağını biliyorum o yüzden sizin fikrinizi almak istedim 1 aydır çıkıyorduk ve okulda yakın bir arkadaşım vardı kızın yanında sürekli elini kızın omzuna belini falan atıyordu...
  7. xSparkua.

Kedi çiftleştirme konusunda bilgili birisi var mı ?

Bize çiftleşmesi için resimdeki kedy geldi fakat pek bilmiyorum ne kadar sürede alışırlar aynı odada mı kalmalılar yalnız mı bırakalım yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim
  8. xSparkua.

Kediyi korona etkiler mi ?

abimle ben korona hastalığına yakalandım fakat kedimde bizle odada kalıyor hayvanlarda da korona var diye biliyorum ona bir şey olur mu ?
  9. xSparkua.

Korona hastalığına yakalandım ?

Korona oldum malesef bugün test sonuçları geldi bu durumu daha önce yaşayan birisi varsa tecrübelerini yazabilir mi
  10. xSparkua.

Ekran kartı ile araba alma :D

Ben 3060 koyuyorum sizde k(a)rt koyun beraber alıp gezelim ! :D
  11. xSparkua.

Bu kediye ne yapayım ?

Resimde gördüğünüz arkadaş yapmaması gereken bir şeyi yaptı Razer klavyemi yedi elektrik bandı işe yaramıyor sizce ne yapayım bildiğiniz yedi
  12. xSparkua.

144 HZ 2k DP Kablosu önerir misiniz? ?

şuanki kullandığım Paggue dp kablosu monitörün klavuzun da dp kablosu sıkıntılıysa veya tam takılmadıysa monitörün arkasındaki rgb renkler eksik yanar diyor o yüzden önerirseniz sevinirm
  13. xSparkua.

Evde Kedim Klavyemin v.b kablolarını yiyor nasıl engelleyebilirim

Evde kedi besliyorum ve ben gece yatarken uyanıyor masamın altıma geçip kablolarımı yiyor ve engelleyemiyorum evde kedi besleyenler nasıl çözüm buluyor hepsi bozuldu zararım 2000TL Den Fazla Bozulan Ürünler: Razer Blackwidow Elite RGB Razer Kraken Tournament Edition Razer Mamba Tournament Edition
  14. xSparkua.

Wallpaper engine öneri

Aranızda wallpaper engine programı için rgb birşeyler varmı bir türlü bulamadım güzel
  15. xSparkua.

Aras kargo kargomu getirmiyor sağolun

1 hafta oldu hala bekliyorum şubeye gitse alıcam 5 gün boyunca istanbuldan adanaya gitmesini bekledim 1 gün de buraya gelmesini gelmedi sanmıyorum ama yarın şubeye gelirse gidip alıcam amd kodumuda aldım gelsin re3 alıcam inşallah
  16. xSparkua.

Telefon için wallpaper önerisi

telefon için wallpaper atarmısınız google dan bakıyorum çok saçma geldi
  17. xSparkua.

Kasa modifiye ?

Arkadaşlar ben rgb şeyleri severim hemde bayabi ve kasada rgb sıvı soğutma ve fanlar var bitek nasıl daha hoş yapabilirim ?
  18. xSparkua.

Kedim koltuğun içinden geçiyor

Kedim koltuğuma nedense sürekli çıkıyor çıkarkende tabi zarar vermiyor koltuğu hafif kesti nasıl uzaklaştırabilirim çünkü baya iz olmaya başladı
  19. xSparkua.

En iyi amd oyun ayarı

en iyi amd oyun ayarı nedir birsürü var herkes farklı bir şey diyor birisi atabilir mi ?
  20. xSparkua.

Kargo teslimat sorunu

Beyler aras kargo sadece 2 gün dağıtım yapıyormuş hangi günler bilen varmı çünkü bi ara bi siparişimin gelmesi 14 gün sürmüştü ?
Top Bottom