Arama sonuçları: *

1. asemih159

Şekersiz Çay > Şekerli Çay

Bir zamanlar çaylarımı şekerli içiyordum. Çokta güzel geliyordu. Sonra abimin ısrarıyla ve misafirliklerde şeker bulmaya üşendiğim için şekersiz içmeyi denedim. Sonra zamanla şekersiz çaya alışmaya başladım. Ve şekerli çayın tadını unuttum. Uzun zaman sonra şekerli çayın tadına baktığımda şerbet...
  2. asemih159

Forumda Profile Site Eklemek

DA Forum’da profilime kişisel web sitemi ekledim. Profilimi ziyaret edenler onu görebiliyor mu?
  3. asemih159

Bu hangi forum scripti?

Script derken doğru mu tabir ettim bilmiyorum ama aşağıya bırakacağım sitede hangi yazılım kullanılıyor. Adı nedir? Site: https://forum.pardus.org.tr/t/exe-uzantili-dosyayi-calistirmak/16057 Not: Kendileri yazmadığını düşünüyorum çünkü farklı sitelerde de gördüm.
  4. asemih159

Kedi mamaları ve kediler hk.

Merhaba; 6-7 aylık bir kediye nasıl mama verilir, nasıl beslenir? Uygun fiyatlı öneriler yaparsanız sevinirim👍🏻
  5. asemih159

Online RAR dosyalarını düzenleme hk.

RAR dosyalarını online bir şekilde düzenleye bileceğim, içini görebileceğim ve Google, Yandex, Microsoft Drive'ıma atabileceğim bir araç var mı? Dosyalar birkaç GB olduğu için dosya sınırının da yüksek olması gerekiyor. Ben araştırdım bulamadım. Sizin bildiğiniz önerebileceğiniz bir araç varsa...
  6. asemih159

En İyi Spotify Çalma Listeleri

Spotify'da en sevdiğiniz ya da sizin oluşturduğunuz çalma listelerini bekliyorum. Çünkü dinleyecek bir şey bulamıyorum.
  7. asemih159

Masaüstü Arka Plan Görseli Önerisi

Beyler elinizdeki en iyi görselleri paylaşın lütfen. Ya da nereden bulabileceğimi söylerseniz oradan da bakabilirim. Not: Manzara ve gerçek fotoğraflardan ziyade illüstrasyonları tercih ederim👍🏻 Ben bi tane bırakıyorum...
  8. asemih159

Kedi Sahiplenmek hk.

Kedi sahiplenmek hakkında daha önce bir konu açmıştım ama bir şey sormayı unutmuşum. Şehir dışına çıkınca kedileri ne yapıyorsunuz? Kediler evde yalnız kalabiliyor mu? En fazla ne kadar yalnız kalabilirler? Cinsler hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
  9. asemih159

Astral seyahat nedir? Nasıl yapılır? Gerçekten var mı?

Merhaba, Astral seyahat gerçekten var mı? Varsa nasıl yapılır? Samimi olarak yapan varsa nasıl bir duygu? Ve tehlikesi var mı?
  10. asemih159

Neşemiz Yerine Gelsin

Gülek biraz...
  11. asemih159

Tüm operatörlerde geçerli 20GB Hediye

Başlıktaki gibi bir mesaj aldım. Başka alan var mı? Hiç inandırıcı değil.
  12. asemih159

SPOT mu LED mi?

Salonumda asma tavan var. Spot için delik açıp spot mu takmalıyım yoksa içine led mi döşemeliyim?
  13. asemih159

Okulu özleyen var mı?

Okullar kapalı, Okulu özleyen var mı? 🤔
  14. asemih159

Twitch Telif Hakları

Merhaba, Twitch yayınlarımda müzik kullansam YouTube gibi telif yer miyim?
  15. asemih159

Sahura Az Kaldı! Bu Gün Sahurda Ne Yiyeceksin?

Bu gün sahurda ne yiyeceksiniz?
  16. asemih159

Yardım Kedi Bakmak İstiyorum

Merhaba bir kedi sahiplenmek istiyorum, bana masrafı ne olur, aşı gerekir mi? Ne yer ne içer? Kaç yıl yaşar? Yediğimden yer mi? Bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim😁
Top Bottom