Arama sonuçları: *

1. rasputin

İLTİCA EDENLER YORUMA GELEBİLİR Mİ?

Evet iltica edip oturma izni alanlar neler sundunuz ve özel değilse sebebler neydi hangi sebebpten başvurdunuz yazar mısınız ?
  2. rasputin

PSİKİYATRİDE EKT ( ELEKTRİK ŞOK TEDAVİSİ ALAN ) VARSA SÜRECİ YAZABİLİR Mİ

ARTISI EKSİSİ etkileri neydi ? özelse paylaşmak istemezseniz özelden yazın bana bilgi almam lazım
  3. rasputin

PANELE NASIL GİRERİM

Bulamıyorum ücretsiz panel bulamıyorum yardım bilen adres verecek
  4. rasputin

HOMEOFFİCE ÇAĞRI MERKEZİ İŞİ ÖNERİ

Bildiğiniz home ofis çağrı merkezi işleri varsa sağlam yerler önerir misiniz? ?
  5. rasputin

Hergün 2 saat tempolu yürüyüş ile kaç kilo verilir

evet koşu bandında 5.0 5.5 hız ( tempolu yürüyüş 30 yaş biri kaç kilo verebilir 1 ayda ortalama bişey istiyorum kilo vermiş olanlar vs..
  6. rasputin

İNTERNETTEN NASIL PARA KAZANILIR ?

Evet anket çeviri yada bilmediğim işe yarayan bir para kazanma yolu arıyorum 3-5 10 dolar bile kafi fazlada gözüm yok kumar bitcoin borsa işi olmasın yeter.
  7. rasputin

ÇAĞRI MERKEZİ İŞİ Mİ ? BİLET SATIŞ GÖREVLİSİ İŞİ Mİ ?

Beyler iki iştende kabul edildim bi internet sağlayıcısının çağrı merkezi işi var, bide otobüs firmasının bilet satış görevlisi işi var tecrübesi olanlar bilenler yazarsa sevinirim. siz olsanız hangisini seçersiniz ?
  8. rasputin

Heswe

Technopata iyi ayar veren bi mesaj yazmıştım üyeliğimi silin diye vs ... bütün moderatörler ayrı ayrı mail atmış laf sokma çabaları vs görseniz çıldırırsınız ne lan bu dedim, hapishane mi burası kendinizi ne sanıyorsunuz gibi şeyler yazmıştım. bida seni burda görmiyim gibi mesajlar neler neler...
  9. rasputin

Tecnopat Denen Psikopat Forumdan Geldi̇m

Bu kadar itici bir yer olamaz sanırsın iran katı kurallar kafasına göre yazdığın iletiyi silmeler, üyeler birbirine laf sokma rahatlama bilmediği bişeyin açığını arama derdinde bende buraya geldim:)
Geri