Arama sonuçları: *

1. adem trg

Play Store Ödeme Makbuzu Nasıl Alınır

Konusunu açmıştım hesabım çalınmıştı play store odeme makbuzu istediler attım ama düzgün atamamışım bana bi ornek atabilirmisiniz lütfen çok acil
  2. adem trg

Ösym Kpss Tyt Nedi̇r Bunlar

Merhaba ben 12. Sınıf öğrencisiyim şuanlık stajdayım ve hangi sınava vs. Gireceğini hangi sınav ne işe yarıyor vs. Bunlar ile alakalı hiç bir fikrim yok bilgisi olan beni bir aydınlatabilirmi
  3. adem trg

İnternet alışverişim gelmedi nereye şikayet edilir

Merhaba 1 ay önce gasp türkiye diye biryerden t-shirt aldım ama gelmedi Hâlâ ulasabilecegim bir yer yok dönüş yapmıyorlar hiçbir destek veya bilgi yok ben bunları nereye şikayet ederim paramı nasıl geri alırım
  4. adem trg

Gasp Türkiye kıyafet aldım ama gelmiyor

Merhaba gasp Türkiyeden Tshirt aldım ama gelmedi hâlâ ne dönüş yapılıyordu ne iletişim no var bunlara ne yapabilirim ve nasıl şikayet ederim Durum bu
  5. adem trg

GTA 5 online ve hikaye ayırma

Merhaba GTA 5 ye hikaye modunda çok fazla mod var menyo araçlar vs. Vs. Bunlar ile online girilmiyor bildiğiniz gibi bu iksini farklı farklı nasıl oynarım bu yöntemi olan varmı
  6. adem trg

Yurtdışı telefon kayıt süresi 180 günmü noldu

Merhaba telefon kayıt süreleri 180 gün oldu fiye bir şey duydum ama bazı videolarda tek seferlik olucak veya bize yok gibi şeyler söylüyorlar bunun doğrusu nedir
  7. adem trg

Masraf hatırlatıcı uygulama önerisi

Merhaba her ay çok fazla ödeme yapıyorum ve bunları hatırlamak ve hesaplayabilmek zor oluyor bunları bana hatırlatabilecek ve hesaplayabilmek bir uygulama tavsiyeniz varmıdır??
  8. adem trg

Vodafone iademi vermiyor

Vodafone paramı iade etmiyor hemde kendi hataları yüzünden daha önceden faturaya ek bir cihaz satın aldım beğenmedim ve iade ettim o ayki faturam cihazdan dolayı normal şekilde yüksek geldi ve ödedim ödedikten sonra iade edeceklerini söylediler ve geldi para daha sonraki ay faturam yine yüksek...
  9. adem trg

E posta kayıp telefon numarası değiştirme

Hesabın telefon numarası çok çok eski numaram ve değiştiremiyorum nasıl kendi numaram yaprım acil yardım
  10. adem trg

Spotify topluca müzik silme

Merhaba yanlış listeye birsürü müzik ekledim yanlışlıkla bunları topluca nasıl silebilirim eskileri gitmeden
Top Bottom