Arama sonuçları: *

1. FunnFrell

Elimde 1 aylık mubi ve 2 aylık s sport kodu var

merhaba elimde 1 aylık mubi ve 2 aylık s sport kodu var isteyen varsa verebilirim ben kullanmıyorum
  2. FunnFrell

İtalya gezisi için önerileriniz

Merhaba nasip olursa temmuzda italyaya gitmeyi düşünüyoruz,ufak bilgiler alıyoruz yine sağdan soldan videolar izliyoruz, Olmazsa olmaz dediğiniz şeyler varmı yada ince ip uçları varsa paylaşabilirsiniz :)
  3. FunnFrell

İlkokul sinifi için yazıcı önerisi

Hanımın sınıfına siyah beyaz tonerli yazici alacağım.Mudail tonerleri çalıştıran çip sorunu yasatmayan bir yazıcı öneriniz varmi acaba
  4. FunnFrell

Aoc monitör servis sürecinin uzaması

Ayın 3 ünde gönderdim bugün ayın 14 daha ne bi dönüş oldu nede bi hareketlilik var.Bu iş ne kadar zor olabilir anlamadım.Arıza belli fişi takıp arızayı görmeleri 5 dakika sürer en fazla.Yapılacak işlemde bellidir panel değişse diyecem oda hadi 1 günlerini alsın.
  5. FunnFrell

Samsung smart tv için ip tv uygulama önerisi

Merhaba arkadaşlar samsung tizen işletim sistemli tv var bunun için ip tv uygulaması ne kullanabilirim
  6. FunnFrell

PTT kargo benimle dalga geçiyor galiba

10 Kasım'da çıkan kargo gelemedi bir türlü aynı yerde sayıyor hep 😁
  7. FunnFrell

2023 Deniz Tati̇li Öneri̇leri̇

Merhaba tatil önerileriz nereler acaba ? Otel bazında arıyorum 20 bin civarı,fakat yurt dışı felanda olabilir vizesiz şekilde.
  8. FunnFrell

ANDROİD BOX FİYAT ARTIŞI SKANDALI

Merhaba bundan 1 ay önce felan bu ürünün fiyatı 500 TL idi.Hatta forumda paylaşıldı. Şimdiki fiyatına bakıp sepette %40 indirimli satıyorlar. Forumdaki konu linki : https://forum.donanimarsivi.com/konu/499-tl-case-4u-4k-smart-android-10-tv-box.582966/ 1669196365
  9. FunnFrell

YOUTUBE BAŞLANGIÇ ÖNERİLERİ ARIYORUM

Merhabalar,bir youtube işine girişmek istiyorum düzenli olarak içerik üretimi teknoloji,oyun,inceleme vs vs.Girişi güzel yapıp biraz yol katetmek istiyorum. Bir kaç hediye alıp kasa,ram,ssd,klavye,maus gibi bunları hediye etmek istiyorum.Bana bu konuda öncülük edicek bildiğiniz önerileriniz...
Geri