Arama sonuçları: *

1. metekr2828

Ssd ile psu takası yapıcak var mı?

Merhaba hocamlar bende 1 tb nvm2 ssd var elinde psu olan varsa takas yapabilirim çok az kullanıldı ssd sorunu yoktur psuya ihtiyacım var sıfırı 1.600 tl şuan
  2. metekr2828

Yurtiçi kargo adrese kurye çağırdım

Merhaba arkadaşlar itopyaya kargo göndericem yurtiçi kargoyla gönder dediler yurtiçi kargo kurye çağırdım daha önce hiç çağırmadım kurye gelince bana müşteri hizmetlerinden bi kod verdiler onu mu söylicem nasıl olucak süreç kargo subesine gitmeden böyle verebilir miyim çalışıyorum boş vaktim yok...
  3. metekr2828

Pharmaton vitamin ilacı yararlı mı?

Merhaba arkadaşlar bende yorgunluk halsizlik sorunu vardı gün içinde gözlerim bile düşüyordu hiçbirşey yapmak istemiyordum bende vitamin ilacı almaya karar verdim günde 1 kere içmeyi planlıyorum sizce zararı olur mu suya karıştırıp içiyorum portakal aroması var meyvesuyu gibi içiliyor ama...
  4. metekr2828

Saçım çok ince bana wax önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar saçlarım aşırı ince ve ne yapsam sabit durmuyor bana güzel bir wax önerir misiniz saçımı tutucak önceden aldıklarım tutmadı saçlarım çok ince ve yağlı Trendyol vs linki atın lütfen sağolun şimdiden
  5. metekr2828

Yağlı saça hangi şampuanı önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar benim saçım çok yağlanıyor 2 günde 1 nerdeyse artık yıkamaktan bıktım bana güzel bir şampuan önerir misiniz yağlanmayı gideren saçlarım çok ince yani elimi atığımda yağı hissediyorum lüfen yardımcı olun trendyoldan vs bi şampuan önerin
  6. metekr2828

Sizce laptop mu masaüstü mü?

Merhaba arkadaşlar sizce masaüstü tercih edilir yoksa laptop mu ikisi arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
  7. metekr2828

İphone 6 64 gb ne kadar eder?

Merhaba bende iphone 6 64 gb var türkiye cihazı alalı baya oldu yeni telefon aldım satıcam sizce ne kadar eder 1.500 e satıyorum şuanda
  8. metekr2828

Trendyol yemekte kayıtlı kartan alışverişte kod gider mi?

Trendyol yemekte daha önce kayıt edilmiş kartla alışverişte kart sahibine kod gider mi ? Yemek alınca direk şiparişiniz tamamlandı diyor 3d secure falan istemiyor kart sahibine sms gider mi sizce
Top Bottom