Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

Hoş Geldin 2026 (!)🎉

An itibari ile yeni yıla girmiş bulunmaktayız. Yeni yıl ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin DEMEK İSTERDİM ama muhtemelen getirmeyecek, o yüzden anın tadını çıkarın :D🎉
  2. -Mehmet-

Çok kısa Araştırma Anketime katılabilir misiniz? (Son 66 kişi)

Arkadaşlar bir araştırma için aşağıda ki ankete katılabilir misiniz? Anket çok kısa 15 sorudan oluşuyor, cevaplamanız 2 dakika sürer. 100 Kişiye ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok mutlu olurum:peepokalp::shy: 🔴NOT: Araştırma verileriniz hiçbir üçüncü taraf kurum kuruluş ile paylaşılmayacak...
  3. -Mehmet-

Yavru Kuş Buldum (Yardım)

Bugün balkon camının arasına kuş düşmüş , muhtemelen yuvasından falan attılar. Boyu aşırı küçük serçe parmak kadar tüyü falanda yok, daha 1 2 günlük muhtemelen. Sabahtan beri uyuyor , geri koysam muhtemelen annesi almaz , nereden gelip attı onuda bilmiyorum , ne yapmalıyım bu kuşu? Nasıl...
  4. -Mehmet-

Gifman`ı nasıl bilirdiniz ? :D

Gifman aramızda saklanıyormuş :kappa: İçimizde yaşatıyoruz , rahmetliyi nasıl bilirdiniz:kekw:
  5. -Mehmet-

Bankkart Genç Teslimat kaçırma

Arkadaşlar Bankkart Genç kartım Kuryenet firması ile gelecekti , bugün ben evde değilken gelmiş haliyle teslimatı kaçırdım , fakat hem ziraatte hem de kargo firmasında teslim edildi yazıyor. Acaba şubeye mi teslim edildi ? Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu ? Edit : Komşuya vermişler :kekw:
  6. -Mehmet-

Karşıma çıkan ilginç reklam :d

Bugün 2 saat valo oynamıştım , hiç google da valorant ile alakalı arama yapmama rağmen forumda karşıma çıkan reklama bakın :kekw: o.O2:kappa:
  7. -Mehmet-

Micro SD karta oyun yüklenir mi ?

Tablette 128 gb micro sd kart var film dizi indirmek için kullanıyorum bunun içine google play den oyun yükleyip kullanabilir miyim ? (android 11)
  8. -Mehmet-

KIZILELMA ilk defa Afterburner yaptı🔥✈️

İlk uçuşunu yaklaşık 1.5 yıl önce yapan Bayraktar KIZILELMA nın 3. prototipi motor testinde ilk defa AfterBurner yaptı🔥🔥 AfterBurner teknolojisi nedir ? 👉 Art yakıcılı motorlarda kullanılan AfterBurner teknolojisi kalkış esnalarında ve uçuş sırasında hava aracına ani hız ve itki gücü vermek...
  9. -Mehmet-

Gececiler şuan ne oynuyorsunuz ? (Ucube İçerir)

Şuan ne oynuyorsunuz yazın bakalım :D:hackerman: Ben uzun süre sonra lol girdim esnek takılıyorum:kekw:
  10. -Mehmet-

Nostaljik Radyo veya Pikap önerisi istiyorum.

Arkadaşlar anneler gününde anneme nostaljik radyo veya pikap almayı düşünüyorum, var mı önerebileceğiniz kaliteli bir şey ? Benim aklımdan Trt marketteki nostaljik radyolar geçti. Yüksek kalitede başka önerebileceğiniz bir şey var mı ?
  11. -Mehmet-

Bu tabloyu almayı düşünüyorum sizce nasıl ?

https://www.hepsiburada.com/tablomega-ahsap-tablo-star-wars-yildiz-savasalari-35x50-cm-p-HBV00000A527U?magaza=CAKASEPET%C4%B0M
Geri