Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Seiko mekanizmalarını nereden alabilirim ?

Seiko mod yapmak istiyorum ama mekanizmayı aliexpressten falan almak istediğimde gümrük sınırını aşıyor nereden alabiliceğimi bilen var mı sadece mekanizma değil diğer malzemeleri de bulabiliceğim güvenilir bir yer söyleyebilir misiniz ?
  2. arda.wqqp

Bu numara vodafonea mı ait

Arkadaşlar bu numara vodafoneun mu bi kaç gün önce kaç mbps hız veriyorlar diye bakıcaktım telefon numarası girmeden göstermiyodular şimdi de sürekli arıyor istemiyorum internet falan ben
  3. arda.wqqp

Gözlük çerçevesini kendim alsam optisyen cam takar mı

Arkadaşlar normalde gözlük kullanıyorum ama bi 5 ay önce falan kırılmıştı ben de hiç uğraşmadım şimdi göz doktoruna gidicem ama gözlükçülerde de çerçeveler çok pahalı bi de rahat rahat bakma imkanı olmuyor kendim internetten bir çerçeve alsam orada o çerçeveye reçetede yazan camlarımı takabilir mi ?
  4. arda.wqqp

17 yaşında ehliyet başvurusu yapılabiliyor mu

Arkadaşlar 17 yaşımı doldurup 18den gün almış olucam 18 eylülde üstüme araba da var bu şekilde ehliyet kursuna yazılabilir miyim sadece yazılı sınav olsa bile gerekirse hiç sınava girmeyeyim yazılsam yeter bana yardımcı olur musunuz
  5. arda.wqqp

Yürürken polis kimlik sordu

Okuldan çıktım okul çıkışı hep polis oluyor bugün kalabalık değildi polisler de oturmuştular ben de önlerinden geçiyodum bi anda beni çevirdiler kimlik sordular tabletten bi şeyler yaptı bu ne
Geri