Arama sonuçları: *

1. CRØXY

Bıçak vidası sıkma ile ilgili

Elimde eski bir çakı var ve ucu oynadığından vidasını sıkmaya çalışıyorum ama vidanın diğer tarafındaki pin de vida ile beraber dönüyor dolayısıyla vida sıkılmıyor sizce sorun nerede?İlk fotodaki vida 2. Fotodaki de arka kısmı. 1721160268 @xthepatates @Gif Man @Kürşat K. @SadeceBirisi. @Realhas...
  2. CRØXY

silver oldum bi h.o alırım

ne ara la dedirtti gerçekten.
  3. CRØXY

dolandırıcılık gibi bir şey olur mu?

soru açık
  4. CRØXY

13 yaş para kazanma için ne yapabilirim?

maddi durumumuz iyi ama babam oyuna para yatırma ve oyun almaya karşı.onun dışında da en azından kendi harçlığımı çıkarmak istiyorum hafta sonralı müsaitim yapabileceğim aktiviteler nelerdir?(aktiviteden kastım çalışma değil bilgisayardan yapabileceğim işler olursa iyi olur.) (ücretsiz olursa...
  5. CRØXY

bağcılarda oturan var mı?

hiç rastlamadım forumda merak ettim bende belki tanışırız.
  6. CRØXY

13 yaş vücut kılı soru

uzun zaman sonra konu açtım merabalar öncelikle yaş 13 ve bacaklarda çok kıl çıkıyor makinayla alan arkadaşlarım var basketbol oynuyorum ve dizlikten çok belli olmuyor sizce ne yapmalıyım?
  7. CRØXY

Forumu bırakıyorum denebilir

kendimi basketbol ve derslere vereceğim lgs sınavım var o yüzden foruma hiç girmeyeceğim neredeyse belki tanıyan tanımayan vardır çağrı adım yardımım dokunmuştur dokunmamıştır belki forumda kimseyi üzmemeye çalıştım herkes hakkını helal etsin.
  8. CRØXY

Elimdeki çakmak değerli midir?

Bu şekilde bir çakmak buldum evde eski sürüyor ama altın aşınmamış değerli midir sizce yazı fotosunu ekledim.
  9. CRØXY

Kelebek veya şekilli tarak önerisi

Yorunun tarağı çok hoşuma gidiyordu fakat düzgün satıcı bulamadım plastik istemiyorum Bağcılar civarında tarak alabileceğim bir mağaza var mı acaba veya kağıda ödeme olan bir siteden kelebek tarak atabilirseniz sevinirim Trendyol vs. atmayın lütfen
  10. CRØXY

Bana Karışan Çocuğa Ne Yapayım

kabaca gircem 7. sınıfım hocalarla aram iyi derslerim de iyi ama sınıfta bi dalyan var karışıyor sürekli laf atıyor umursamıyordum ama bugün yere düşürdü beni zoruma gitti bir şey yapmam lazım buna okulun son haftası çıkış olur veya beden dersinde full kayabilirim sıkıntı olmadan çocuk 175cm ama...
  11. CRØXY

Uyumlu rgb rengi ve wallpaper

Masam şuanlık bu şekilde rgbleri ne renk yakmalıyım birde hangi wallpaperleri kullanabilirim lively wallpaper kullanıyorum
  12. CRØXY

Setup bitti alırım bi h.o

Yaklaşık 2 ay sürdü 8 yaşından beri hayalimde zor oldu ama iyi oldu beyaz soğutma kasada bence iyi oldu düşüncelerinizi bekliyorum
  13. CRØXY

E devlet mesajı dolandırıcı mı

E devletten mesaj geldi e devlete giriş yapıldı diyordu ama linkte bitly vardı dalgınlıkla tıkladım bi sıkıntı olur mu ne yapmalıyım link direk e devlet anasayfaya attı kısaltma kullanmaz e devlet normalde
  14. CRØXY

Sistemimi puanlar mısınız

Konuda bilgisi olanlar 10 üzerinden puanlayabilirmi sistem özelliklerim: İ5 13400f Asrock h610m G skill 2x16 gb ram 1 tb ssd Deepcool ch510 mesh digital kasa Pny GeForce Rtx 4070 Klavye gamepower ogre Mouse gamepower ursa Kulaklık rampage rm k1 Hoparlör mikado 1+1 *koltuk alcam yakında xdrive...
Top Bottom