Dostlar https://www.epey.com/laptop/asus-fx505gd-bq108.html laptopa sahibim. BIOS gibi şeyleri güncellemek hakkında hiçbir bilgim yok. Bunların bende güncel olup olmadığını nasıl anlayacağım ve nasıl güncelleyeceğim? Bilgisayarın tam performansını almak istiyorum.
Dostlar twitch prime üyeliğimi başlattım fakat türkiyede galiba bu lootları alamıyoruz. Hangi ülkeyi seçmeliyim?
1599376738
Amerikaya geçtim şimdi de kartı kabul etmiyor :(
Dostlar 14 yaşında olduğum için mâlum banka kartım yok. Babam da direk 7 günlüğü aldıktan sonra aboneliği direk iptal ettireceğimi bilmesine rağmen bu tarz şeylere yakın olan birisi değil. Warframe'de bi lootu almak istiyorum twitch prime'nin bedavası ile. Almamın bi yolu yok mu?
Sizce en iyi browser hangisi?
Ben şuanda Opera GX kullanıyorum. Gerek estetiği, kendi VPN'ı, yüksek kişiselleştirme imkanları, RAM,CPU ve internet kullanımını sınırlama özelliği, izleyici ve reklam engellemesi ile gayet iyi.
Dediğim gibi beraber oyun oynayabileceğimiz birini arıyorum.
Şuan ARK:Survival Evolved,Don't Starve Together veya Minecraft 1.16.2 Survival/PvP/Modlu Survival/SlimeFun Survival oynamayı düşünüyorum.
Yaşım 14
Discord:Midorchys#4509
Dostlar bildiğimiz üzere steamda oyun oynarken -PREFERREDPROCESSOR 8 -NOSPLASH -sm4 -d3d10 -high -noaafonts -lowmemory -nomansky +mat_antialias 0 gibi kodlar yazıyoruz başlangıca.
Bu kodları epic de de yazabileceğimiz bir yer bulunuyor. Steama yazılan kodları tıpatıp aynı epice yazsam sorun olur...
Warband cidden daha zevkli değilmi? Çok karmaşık geliyor bana bannerlord. İki oyunada sahibim ama warband oynuyorum. Belki ne yapmam gerektiğini bilmediğimdendir. Burdan anlatacak yada rehber atacak Bi muhteşem insan var mı
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben oyun görüntüsünü değiştiren Tek şeyi grafik sanıyordum. Çözünürlük nasıl değişilşr yüksek olması için ne yapmam lazım vs bilgi verecek var mı
Klavye monitör ve pc aldım. N11 hepsiburada ve gsmegarajdan ayrı şekilde. Malatya da oturuyorum tahminen be zaman elime ulaşır
Arkadaşlar bu iftarda ne yediniz? Gününüz nasıldı? Ben şuan acıktım valla baya tıka basa yememe rağmen. Gittim gene yiyorum sahurda gene yerim.
Konuyu egolu doktor adlı arkadaş istedi diye açtım. Şurada mutluluktan elim ayağıma dolanmış adam gelmiş fazla konu açıyorsun diyor. Yazık ya...
pc yanar bak para boşa gider dedim 500 TL'ye sıvı soğutma almaya razı oldu babam. Çok şaşırdım pc yanar diyince korktu heralde hemen alalım dedi [emoji16]
Arkadaşlar el capitan alıcam soğutucu almama gerek varmı 0 oynama ile sistemin olduğu halini alabilir miyim
Biraz zorladım ve pcyi 5000e satabilirsem babam ve annem beraber bana el capitan ile 144 hz 1 ms monitör alacaklarını kesin olarak söylediler kabul ettiler belgeletecektim az kala zor tuttular. Tek kalan şu aleti 2. Elden satmak. İnşallah şansım yaver giderde satarım. Darısı başınıza arkadaşlar...
8. Sınıfa giden Bi kardeşim var. 98.5 ortalaması vardı 1. Dönem. Okullar bu dönem daha açılmaz zaten. Lgs ye girmeyecek. Bu okul başarı puanıyla gidilen liseler felan varmış bilgisi olan aydınlatabilir mi?
5 ay önce Bi hata yapıp oyun oynamak için asu fx505gd-bq108 aldım. Şuan onu 5000 TL'ye satarsam üstüne biraz ekleyip mis gibi masaüstü geçicem ama Bi sorun var daha önce hiç 2. El bişey satmadım napmalıyım