Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Tam kapanmada kendi aracımız ile Acil e gidebiliyor muyuz?

Tam kapanmada Acil e kendi aracımız ile gidebiliyor muyuz? Annem kendini iyi hissetmiyor özel hastaneyi aradığımızda "gelirken bilmiyoruz ama giderken size barkod verebiliriz" diyorlar.
  2. Peganeo

Gamepad'in analog kısmı takılıyor/gıcırdıyor

Bi tane dandik gamepad'im var sağ taraftaki analog yeri gıcırdıyor ve takılıyor. Takılma sadece yavaş hareket edince oluyor. Hareket etmesi çok zor. Bu problemi nasıl çözebilirim forumlarda makine yağı sürün demişlerdi işe yarar mı sizce?
  3. Peganeo

En hızlı DNS hangisidir?

DNS kullanmak istiyorum Google DNS kullanıyordum Free DNS'e geçtim ama pek tatmin etmedi bu ikisi dışında önereceğiniz DNS var mı?
  4. Peganeo

Twitch yayını izlerken sürekli donuyor

Speed testim bu şekilde normalde 35/3 internetim şuan farklı çıktı aldırmayın. Twitch yayını izlerken 1080p60 Kaynak, 720p60 Kaynak, 720 60, 720 seçeneklerinde sürekli donuyor. İnternetim yavaş değil ne yapabilirim? ?
  5. Peganeo

Araç teyp USB içerisindeki müzikleri oynatmıyor

USB'yi taktığımda usb moduna geliyor sonra radyo moduna geçiyor. Ne yapabilirim? USB Format atıp denedim işe yaramadı, FAT32 denedim gine işe yaramadı. Teyp modeli bu...
  6. Peganeo

MSI AfterBurner ortalama fps değerleri gözükmüyor.

Ayarlar üzerinden ayarları doğru şekilde yapmama rağmen ortalama, en düşük, en fazla fps değerini göstermiyor yardıma ihtiyacım var.
  7. Peganeo

2. el ürünümü en hızlı nerede satabilirim?

Elimde 8GB ram var çokta iyi değil deniliyor 1 ay kullandım garantisi duruyor. Satıp 2x8 ram alacağım Letgo kullanıyordum normalde fakat rami ucuza koymama rağmen adamlar halen daha daha düşüğe almaya çalışıyorlar ve ölü fiyatlar veriyorlar. Sahibindeni biliyorum ama böyle teknolojik ürünleri...
  8. Peganeo

Masaüstü ekranı Laptop'a nasıl aktarabilirim?

Selamlar, oyun oynuyorum ve video çekmem gereken yerler oluyor kanıt için sistemim mükemmel olmadığı için videoyu başlattığım zaman ciddi fps düşüşü yaşıyorum bir tanede laptop var diyorum ki Masaüstünün ekranını Laptop'a yansıtır Laptop'tan videoyu çekerim. Çift pc yayın yapan insanlar...
  9. Peganeo

Akım korumalı priz önerisi

Akım korumalı priz almak istiyorum fakat hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum ve ucuz olsa iyi olur. Ucuz fiyatlı akım korumalı priz önerebilir misiniz??
  10. Peganeo

Advanced System Care kullanmalımıyım?

Eskiden çok kullandığım bir programdı kendisi ve tekradan kurdum. Sizce antivirus, hızlandırma gibi konularda iyi mi??
  11. Peganeo

Laptop'dan Masaüstüne dosya aktarımı nasıl yapabilirim?

Laptop'da büyük bir dosya var flash belleğime sığamayacak kadar büyüklükte bunu Masaüstü bilgisayarıma aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  12. Peganeo

MSI Afterburner CPU sıcaklığı nasıl açılır?

Bende maalesef bu tür seçenek yok GPU sıcaklığı vs var ama CPU sıcaklığı yok AIDA64 ile Afterburner'i bağdaştıramadım yardımcı olabilecek var mı?
  13. Peganeo

Bir programı kaldıramıyorum nasıl kaldırabilirim?

Selamlar, bi program indirdim ve kurulum dosyasında bi reklam olur "Tercih ettiğimiz bu programı indirmek istermisiniz?" tarzında boşluğuma geldi ve o seçeneğe tıkladım (Hızlı hızlı geçmeye çalışmak) indirdiği programı sildim fakat şimdide Chromium denen bi program daha kurmuş yanına onu ne...
  14. Peganeo

OBS'i akıcı oyun oynayabilmek için ayarını nasıl yapmam gerek?

İşlemcim Ryzen5 3400g, Ekran Kartı Vega 11, Ram 8GB 3133 mhz. Hem görüntü çok kirli olmasın hemde oyunum ciddi derecede fps kaybı yaşamasın istiyorum sizce hangi ayarları yapmam gerek?
  15. Peganeo

Itopya EFT/Havale ne yapmam gerekiyor?

Bir sistem aldım ve ödeme yöntemini EFT/Havale olarak seçtim şimdi dedikleri tutarı ibanlarına direk göndermem mi gerekiyor?
  16. Peganeo

Itopya taksit nasıl yapabilirim?

Selamlar, bugün bir sistem sipariş vereceğim fakat nasıl taksit yapılacağını bulamadım. Sadece "Taksit seçeneklerini gör" yeri var. Siparişi tamamla dersem tek çekim yapar mı yoksa onaylarken mi taksit seçeneğiyle yapacağım?
  17. Peganeo

Laptop f1-f12 tuşları kombinasyonları çalışmıyor

Ablamın laptop'unda f1-12 kombinasyonlarında ses arttırma ses kısma parlaklık ekran kapatma gibi kombinasyonlar çalışmıyor. Bir ayarı kapatmış olabilir diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum..
  18. Peganeo

Sorumluluk sınavları?

E-okul'a girdim normalde Edebiyat'ta kalmıştım ama bi girdimki tüm dersler Sorumlu diye girilmiş. Şimdi ben bunlar için sınavamı gircem yoksa herkes içindemi böyle?
  19. Peganeo

OBS kayıt durduruluyor hatası

OBS video çekip kapatıyorum fakat Kayıt Durduruluyor... diyor ve kayıt almaya devam ediyor. Kendisini kapatıyorum görev yöneticindende kapatıyorum. Video'yu açıyorum ama 00:01 sn işlemiş olarak gözüküyor. Nasıl çözebilirim?
  20. Peganeo

USB bellek disk yazma korumalı hatası

Selamlar, Bende 32 gblik bir flash bellek var fakat bir türlü kullanamıyorum. Biçimlendirme istiyor ama Disk yazma korumalı diyor CMD ile komutları denedim gine fayda etmedi. Markası GoSmart. Nasıl düzeltebilirim ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Çok araştırma yaptım sonuç alamadım.
Top Bottom