Arama sonuçları: *

1. dreamuiz

Deneyimlediğim Yazıcı Markaları

Bazı arkadaşlar yazıcı markalarında vesaire kararsızlık yaşıyor, bende birazda işimin içinde olduğu için deneyim sahibi olduğumdan sizlerle paylaşmak istedim belki bir yararı dokunur diye. Çalışma hayatımda genel olarak kullanılan yazıcı markaları Hp, Epson ve Canon oldu. En kullanışlı ve basit...
  2. dreamuiz

Ehliyet hakkında birkaç sorum var

Sürüş sınavından pazar günü geçtim, bugünde sürücü sertifikası sorgulattığımda bir belge çıkıyor birincisi o belge ne işe yarıyor? İkincisi de sürücü belgesini çıkartmak için herhangi bir süre var mı? Yanlış bilmiyorsam 2 yıl bir başka ehliyetli kişi yanımda olmadan araba kullanamıyorum. Bir...
  3. dreamuiz

AliExpress ürün fiyatlandırma hakkında soru

70'tllik bir ürün alıcam fakat sepette 180tl civarı gözüküyor. Ürün gelirken gümrükten vesaire ekstradan vergi falan yazılır mı yoksa bu ücretle beraber toplam fiyat 200'mü
  4. dreamuiz

Cooler Master Gx 750w Psu Ne Kadar Eder?

Gtx 1080 termal macunuyla ilgili bir konu açmıştım bilen bilir ama kısaca bahsetmek gerekirse bana bir bilgisayar gelmişti ve sadece ofiste kullanılmış bir bilgisayar. İçinde bu psu var, ikinci elde 1300-2500 arası fiyat var. 1500 düşünüyorum ama en mantıklı fiyatı tartışmak için açtım konuyu
  5. dreamuiz

Türkçe şarkı önerisi

Genelde Barış Manço'dan gider Cengiz babadan devam ederim de fazla Türkçe şarkı beğenebilen birisi değilim. Böyle biraz sakin, anlamlı ama çokta duygusala kaçmayan türden dinleyip beğendikleriniz varsa önerilerinize açığım.
  6. dreamuiz

Sistemim kaça satılır

Hazır sistem olarak alıp üstüne eklemeler yaptığım bir sistemdi. İ5 12400f Galax rtx 4060 8gb Asus prime h610m-e d4 csm Anakart Corsair vengeance lpg 16gb 3200mhz ram Samsung 980 evo m2 ssd 500gb Samsung m2 ssd 256gb Goodram cl100 240gb sata ssd Thermalright Assasin x 120 refined se tl c12c...
  7. dreamuiz

Ehliyet sürüş sınavı hakkında

Sürüşte 2. gün sınav alanına geçtim ve "böyle devam edersen çok rahat geçersin, programın 2 gün ilerisindeyiz" dediler (toplam 1 hafta). 1. sorum: sınav anında en fazla hangi vitese çıkabilirim. (3. vites dendi ama bir videoda 2. vitesi geçmiyordu sürücü) 2. sorum: döneceğim zaman sinyal...
  8. dreamuiz

Okulda bilgi işlem teknisyeni olarak işe girmek

Bir okula başvurdum. Karşılıklı da anlaştık (kazan-kazan durumu vardı anlattıkları da olursa gerçekten). Dışarıdan işlerde alırdım zamanında ama ilk defa okulda iş yapacağım ve bende "Sizce en zorlanacağım kısım ne olur?" diye sordum. Bölüm müdürü'de "Gelişime açık birini arıyoruz ve sende öyle...
  9. dreamuiz

Mezuniyet töreni için şarkı önerisi

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Mezuniyet töreninde giriş için şarkı önerilerinize ihtiyacım var. Birçoğumuz takım elbise giyecek ve bir ağırlığımız olsun istiyorum.
  10. dreamuiz

Basit şeyleri unutma sorunu

Arkadaşlar eskiden söyleneni veya yapacağım şeyi kolay kolay unutan birisi değildim. Şimdi basit şeyleri unutur oldum ama ciddi şeyler de hep aklımda dolanır. Mesela ustam şu saatte bunu yapacağız diyorsa onu unutmam. Ama mola da kendime kahve yapmayı unutur oldum. Markette alışveriş yaparken...
  11. dreamuiz

İlk Aldığınız/Girdiğiniz İş Günü

İlk iş maceranız nasıl geçti? İşe ilk girdiğiniz gün veya başkasından ilk aldığınız iş (tanıdıktan pc alıp format atmak gibi) anınızda neler hissettiniz?
  12. dreamuiz

Samsung ML-1610 Çıktı Sorunu

Herhangi bir çıktı almak istediğimde silik şekilde basıyor, bu yeni olan bir şey değil sadece bir süredir ihtiyacım olmadığı için toner değişimi ihtiyacı duymuyordum ve artık yavaş yavaş işim düşmeye başladı. Yazıcıyı arkada ki düğmeden kapatıp açınca düzgün basıyor sonra tekrar kapatıp açınca...
  13. dreamuiz

Genel-kültür edinme amaçlı

Herkes genel-kültür edinmek adına bildiği şeyleri yazsın biraz kültürlenelim 😁
  14. dreamuiz

Öğrendiğinizde "vay be" dediğiniz şey...

İlk pc ile ilgilenmeye başladığım zamanlar işlemcilerin nesillerinin sonlarında ki harflerin öylesine olduğunu sanıyordum ve özellikle işlemcinin içinde ekran kartı olabileceğini öğrendiğimde çok şaşırmıştım.
  15. dreamuiz

Üniversite okumaya gerek var mı?

Meslek lisesinde ağ işletmenliği ve yönlendirme bölümü okumaktayım bu sene son. Okulun sınav ile vermiş olduğu cisco sertifikalarım var. Ayrıyetten genel olarak bilgili ve öğrenime açık birisiyim. Üniversite okumasam iş imkanım olur mu? olursa nasıl olur? Açıktan bu bölümle alakalı bir bölüm var...
Top Bottom