Arama sonuçları: *

1. Lorx61

Bu siteden steam hesabı alınır mı

arkadaşlar merhaba item satıştan 25TL ye içinde forza horizon 5 olan bir hesap almak istiyorum güvenilir mi sizce veya alınır mı forza oynamayı çok istiyorum fakat bütçem steamden almaya yetmiyor bende böyle bir yol buldum alınır mı sizce hesaplar sadece çevrimdışı modda kullanılıyormuş ve...
  2. Lorx61

AMD nin kırmızı LED'li stok fanı ni nerde bulabilirim

Arkadaşlar merhaba geçenler de sosyal medya da gezerken gördüğüm sistemin içindeki AMD nin kırmızı LED'li stok fanı aşırı hoşuma gitti nerden bulup alabilirim veya bulabilir miyim
  3. Lorx61

18 yaş altıyım nasıl hisse alabilirim

Arkadaşlar merhabalar başlıktan da dediğim gibi 18 yaş altıyım 2008 li 16 yaşındayım paramı gereksiz harcamak yerine artık birşeylere birikim yaptırmak istiyorum fakat 16 yaşındayım hiç bir banka kartım hesap kartım vs yok ne yapmamı tavsiye edersiniz veya öneriniz ne olur
  4. Lorx61

2-3K arasında al sat ne yapabiliriz ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi al sat yapmak istiyoruz fakat ne alıp satacağımızı bilmiyoruz ne önerirsiniz
  5. Lorx61

Mouse imlecini değiştirmek performansı etkiler mi

arkadaşlar merhaba başlıktan da dediğim gibi mouse imleci değiştirmek performans kaybıne neden olur mu veya ne gibi sorunlar olur görseldeki gibi yapmayı düşünüyoruz
  6. Lorx61

Hızlı ve basit bir şekilde çözülecek PC arızaları nelerdir

Merhaba arkadaşlar başlıktan dediğim gibi bana 6 tane 2-3 cümle de anlaşılır bir şekilde Bilgisayar arızası ve nasıl çözülebileceğimi yazmam gerek 4 tane de olsa olur acil yardımınız lazım
  7. Lorx61

Yokluk adamı mucit yapar 😃

Arkadaşlar merhaba geçen gün PC imi toplamıştım ve PSU yu taktiktan sonra ekran kartıni taktım ve ne göreyim vida yerleri hiç denk gelmiyor baya boşluk vardı arada bende kürdan ve bant ile bu şekilde az da olsa PCI E yuvasından yükü kaldırdım birde telefon tutucu var onuda kasanın içine ekran...
  8. Lorx61

10 kg dumbel ile ne kadar sürede gelişilir

selamun aleyküm arkadaşlar 10+10 toplamda 20 kg dumbelim var ne kadar birsürede gözle görülür bir fark olur ?
  9. Lorx61

Ağırlık kaldırdıktan sonra koldaki ağrı

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi 15 yaşındayım 16 ya gireceğim yakında ve spor yapmak istiyordum evde ki 10+10 20 kg ağırlık ile başlamak istedim başladım hatta ama dün biraz ağırlık çalıştıktan sonra herhangi bir şey elime aldığım da veya yaptığımda kol damarlarım agramaya başladı...
  10. Lorx61

15-16 yaş 80 kilo normal mi fazla mi

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi 16.08.2008 liyim 15 yaşındayım 16 ya az kaldı (dışardan 18 19 yaşında gözüküyorum) boyum en son 172 filandi şuan kilom 80 genellikle 75-80 arası normal mi bu
  11. Lorx61

Koleksiyonluk eski bir pc toplasanız hangi parçaları koyardınız :)

selam arkadaşlar koleksiyonluk eski bir pc toplasanız içinde hangi parçaları bulundururdunuz cevaplarınızı bekliyorum benim ki bu şekil İ7 860 kule tipi soğutucu ile oc li gigabayte 4 raam slotlu 1156 pin anakart 8 ila 16 gb ram arası DDR 3 ram 1tb hdd ekran kartı konusunda çok kararsızım eski...
  12. Lorx61

Son kullanım tarihine 1 hafta kalan yoğurt yenilir mi

Arkadaşlar başlıktan dediğim son kullanım tarihine 8 gün kalan bir yoğurt almış annem ve tarihine bakmamış tüketilir mi
  13. Lorx61

Anakart ve kasanın arasındaki vidayı nasıl bulabilirim?

Arkadaşlar merhaba başlıktan tam anlatabildim mi bilmiyorum konuyu nereye açacağım bilemedim o yüzden buraya yazdım şimdi benim sistemin kasanın bildiğiniz üzere kasa ile anakartin arasına vida gibi bir şey koyuyorlar destek mi artık o ne bilmiyorum adını benim onlardan satın almam lazım nerden...
  14. Lorx61

Orta okul terk biri ne iş yapar

Arkadaşlar merhaba ben 5. Sınıf orta okul terkim ne iş yapabilirim önerileriniz nedir şuan kaçıncı sınıfim bilgim yok memlekte okuyordum istanbula gelince orta okul terk kaldım
  15. Lorx61

ekran kartı al sat da en mantıklı kart

arkadaşlar merhaba kuzenimle birlikte al sata atılcaz bütcemiz 1500 2000 TL bu fiyata alıp hızlı satabileceğimiz kartlar hangisi olur
  16. Lorx61

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

Merhaba arkadaşlar hadi herkes ilk ekran kartını yazsın da hem eskilere gidelim hemde eski efsaneleri görelim. Ben başlatıyorum ilk Ekran kartım 9600gt 512 MB
  17. Lorx61

Sinirden masaya vurdum ekran kartım zarar görmüş müdür

Arkadaşlar merhaba sinirime engel olamayıp masaya vurdum ve masada ekran kartım vardı mouse yerinden hopladi vurduğum zaman ekran kartıma bişey olmuş mudur görünür de kartda bişey yok gibi
  18. Lorx61

Ryzen 3 2200g ile oyun kaydı yapılır mı

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi Ryzen 3 2200g ile kayıt yapılır mı sistem bu Ryzen 3 2200g 3.5ghz turbo 3.7 4c 4t GTX 1060 6gb oc edition 3200 MHz 16 GB ram
  19. Lorx61

neden bronzdan silvere geçemdim

arkadaşlar 2000 mesaj yaptım ama hala silver olmadım yoksa daha fazla mı istiyor
  20. Lorx61

beni engelleyen birinin hesabını nasıl bulabilirim

arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi beni engelleyen birinin hesabını nasıl bulcam instagramda kullanıcı adını biliyorum fakat yeni hesapta açtığımda hesap çıkmıyor ne yapabilirim
Top Bottom