Arama sonuçları: *

1. Lorx61

İlk defa ParamGüvende kullanıyorum yardım eder misiniz

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım üzere ilk defa pram güvende kullanıyorum ve bu gün bir ilan verdim hemen alıcı çıktı alıcı param güvende ile ürünümü satın aldı fakat ben 18 yaş altı olduğum için bu güne kadar e devlet şifresi çıkartma gereği duymadım neyse alıcı ürünü aldı sahibinden...
  2. Lorx61

1TL ye ürünler aldığımız sitenin adı neydi ?

arkadaşlar merhaba biliyorum bu şekilde anlatmak biraz garip ama bir tane site vardı belirli aralıkla bazı ürünler 1TL oluyordu klavye mouse kulaklık gibi o sitenin adı neydi ?
  3. Lorx61

Bu bilgisayar ne kadar eder ?

Selam merhaba geçen aylarda 1500 TL ye aldığım bir bilgisayarı tekrar satmak istiyorum özellikleri İ3 6. Nesil Msi b150m 4ram slotu Gskill 4gb ddr4 ram Msi gt710
  4. Lorx61

3000 TL ile al sat önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıktan belirttiğim gibi 1500-3000 TL gibi bir bütçe de ne alıp satabilirim ekran kartı vs olabilir ama kararsız kaldım
  5. Lorx61

İLK ve ORTA Okul Mezunu biri ne iş yapabilir

merhaba başlıktan yazdığım gibi İLK ve ORTA okul terk biri ne iş yapabilir sigortalı vs benim aklımda kuryelik var da ailem ehliyete izin verir mi bilmiyorum da %60 vermez gibiler
  6. Lorx61

3K ya ne alıp satabilirim ?

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi önümüzdeki ay elime 3K veya 2.5K para geçebilir birşeyler alıp satmak istiyorum parayı yükseltmek istiyorum veya herhangibirşey olur parayı yükseltmek istiyorum sadece şunuda söyleyeyim 18 yaş altıyım
  7. Lorx61

Sahibinden param güvende mağduru oldum

Sahibinden üzerinden param güvende ile ANAKART İŞLEMCİ RAM sattım ürün alıcının eline ulaştı bende sorunsuz çalışan donanımları bozdu ve şimdide iade etmek istiyor hatta etti bile işlemcinin pinleri bildiğiniz yumultmuş ve gelmiş bize boş laf yapıyor bozuk ürünü ben napayım şimdi müşteri...
  8. Lorx61

DP TO HDMİ dönüştürücü önerisi

Merhaba başlıktan yazdığım gibi dp to hdmi önerisi arıyorum yalnız 2 dönüştürücüyü birbirine bağlayacam dp girişini ekran kartına hdmı girişne ise dönüştürücü ile vga takıcam
  9. Lorx61

Kargom gelecek mi ??

Arkadaşlar selamlar başlıktan yazdığım gibi Geçen de konusunu açmıştım kargo gelmedi eksik geldi diye bu sabah müşteri hizmetleri ile konuştum ilk de erkekle konuştum bana dedi ki "kargo sistemden manuel olarak gelmiş olarak gösterilmiş ama kargo gelmedi siz gönderen kişiye söyleyin o oradaki...
  10. Lorx61

Yurtiçi kargo | kargo gelmedi / eksik geldi

Arkadaşlar merhaba napacağımı bilemedim sahibinden üzerinden m2 ssd aldım 3 gündür kargoda az önce satıcı mesaj attı neden almadığımı ve evde değil miydin diye sordu oysa ki hiç gelmedi napacağım bana bir akıl verin müşteri hizmetlerini mi arayayım ne diyeceğim bilmiyorum lütfen yardım edin.
  11. Lorx61

Kargo evde değilken gelirse ne olur ?

Arkadaşlar merhaba yurt içi kargo dan kargom gelecek tahmini teslimat 20 Mayıs yazıyordu ama gelmedi daha yarın gelirse de yarın evde değilim ve evdede kimse olmayacak ne olucak böyle şubeye gidip mi almam gerekecek
  12. Lorx61

63 derece 1060 mı :D

şimdi sistemi satıyorum aga almak için biri yazdı furmark istedi ve attığımda inanmadı :D Sizce Nvidia kalitesi mi yoksa Msi kalitesi mi bu ?
  13. Lorx61

Onu nasıl unutabilirim

unutamıyorum.
  14. Lorx61

Mining den ne kadar kazanabiliriz

arkadaşlar selam başlıktan yazdığım gibi mining yapmayı düşünüyoruz fakat günde veya aylık ne kadar kazanacağımızı çözemedik ve mining yapmak için hangi ekran kartını almalıyız 1. gtx 1060 6gb 2. rx 480 8gb şimdilik sistemde 1 tane ekran kartı kullanıp ilerleyen zamanlarda 2. 3. 4. ekran...
  15. Lorx61

Verdiği hediyeyi çöpe attım.

ARKADAŞLAR KONU KAPANDI KAÇ AYLIK KONU BİTTİ GİTTİ
  16. Lorx61

Bu siteden steam hesabı alınır mı

arkadaşlar merhaba item satıştan 25TL ye içinde forza horizon 5 olan bir hesap almak istiyorum güvenilir mi sizce veya alınır mı forza oynamayı çok istiyorum fakat bütçem steamden almaya yetmiyor bende böyle bir yol buldum alınır mı sizce hesaplar sadece çevrimdışı modda kullanılıyormuş ve...
  17. Lorx61

AMD nin kırmızı LED'li stok fanı ni nerde bulabilirim

Arkadaşlar merhaba geçenler de sosyal medya da gezerken gördüğüm sistemin içindeki AMD nin kırmızı LED'li stok fanı aşırı hoşuma gitti nerden bulup alabilirim veya bulabilir miyim
  18. Lorx61

18 yaş altıyım nasıl hisse alabilirim

Arkadaşlar merhabalar başlıktan da dediğim gibi 18 yaş altıyım 2008 li 16 yaşındayım paramı gereksiz harcamak yerine artık birşeylere birikim yaptırmak istiyorum fakat 16 yaşındayım hiç bir banka kartım hesap kartım vs yok ne yapmamı tavsiye edersiniz veya öneriniz ne olur
  19. Lorx61

2-3K arasında al sat ne yapabiliriz ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi al sat yapmak istiyoruz fakat ne alıp satacağımızı bilmiyoruz ne önerirsiniz
  20. Lorx61

Mouse imlecini değiştirmek performansı etkiler mi

arkadaşlar merhaba başlıktan da dediğim gibi mouse imleci değiştirmek performans kaybıne neden olur mu veya ne gibi sorunlar olur görseldeki gibi yapmayı düşünüyoruz
Geri