Arama sonuçları: *

1. H

Discord açılmıyor silmek zorunda kalıyorum

Arkadaşlar discorda tıklıyorum böyle aşağıda görev çubuğunda 1 saniye gözüküp gidiyor silip yüklemek zorunda kalıyorum sürekli, nasıl halledebilirim bu sorunu
  2. H

Kolona su girerse ne olur?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki geçtiğimiz haftalarda 10 ilimizde deprem oldu ve bende o o illerden birinde Adana'da yaşıyorum oturduğum binaya az hasarlı ve sağlam dediler ama apartmanımizda oturan bir mühendis kolonların su aldığını söyledi bu çok önemli bir sorun mudur?
  3. H

Forum' da neden kimse yardım etmiyor

Arkadaşlar çok merak ediyorum neden hiçbir forumuma cevap gelmiyor sürekli cevapsız kalıyorum
  4. H

Mousepad' e alışmak zor mu

Arkadaşlar mousepad aldım ve ben yıllardır mousepadsiz oynayan birisiyim az önce kullanmaya başlayınca farkettim aşırı hızlı dönüyor mouse ve bi garip sizce alışır mıyım yoksa kullanmasam daha mı iyi
  5. H

Trendyoldan VP almak

Arkadaşlar trendyoldan valorant points aldım 13TL ye adres felan girdim bana kargo diyor ben mesaj olarak bekliyordum kodu 30 kasım 12 aralık arası kargo diyor anlamadım bilen var mı aranızda
  6. H

Trendyol cüzdanına para ekleme

Arkadaşlar e pin alacağım trendyoldan, bu 20TL trendyol cüzdanı verilmişti herkese ben kartımdan trendyol cüzdanına 30TL atsam 50TL' lik vp yi alabilir miyim?
  7. H

Trendyol cüzdan kodu nasıl harcanır

Arkadaşlar bu trendyoldan aldığım 20TL duruyor onu nasıl harcayabilirim?
  8. H

Kulaklıktan anlayanlar acil yardım lazım

Arkadaşlar televizyon izliyordum arkadaşlar dc çağırdı gittim ve mikrofondan sesimin gelmediğini söylediler onu bir şekilde halettim hallederken kulaklığın kablosunu söküp tekrar taktım bu sefer sağ kulağıma daha fazla ses geliyor gibi hissediyorum nasıl çözücem acil yardım edin -JD710
  9. H

Bu değerler normal mi?

Arkadaşlar watch dogs 2 oynuyorum yaklaşık 1 saat oldu bu değerler nasıl normal mi
  10. H

Bu internet hızı ile yayın açabilir miyim

Arkadaşlar eski sözleşmem bitti ve yeni kampanyaya geçtim 8ms DOWNLOAD Mbps 95.57 UPLOAD Mbps 4.88 bu internet hızı ile yayın açabilir miyim (ayrıca bir soru daha internet hızlandıktan sonra pingim hala aynıydı
  11. H

Güzel mousepad önerir misiniz?

Arkadaşlar şöyle maksimum 35TL lik mousenin üstünde güzel kayan bir mousepad önerir misiniz
  12. H

Windows 10, sürüm 2004'ü yüklemeli miyim?

Arkadaşlar windows updatte windows 10 sürüm 2004 güncellemesi gelmiş yüklemememin bir faydası zararı olur mu?
  13. H

Discord Nitronuzu Sahiplenin Mesajı

Arkadaşlar discorda girdim ve üstte hediye paketli resimli bir mesaj vardı ve discord nitronuzu sahiplenin diyordu kabul etmek için mavi linke tıklayın felan, tıklamadım size sorayım dedim dolandırıcı mı yoksa gerçek felan mı?
  14. H

Steelseries Qck incehesap fiyatı

Arkadaşlar qck heavy medium 100 tl heryerde ama incehesap gaming gecesinde fiyatını 130tl yapmış nedeni nedir ve sizce kaça düşer
  15. H

30 kilo vermek

2 bilemediniz 2.5 3 ayda 30 kilo vermek istiyorum mümkün mü, daha önce böyle kısa sürede fazla kilo vermiş biri veya birileri var mı? Azimli insanımdır
  16. H

Film önerisi

Arkadaşlar komedi türü film önerebilir misiniz
  17. H

900X400 ile 70X30 mousepad arasındaki fark nedir

Arkadaşlar mousepad alıcam trendyoldaki bu 20tl indirimi değerlendirmek için 70x30 olan 30tl 900x400 olan 40 pek fark etmiyor parası benim masa orta boy hangisi daha iyi olur ama böyle mouse tarafını baya kaplasın birde razer goliathus iyi midir?
  18. H

Tosla güvenilir mi?

Arkadaşlar tosladan 2 tane 10TL lik steam cüzdan kodu aldım herhangi bir sorunla karşılaşan var mı güvenilir mi
  19. H

Nvidia physx nedir?

Arkadaşlar geçen denetim masasına girdiğimde bilgisayarımda Nvidia physx vardı ben rx570 kullanıyorum ve sonra format attım bilgisayara yavaslamisti formattan sonra gitti sebebi nedir ve Nvidia physx ne işe yarar indirimem lazım mi
  20. H

Tırnak kopması

Arkadaşlar ayak baş parmağının tırnağına bişe olmuş sanırım böyle siyah kahverengi arası renge dönüşmüştü yarım saat yurusem acitiyordu bende tırnağın önünü kesiyim dedim uzamisti bu sefer kahverengi sıvı geldi arkadaşlar kandır dedi sonra o kanın aktığı yerin rengi beyaza döndü ama bu sefer tüm...
Top Bottom