Arama sonuçları: *

1. fatik1881

Neden mezhep sacmallığı neden var

Konu dışın da din tartışması asıl sorumsı gereken bence mezhepler niye var zatan Allah belilediği kuraları KURAN da yazmış mezhepler neden kafasına göre kural koyuyo zaten sozde Halil konakçi iti l neden ATATÜRK saldırıyor tarıkatlar neden var bu adam neden var
  2. fatik1881

Ne iş yapıyorsunuz ?

Şu soruyu bir de burda soralım cnc dik işleme operatörü ara da Torna , erozyon makinesi de bakıyorum
  3. fatik1881

Şeyh saİT araç kokusu seri üretime başlandı

https://www.instagram.com/share/p/_kngPHKck
  4. fatik1881

Chatgpt göre 100 yıl sonra türkiye

Bu Türkiye de yaşamak istermısınız
  5. fatik1881

Logitech g29 ne kac parayla satarım

Direksiyon da hiçbir aşınma yok vites var kususu var garantisi yok ne kadara gider
  6. fatik1881

13 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor

Kaynak NTV haber 13 yaş altındaki çocukların sosyal medya kullanımına kasıtlama getirilmesi için çalışma başlatıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çocuk Hakları Komisyonu da konu üzerinde çalışıyor. Dünyada örneği olan uygulamalara göre, 13 yaş altındaki çocuklar, ailelerinin izinleriyle...
  7. fatik1881

Gran turismo tarzi da oyun tavsiyesi

Direksiyon seti aldım da pek oyunlara hakim değilim sadece ets 2 oynuyorum gran turismo tarzı simülasyon oyunu ne oynayabilir veya yarış oyunu olarak
  8. fatik1881

Şu an bilgisayaranız da hangi oyunlar yuklü ve en sevdınız oyun

God of war her zaman yeri ayrıdır ama Red Dead Redemption 2 başka bir şey
  9. fatik1881

Şu an da hangi oyunu oynuyorsunuz

euro truck simulator 2
  10. fatik1881

Öcalan tahliyes yolu acacak kanun teklifi mecliste

Öcalan tahliyes yolu acacak kanun teklifi mecliste inanılmaz ama gerçek
  11. fatik1881

CUMHURBAŞKANI ADAYI ŞARTLARI

Cumhurbaşkanı olmak için gerekli şartlar, Anayasanın 101. maddesinde düzenlenmiştir. Bu şartlar şunlardır: 40 yaşını doldurmuş olmak, YÜKSEK ÖĞRETİM MEZUNU OLMAK, Milletvekili seçilebilme yeterliliğine sahip bir TÜRK vatandaşı olmak.
  12. fatik1881

AKP'nin satışı yaptığı fabrikalar

Cumhuriyet yaptı, AKP sattı: İşte sıralı tam liste... AKP 20 yıllık iktidarında, 101 yaşındaki cumhuriyetin birikimi yerli ve milli ne kadar kamu kuruluşu varsa elden çıkardı. Şirketler, fabrikalar, limanlar, oteller, enerji tesisleri bir bir satılırken, sırda cennet koylara, yeşil alanlara ve...
  13. fatik1881

Yaşadınız en kötü kaza veya hastalık anınız

benim 6 ocak 2021 covitken solunum yoğun bakım da 10 dakika kalbim durmuştu
Top Bottom