Arama sonuçları: *

1. firatness

Hesaplarınızın sızdırılıp sızdırılmadığını kontrol edin!

Eğer ki herhangi bir sızıntı mail adresiniz var ise tüm hesaplarınıza ait şifreleri değiştirin. Hatta mümkünse 2 adımlı doğrulamayı da her kullandığınız sitede/uygulamada aktif edin. haveibeenpwned.com
  2. firatness

Turkcell’den geçilebilecek operatör ve en iyi paket?

Dostlar Taahhütüm bitiyor fakat fiyatlandırma çok uçuk gelmeye başladı artık bana, Turkcell dışında hızlı ve 50-60 Gb internet sunan paket var mıdır öneriniz acaba hızlı çekebilen?
  3. firatness

Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

Merhabalar, az önce Forumda bir konuda gördüm, eski tarihli bir konu olduğu için kişileri ''Güncel'' Yaşları ve meslekleri ile tanımak istiyoruz, özellikle bizden yaşça büyük saygıdeğer abilerimiz- ablalarımız ve onların tecrübelerini merak ediyorum. O zaman ben başlıyorum: Merhabalar ben...
  4. firatness

Motorsikletten anlayan dostlar gelebilir mi?

Dostlar artçı ile beraber uzun yol yapabileceğim veya şehir içi çekişi güzel 2.el 50 k bandında motor bakıyorum ama? yardımcı olur musunuz? drift l nasıldır? ya da raider?
  5. firatness

Yormayacak Motor Arıyorum

40-50 Bin bütçem var hocam, daha önce Rs200 vardı A sınıfı ehliyetim var. Parça sorunu-Kronik sorunu az olan, uzun yol motoru arıyorum, yardımcı olabilir misiniz? 2.EL :blobdance:
  6. firatness

Hesabımdan iznim olmadan para kullanıldı, ne yapmam gerek?

Dostlar 15 dakika önce hesabımdan ne bir kod, ne bir doğrulama gerekmeden 046 lifecell dijital ser diye bir işlem yapılmış, akbank kullanıyorum, bu nasıl olabilir? Nasıl kod veya onayım olmadan işlem yapıyorlar? Ödemenin asıl nedenini? Sebebini nasıl öğreniriz?
  7. firatness

Fotoğraftaki Tabloyu Taratıp Word'e Nasıl Çeviririm?

Dostlar tabloyu nasıl excel veya worde çevireceğim, chatgpt bile yapamıyor
  8. firatness

Depremde Bir ***'a Yaramayan Gsm Operatörleri Hk.

Dostlar Turkcell kullanıyorum, depremde ki durumu gördünüz... başka operatöre geçmek istiyorum, deprem de yaşasak çekebilecek bir gsm? yurt dışı operatörler de olur ne yapmamızı önerirsiniz?
  9. firatness

Ev Kiraları Kaç Olmalı?

Dostlar İzmirin en orta zeminlerinde kira sizce kaç olmalı? kaç para kiraya oturursanız normal sayarsınız?
  10. firatness

İzlediğimiz Her Dakikaya Değecek Dizi-Film Önerisi

Dostlar mesela bana sorsanız 11.22.63 Derim film olarak bir çok film mevcut ama bu en iyisidir benim için, gerçekten izleyeceğimize değecek bir şeyler önerir misiniz? Teşekkkürler
  11. firatness

Bankaya veya Bir AVM'den aldığımız şeyin ödemesini geciktirirsek?

Dostlar Bankaya veya Bir AVM'den aldığımız şeyin ödemesini geciktirirsek? avukata vereceklerini mesaj atmışlar biraz geciktirdim ama bu ay da geciktirmem lazım, kısaca ne olur? bu konu hakkında gerçekten bilgisi olanlar varsa yorum yapsın lütfen, mesela avm den klima aldım klima arızalı, 3 aydır...
  12. firatness

Clash of clans hesabı satın alsam geri alabilirler mi?

Dostlar x bir siteden satın alsam, bu işi yapan birine benziyor satıcı, alım satım yapıyor herhalde, söylemem o ki satın alsam hesabı geriçekebilir mi? hesabı benden geri alabilir mi?
  13. firatness

Gün İçinde Ne Yapıyorsunuz? Ne Oynuyorsunuz?

Evet Dostlar, buyrun sizdeyiz: Gün İçinde Ne Yapıyorsunuz? Ne Oynuyorsunuz?
  14. firatness

Uyanın Arkadaşlar Devir Ahir Zamanı

Dostlarım bir sağlıkçı Dr olarak sizlerin bilincine ışık tutmak istediğim çok ama çok önemli bir konu var o da cinsellik ve aile kavramı doğru eş seçimi. Dostlar basit bir soruyla başlayalım cinsel yolla bulaşan hastalıklar nelerdir? Hpv-hiv,hepatit b vb değil mi? ikinci soru şu: Sizce...
Geri