Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

Toshiba OCZ RC500 3 ayda %3'lik sağlık düşüşü

Toshiba OCZ RC500 M2 SSD'nin 500GB'lık modelini kullanıyorum arkadaşlar. 20 Şubat tarihinde Vatan Bilgisayar'dan almıştım. 3 ay boyunca istisnasız her gün bilgisayarı kullandım ve bugün sağlık taraması yaptım. Bütün değerleri aşağıda gözüküyor. Bana sağlığı biraz hızlı düşmüş gibi geldi. Bu...
  2. Yasin Çelik

Solak Olup Sağ Elle Mouse Kullanamama Sorunsalı

Arkadaşlar solağım ancak küçüklükten beri alışılagelmiş olarak sağ elle mouse kullanıyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum bir yere tıklarken imleci üstüne getirene kadar canım çıkıyor. Oyunlarda da kolsuz damgası yiyorum. Sizce mouse'u satıp sol ele uygun bir mouse almalı mıyım alışmam zor olur...
  3. Yasin Çelik

0-18 ve 65+ Yaş Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan şuanda açıklama yapıyor arkadaşlar. 18 yaş altı ve 65 yaş üzeri sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı hayırlı olsun. 😊
  4. Yasin Çelik

Daha Depresif Bir Yaşam İçin Yapılması Gerekenler

1- Hemen hemen her şey için söz verin. 2- Anlamadan yargılayın. 3- Yanında rahatsız olduğunuz insanlarla, bolca vakit geçirin. 4- İnsanlara saplantılı şekilde bağlanın. 5- Kimseyi anlamadan dinlemeden fevri şekilde davranın. 6- Herkesin her söylediğine inanın. 7- Kendiniz için hiç zaman...
  5. Yasin Çelik

Hangi İnternet Tarayıcısını Tercih Ediyorsunuz?

Hem bileşenlerimizi yormayacak hem de iyi performans verecek hangi tarayıcıyı tavsiye edersiniz? Windows 10 için.
  6. Yasin Çelik

10 Maddede Flushixy - Forum içinde forum yapılanması

Bu hafta forumumuzda bulunup dış minnaklara ay pardon mihraklara hizmet eden @Flushixy adlı forum hainini 10 maddede değerlendireceğiz. Bu konuyu hazırlarken çokça tehditler aldım. Bu yapılanmayı ifşa etmemden rahatsızlık duydular. Belki de bu konudan sonra benim fişimi çekecekler. Ama sizler...
  7. Yasin Çelik

Aklından Geçeni Söyle

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest! Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
  8. Yasin Çelik

10 Maddede Intel pentium

10 Maddede XXX serimizin reaksiyon kralı @crazyboy40 'ın 10 Maddede crazyboy40 konusundan sonra bu haftaki talihlisi AMD Fanboylarının korkulu rüyası @intel pentium olacak. Bu konu daha erken gelecekti ancak @intel pentium 'un yüksek karakterli kişiliğine alelade bir konu yapmak isabetli...
  9. Yasin Çelik

Interpol'ün aradığı otomobil Konya'da bulundu!

Interpol tarafından Almanya'dan çalıntı olarak aranan 700 bin TL değerindeki lüks otomobil, Konya'daki otoparkta park halinde bulundu. Interpol'e yazı yazan polisin, gelecek cevaba göre aracı sahibine ya da Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi...
  10. Yasin Çelik

Kitap Tavsiyesi

Arkadaşlar daha çok savaş, mitoloji, tarih kitaplarını okumayı seviyorum. BÖRÜ serisini ve yazarı Çağlayan Yılmaz'ın bütün kitaplarını okudum neredeyse. Yazar yada kitap tavsiyelerinizi bekliyorum. İlla bu kategorilerde olması gerekmiyor. Börü serisi...
  11. Yasin Çelik

Profil Fotoğrafı Tavsiyesi

Arkadaşlar forumda kullanmak için profil fotoğrafı tavsiyelerinizi bekliyorum. Virüs falan kalmadı artık şu maskeden kurtulalım. Tavsiyelerinizden en beğendiğimi seçip PP yapacağım. Yasin Çelik ismine özel tasarım falan yapan olu... Neyse hayal kurmayalım şimdi.
  12. Yasin Çelik

10 Maddede crazyboy40

Hepimizin malumu forumumuzun en çok reaksiyon veren üyesi olan @crazyboy40 bu forumda olmasaydı kaç reaksiyonunuz olurdu? Kendimden örnek vermek gerekirse 2250 değil de 1700 reaksiyonum falan olurdu sanırım. Şimdi ise bu mübarek insan crazyboy40'ın özelliklerini sizin için 10 maddede...
  13. Yasin Çelik

Canva Benzeri Tasarım Programı Tavsiyesi

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Benim sosyal medyada küçük çaplı paylaşımlar yaptığım bir sayfam bulunmakta. Daha çok basit tasarımlarla süslediğim sözleri paylaşıyorum. Canva'dan memnunum ancak simge ve şekil gibi bileşenler konusunda biraz yetersiz kalıyor. Bu tarz basit tasarımlar için...
  14. Yasin Çelik

Chrome İçin Adblock Tavsiyesi

Tamamen ücretsiz, sitelerin kolay fark edemeyeceği, işini iyi yapan bir Adblock (reklam engelleyici) tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar. Google Chrome için eklenti şeklinde olursa iyi olur. -Duyar kasacak olanlar konuya hiç bulaşmasın.
  15. Yasin Çelik

Kuaför ve Berberlere %40 Zam!

Haber; Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları (TBKGU) Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, kuaför, berber ve güzellik salonlarının gelir kaybından dolayı 11 mayıs 2020 pazartesi açılmaları itibarıyla yüzde 40 zam olacağını söyledi. Bir yeni korona zamı daha arkadaşlar. Ben...
  16. Yasin Çelik

Geceye Bir Şarkı Bırak

Ben Dünya tarihinin ilk Multi Language Arab+Eng şarkısını bırakıp kenara çekiliyorum.
  17. Yasin Çelik

Sahur Gecesine Bir İlahi Bırak

Hemen hemen her gece birbirimizle türlü şarkılar paylaşıp efkarlandığımız konular açıyordum. Ramazan gününe özel bu formatı ilahi paylaşımı olarak değiştirdik. Herkesten yılların eskitemediği, akıllarda kalan yada çok komiğinize giden ilahi paylaşımları bekliyorum. İlk olarak ben geçtiğimiz...
  18. Yasin Çelik

Geceye Bir Şarkı Bırak

19. Yasin Çelik

'Başka' Forumların Kullanıcılarının DA Forum Hakkındaki Düşünceleri

Bu konuda başka forumlardaki kişilerin DA Forum hakkındaki düşüncelerini hiç yorumlamadan sizlerle paylaşmak istiyorum. Ama önce şunu söylemek isterim ki lütfen bu konunun altında sizler de onlar gibi atıp tutmayın bu şahıslar ve forumları hakkında. Biz onlar gibi olmamalıyız. Gerçi birçoğunuzun...
  20. Yasin Çelik

-Geceye Bir Şarkı Bırak-

Bundan 8 sene öncesi. Dünyaca ünlü bir şarkıcının ülkemize gelip şarkısının klibini İstanbulda çekeceği haberini Cem Öğretirden duyup heyecanlanan bizler... Hep beni eski güzel günlerime götüren; Romanyalı Inna'nın, İstanbulda çektiği, ingilizce olan, Hindistan isimli o tuhaf şarkısı...
Top Bottom