Arama sonuçları: *

1. Batcet

Euro Truck Simulator 2 MultiPlayer'da Drop Yeme

Herkese Selamlar. Normalde R6,GTA V gibi oyunlar oynarken drop yemem ama Euro Truck Simulator 2 Multiplayer oynarken sürekli droplar yiyiyorum bu sorunu nasıl çözerim?
  2. Batcet

700₺ Bütçeye Evde Kullanmak için Yazıcı Önerisi?

Tanklı olmayan 700 ₺ Bütçeye Yazıcı önerir misiniz HP marka olursa daha iyi olur.
  3. Batcet

HUAWEİ Band 6 Alınır mı?

Herkese Merhaba https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-band-6-fara-b19-sakura-pink.html Bu saati almayı düşünüyorum da önerir misiniz? Ya da bu fiyata başka güzel bir saat fikri verebilir misiniz.
  4. Batcet

Videoya Koyduğum Müzik Telifli İse Ne olur ?

Herkese İyi Akşamlar. Videomun arka planına bir müzik koydum. Müzik Video ile baya uyumluydu fakat müzik telifli çıktı. Kısacası;Videoya koyduğum telifli müzik bana herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ? İlerleyen zamanlarda herhangi bir şey olur mu ?
  5. Batcet

Papara Kart kaç Günde Gelir ?

Herkese İyi Akşamlar. 7 Aralıkta Papara Kart Sipariş Ettim. Tahmini Teslimat Tarihi 24 Aralık sizce bu süre normal midir? Ya da belirtilen süreden önce gelebilir mi ?
  6. Batcet

Epic Games Hesabıma Giremiyorum

Epic Games Hesabıma Giremiyorum E-posta ve Şifremi girince; Üzgünüz Kullandığın bilgiler Geçersiz Hatasını Alıyorum Şifremi Unuttum; Basınca gelen E posta ekranında E postamı yazdığımda ise, Üzgünüz hesabınız bulunumadı diyor Bu konu hakkında fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  7. Batcet

Batuhan İsmine Nick ÖNERİSİ

Batuhan İsmine güzel nickname verebilir misiniz Şimdiden teşekkürler
  8. Batcet

Zoomda 1 ders KAÇ mb internet yer

Zoomda 1 ders KAÇ mb internet yer
  9. Batcet

GTA V İNDİRMEK IÇIN PC AÇIK BIRAKACAĞIM

Herkese İyi Akşamlar Bilgisayarıma Gta 5 indireceğim için Geceleri bilgisyarı açık bırakacağım Açık kalması herhangi bir sorun teşkil eder mi? Geceleri bilgisayar çok ses çıkarır mi ? Download 8.00 Uploud 0.7 Gta kaç satte iner Sorularımı cecevaplarsanız sevinirim
  10. Batcet

EPİC GAMES TE OYUN İNDİRİKEN KAÇ SAAT KALDIĞINI GÖSTERİYOR MU ?

EPİC GAMES TE OYUN İNDİRİKEN KAÇ SAAT KALDIĞI YAZIYOR MU ? YAZIYORSA NEREDE
  11. Batcet

VİDEO ÇEKME PROGRAMI ÖNERİSİ

Youtube kanalıma video çekmek için hangi programı önerirsiniz Şuanda Obs kullanıyorum ama oyunlarda çok kasma ve donma yapıyor. Bir cok kişi Bandicam önerdi Önereceğiniz programların arayuzu obs gibi kolay olsun Oyunlarda kasma ve donma yaratmasın Yardımcı Olursanız sevinirim
Geri