Arama sonuçları: *

1. P

Şantiye şefiyle konuşmalı mıyım?

Ben bu yaz hem harçlık çıksın hemde sigorta olsun diye bir işe girdim arkadaşın tavsiyesiyle bana girmeden 28 dedi arkadaşım ama gittiğimizde ikimiziede 24 bin tl dediler normlade ben orda yapılan yerlere bakmak için sabah birşeyler çalınmasın diye işe girdim onun dışında herşeyi yapıyorum...
  2. P

Yarı dönemde üniyi bıraktım geri dönebilir miyim?

bu sene veya geçen sene olması lazım 1. Sınıfın yarısında dönemi tamamlayamadan ailevi sebeplerden dolayı bıraktım 2. Öğretim okuyordum okulu dondurmadım kaydı silmedim benim girdiğim senede son 2. Dönem senesiydi ben simdi geri donebilirmiyim donebilirsem dersleri nasıl yapacağım ?
  3. P

Hangi Parfümü Kullanıyorsun?

Ben başlıyorum hugo boss bottled elixir. Dekant almayı düşünen arkadaşlar almayın beymen boyner vs. Gibi yerlerde deneyin.
  4. P

Saat 9 u bekliyoruz ne kadar tırmanır dolar sizce?

Sabah sabah uyku tutmadı saat 9 u bekliyorum 9 a kadar görüşlerinizi yazında muhabbet dönsün.
  5. P

Bildiğiniz sağlam bi manga sitesi varmı ingilizce

Asurascans ikide bir kapanıyor şoyle saglam bi site varsa önerir misiniz?
  6. P

Hepsiburada kumar mı oynatıyor?

Hepsiburada oyunlarına bakarken zeplindir plinkodur böyle oyunlar gördüm oynamak istersen tc fln da istiyor bu normalmi garip geldi bana
  7. P

Kıbrıs tatili planı yardım lütfen

Son sınavlara girmedrn bi kıbrıs yapalım dedik arkadaşla parayı ayarladık gidecez yarın bugün aradım diyorki bitane daha arkadas var haftaya para ayarliyacak haftaya gidebilirmiyiz bana gore 3 kisi fazla oyuzden bende caymaya basladım gelmezsen biz gideriz diyor bide ne diyim ben buna
  8. P

100 kg denemelimiyim cıkarmı

Suan ilk set 80x10 yapıyorum yani ilk sette bi pr denemesi yapsam 100 gelirmi sizce bugün deneyeyim mi?
  9. P

Bu bana sevap getirirmi yoksa helal etmeyeceğim

Kisa tutacağım daha onceki konularimda belirttigim belesci bir arkadasim vardurmuyor sikayette ettim bise degismedi almaya devam ediyor bu benden aldikca ben sevaba giriyormuyum yoksa bana bisey yazmadan ona gunahmi yazıyor tahminim 2. Ama insallah 1. Dir her nekadar istemesemse eger 2. Ise...
  10. P

Beleşçi oda arkadaşım var ne yapmam gerek

Yurtta kalıyorum ilk geldigimde bana sormadan kıyafetlerimi giyiyordu ilk baslarda rica ettigim zamanlar takmadi sert bir dille uyardim en son birakmisti simdi bu insan dusta kolaylik olsun diye biraktigim sampuan ve dus jelimi kullaniyor kendime aldigim sularimi alip iciyor bugun kilidimi acik...
  11. P

Ucuza satılan gamepass ve discord üyelikleri

Uzun zamandır görüyorum bu şeyleri birisi gamepass birisi discord üyeliği birisi windows key birisi çok skinli hesap satıyor ama benim bilmek istedigim sey bu insanlar bu kodları veya hesapları nerden buluyor hadi buldular nasıl toptan bir şekilde buluyorlar ve satıyorlar
Geri