Arama sonuçları: *

1. Pew Pew

BAŞIBOŞ İNSAN SORUNU-ARTAN ŞİDDET OLAYLARI

Önceki konuda bahsettiğim medya propagandasının sonuçlarından bahsedeceğim. Bu sefer kısa tutacağım. Dalga geçmeye çalışsanız da belki ileride sizin de mağdur olacağınız bir sorun var ortada. Yasadan sonra şiddet olaylarının artacağını Türk Psikiyatri Derneği ve Türk Psikologlar Derneği...
  2. Pew Pew

SOKAK KÖPEKLERİ KONUSUNA BİR DE BU AÇIDAN BAKIN !

Köpeklerler ilgili dün açılan konunun altına gelen yorumlardan sonra böyle bir konu açmaya karar verdim. Sizden ricam konuyu tarafsız bir şekilde bir de bu açıdan incelemeniz. Elimden geldiğince kanıtlarla desteklemeye çalışacağım. Saygı çerçevesinde katılmadığınız yerleri ve yazımda...
  3. Pew Pew

HAYVAN KLONLAMAK

Az önce böyle bir video gördüm. Adamlar seri üretime geçmeyi planlıyor. Dünya ilginç bir yer olmaya başladı. İmkanım olsa galiba bende kedimi klonlatırdım. Siz yapar mıydınız ? :oops:
  4. Pew Pew

Elma ne zamandan beri adetle satılıyor ?

Az önce sıcak fırsatlara konu açarken farkettim yemeksepeti market elmayı taneyle satışa koymuş ve fiyat abartı bence. Fiyatları bilmesek bizi koparacak :kekw:
  5. Pew Pew

NEREDEN NEREYE, NEREDEN NEREYE..

NOT: 2024 seçimlerinde Sivas BBP nin aldığım site CHP ile benzer renk tonunda göstermiş. BBP nin aldığı tek il.
  6. Pew Pew

DİAMOND TEMA VS BATUHAN MALKOÇ İZLEDİNİZ Mİ ?

Yer6 Film youtube kanalında yayınlanan DİAMOND TEMA VS BATUHAN MALKOÇ programını izlediniz mi? Düşünceleriniz neler?
Top Bottom