Arama sonuçları: *

1. ÇEKİÇ HAMZA

Bu markayı daha önce gören oldumu

Babam yıllar önce fransada yaşadı ordan almış olabilir, geçenlerde sandıkları karıştırırken bu saati buldum hiçbiyerde pierre martin diye bişey bulamadım. Bilen varmı.
  2. ÇEKİÇ HAMZA

Bedelli askerlik yerleri açıklandı !!

Erzincan 59. topçu eğitim tugay komutanlığı :D DİPNOT: Size nereler çıktı ?
  3. ÇEKİÇ HAMZA

Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum

Dostlar yardim edin evde rahat 100klık hotwheels koleksiyonum oldu bu işin ucu bucağı yok nası durduracağım kendimi
  4. ÇEKİÇ HAMZA

Yeni evcil hayvanım alvin 🐿️

Dün yolda gelirken yol kenarında hareketsiz duruyodu yürüyemiyodu eve getirdim fındık fıstık badem süt aldım biberonla emzirdim suan aslan gibi oldu kafamdan inmiyor ahhshwhwjsdel
  5. ÇEKİÇ HAMZA

Bu hastalıktan nasıl kurtulabilirim

Arkadaslar mıyala hastalıgına yakalanmısım 😲😲 şaka maka dün benzin almaya girdim benzinlikte premium serileri gördüm kartta 3k vardı tüm parama bunları aldım gördüğümü almadan duramıyorum yaklasık 50k gitmiştir şunlara nası kurtulucam :((((
  6. ÇEKİÇ HAMZA

BABALAR VİRAJI ALIR BEN ALAMADIM

Selam dostlar dün eğimli keskin viraja yağmurlu havada 70'le girince benim araçtan gelen çikop çikop sesine kulak veremedim ve levhalara girdim alırım bi gecmis olsun. Saka maka soforlugume güvenirdim 1 saniyelik bişey bi baktım el freni çekmiş yan yan demir levhalara kayıyorum sürat yapmayin......
  7. ÇEKİÇ HAMZA

TELEFON KONUMUNUN SÜREKLİ YURT DIŞINA ÇIKMASI

RİCA EDİYORUM BASTAN SONA OKUYUP Bİ AKİL VERİN Arkadaslar durum cok kritik olmaya başladı mersinde yaşıyorum benim konumum (bütün uygulamalardaki iphone haritalar, snapchat whatsapp konum) bi anda beyrutta gözükmeye başladı kendiliğinden sürekli bu konumda gözüküp tekrar düzeliyor vpn vesaire...
  8. ÇEKİÇ HAMZA

Türkiyede bir isimden kaç adet diye sorguladığımız site neydi

bi site vardı isim yada isim soy isim yazıp sorguladığımızda kaç kişi var diye istatistik veren bir site vardı bilen varsa yardım edebilir mi ? (forebears sitesi çalışmıyor başka öneri)
Geri