Arama sonuçları: *

1. C

Biri size böyle dese ona ne yaparsınız?

Biriyle kavga etseniz kavga ettiğiniz kişi size bak senin kafana sopayla vurarım akıllı ol dese ne yaparsınız?
  2. C

Çağrı merkezi iş başvursu

Hepinize iyi günler diliyorum geçen hafta çağrı merkezinde iş başvurusu yaptım numaramı aldılar sizi değerlendirmeye alacağız ondan sonra sizi arayacağız dediler ama beni aramadılar. Çağrı merkezinde iş başvurusu yapınca kaç gün sonra geri dönüyorlar bilen var mı?
  3. C

Onçin diye bir Türkçe kelime var mı?

Hepinize iyi günler diliyorum bugün biriyle konuşurken bana bir şey anlatırken onçin dedi kendisi Türkçe konuşuyordu. Onçin diye bir Türkçe kelime var mı?
  4. C

Sizce lavaboda çok fazla mı kalıyorum?

Küçük lavabo sırasında genelde 3-4 dakika lavaboda kalıyorum büyük lavabo sırasında ise genelde 10-20 dakika arası lavaboda kalıyorum ailem bana lavaboda çok oyalanıyorsun diyor. Sizce lavaboda çok fazla mı kalıyorum?
  5. C

Namaz kılan insanların yüzü nurlu oluyor diyorlar sizce doğru mu?

Namaz kılan insanların yüzü nurlu oluyor diyorlar sizce doğru mu?
  6. C

15-20 dakika arası abdest almak çok mu sizce?

Namaz kılıyorum abdest alırken genellikle 15-20 dakika arası sürüyor ailem bana çok oyalanıyorsun diyor. 15-20 dakika arası abdest almak çok mu sizce?
  7. C

Günde 5 vakit yerine 4 vakit namaz kılıyorum bir şey olur mu sizce?

19 yaşındayım Günde 5 vakit yerine 4 vakit namaz kılıyorum sabah namazlarına kalkamıyorum onun dışında diğer vakitleri hazır olarak kılıyorum. bir şey olur mu sizce?
  8. C

Evde can sıkıntısına ne iyi gelir?

Evde can sıkıntısına ne iyi gelir?
  9. C

Çağrı merkezinde iş başvurusu yapınca kaç gün içinde dönüş yaparlar?

Bugün çağrı merkezinde iş başvurusu yaptım telefon numaramı aldılar kaç gün içinde dönüş yaparlar sizce?
  10. C

Muhabbet kuşumun neyi vardır sizce?

Dişi muhabbet kuşum var galiba kuşum 1 aydır hasta kuşumun ağzı açık kaldı ağzını kapatmıyor ve başını yukarı doğru kaldırıyor sallanıyor bir de kuşuma yaklaşınca kuşumdan hafif sesle değişik bir ses çıkıyor biraz araba da sinyal verme sesine benziyor bir de muhabbet kuşumun gagası mavi olmuş...
  11. C

Çağrı merkezinde çalışmak istiyorum işe alınır mıyım sizce?

Hepinize iyi günler 19 yaşındayım çağrı merkezinde çalışmak istiyorum yarın iş görüşmem var ama bende konuşma bozukluğu var biraz da çekingenim bu yüzden işe alınır mıyım acaba?
  12. C

Çağrı merkezinde çalışmak nasıldır?

Çağrı merkezinde çalışmak nasıldır?
  13. C

Babam bana kızdı sizce haklı mı?

Hepinize iyi günler 19 yaşındayım bende konuşma bozukluğu var ben konuşurken takılmalar ve duraklamalar oluyor bugün babama bir şey anlatıyordum sonra bir yerde takıldım bir kaç saniye durakladım öyle olunca babam bana kızdı sen 1 kelimeyi niye 1 saatte söylemiyorsun yeter artık kendine çeki...
  14. C

Sizce böyle bir dedeye karşı ne yapılmalı?

Hepinize iyi geceler benim dedem yani babamın babası kötü bir insan şimdi benim rahmetli babaannem geçen yıl vefat etti dedem babaannemden 40 yıl önce ayrılmış başka biriyle evlenmiş şimdi benim babaannem vefat etmeden önce bizim evdeydi 2 yıl kadar bizim evde kaldı nenem torunları arasında en...
  15. C

Aniden gelen bağırma isteği neden olur?

Bu aralar bana aniden bağırma isteği geliyor birde toplum içinde oluyor mesela kütüphane de ders çalışırken bağırma isteği geliyor ama o an bağıramıyorum herkesin içinde. Aniden gelen bağırma isteği neden olur?
  16. C

Sizce ailemi düşünerek iyi mi yapıyorum?

Hepinize iyi akşamlar 19 yaşındayım ailemin maddi durumu yok bazen babamla çarşıya çıkıyorum çarşıda gezerken lokantaların ya da marketlerin önünden geçerken babam bana senin canın bir şey çekiyor mu sana alayım diyor bende hep hayır baba teşekkür ederim diyorum çünkü ailemi düşünüyorum. Sizce...
  17. C

Sizce 19 yaşında günde 5 vakit namaz kılmak iyi bir şey mi?

Sizce 19 yaşında günde 5 vakit namaz kılmak iyi bir şey mi?
  18. C

Gençlik yılları sizce nasıl yıllar?

Gençlik yılları sizce nasıl yıllar?
  19. C

insanlarla konuşurken zorlanıyorum ne yapmalıyım?

İyi akşamlar 19 yaşında bir erkeğim insanlarla konuşurken sesim az çıkıyor ve tutuklu kalma ve bir kaç saniye duraklama oluyor mesela 3 gündür minibüse biniyorum minibüsçüye para uzatırken gideceğim yeri ve öğrenci olduğumu söylemem lazım ama söylerken zorlanıyorum sonra telefonda biriyle...
  20. C

Sizce başıma bir şey gelir mi biraz tedirgin oldum?

Bugün dershane de sınıfımda ki 3 kişiyle kantinde otururken sohbet ediyorduk sonra aklıma takıldı onlara bu seçimde kime oy verdiniz dedim 1 i ben oyumu dem partiye verdim dedi diğer 2 si ise biz oyumuzu ak partiye verdik dediler sonra bana sordular sen oyunu kime verdin dediler bana ben onlara...
Geri