Arama sonuçları: *

1. hesabımısilermisiniz

Bir baltaya sap olamama hissi

Kısaca kendimden bahsedeyim kayda değer hiçbir başarısı olmayan ortalama bir türk genciyim 17 yaşındayım. Ailemin maddi durumu orta sınıfın altında kalıyor, aslında kalmıyor ama belki pederin köye villa yaptırmak gibi enteresan hayalleri vardır. Asıl konuya gelecek olursam ders çalışırken...
  2. hesabımısilermisiniz

Acil Yanıt Lazım Açık lise mezunları yardımcı olsun please

2 yıl örgün ve 2 yıl açık öğretim okudum OBP neye göre hesaplanıyor bunun hakkında net bir bilgi arıyorum
  3. hesabımısilermisiniz

Açık Lise Diploması hakkında

Merhabalarr, 2023 te açık öğretime geçtim ve şuan 4 dönemi tamamladım kredileri bitirdim , örgün eğitimde de 10. sınıfa kadar devam etmiştim. Bu sene mezuna kaldım haliyle diplomaya ihtiyacım olmadı, başvuru için belirli bir zaman var mı? bu sene içerisinde almazsam sorun çıkar mı?
  4. hesabımısilermisiniz

"Esoğon Gızı" ne demek?

Özellikle köye gidince duyduğum bir deyim hiç anlamadığım yerlerde anlamsız şekilde kullanılıyor anlamını sorduğum kimseden cevap alamadım ve forumlarda da bulamadım, hakaret midir deyim midir nedir bileniniz var mı? kulağa küfür gibi geliyor
  5. hesabımısilermisiniz

Ne için mücadele ediyoruz?

Hayatta onun bunun için yaşıyorum diyebileceğiniz bir şey var mı? Kendimi normal hissetmiyorum
  6. hesabımısilermisiniz

YKS için ders programı hazırlamak

Saatlik değil günlük program uyguluyorum, her şey bir saate sığmıyor aynı şekilde her günüm aynı da olmuyor. Adam akıllı bir düzen oturtmam gerek ne yapmalıyım?
  7. hesabımısilermisiniz

Çok Basit Bir dini Soru (birden fazla da olabilir)

silindi, elhamdülillah şuanlık müslümanım
  8. hesabımısilermisiniz

Cevabından memnun kalmadığım Dini Soru

islam hz muhammedi hristiyanlıksa hz isa'yı ölü diriltme mucizeleriyle biliyor. Benim sorum şu şekilde: Neden din adamları dışında, rivayet eden birkaç kişi dışında hiç kimse bu olaylara tanık olduğunu yazmadı? Bir ölünün dirilmesi gibi olağan üstü bir olayı hiç bir coğrafyadan tek bir kişi bile...
  9. hesabımısilermisiniz

Açık Liseye Geçmek OBP yükseltir mi?

9. sınıfı 70 ortalamayla 10. sınıfı ise 55 ortalamayla atlattım. 11. sınıfta açığa geçtim. Merak ettiğim şey OBP kat sayılarının neye göre hesap edilip birleştirildiği. Bunu bayağı araştırdım halen bir sonuca varamadım
  10. hesabımısilermisiniz

YKS ye girmek istemediğimi aileme nasıl açıklarım?

Öncelikle şunu bilmenizi isterim süper hiper zekalı biri değilim. Kesinlikle bir burs kazanacağıma inanmıyorum. Okuyan %90 lık kesim üniversiteye gitmek için üniversiteye gidiyor. Ailemin şuan ki maddi durumu yetersiz, iyi bir üni kazansam bile eğitim masrafı karşılayabilecek durumları yok. Kötü...
  11. hesabımısilermisiniz

Sıfırdan Tyt Ayt Biter mi? Nasıl Çalışmalıyım (2026 YKS)

Tamamen sıfırdan başladım ders nasıl çalışılır gerçekten bi fikrim yok. Bir hafta pomodoro denilen çöpü uyguladım arpa boyu yol ilerlemedim. Tarih ingilizce ve Edebiyat dışında tüm derslerim sıfır. Nasıl ilerlerim konular yetişir mi gerçekten kafam karışık yol haritası oluşturmak için birinin...
  12. hesabımısilermisiniz

Narsist insanlarla nasıl başa çıkılır

Haklı olmasa bile kendini haklı çıkarma çabasında olan bu hayatsız insanların zayıf noktalarını nasıl bulabilirim (chat gpt bunun için cevap vermedi 😁)
  13. hesabımısilermisiniz

Borsa bir para tuzağı mı?

Kazanan taraf hep belli, soru ortada
  14. hesabımısilermisiniz

2026 YKS için kaynak önerisi

Hedefim siyasete girmek malum hırsızlık yapmanın en yasal yolu da bu : ) ama hangi bölümü okuyacağım konusunda kararsızım forumlardaki tartışmalar siyaset bilimi uluslar arası ilişkiler gibi bölümlerin faydasız olduğunu savunuyo e kısmen haksız da değiller bu iyice kafamı karıştırdı, yine de...
  15. hesabımısilermisiniz

Üniversite okumanın değeri kaldı mı?

literatürde "bilginin paylaşıldığı ve fikirler yürütülen yer" olarak geçen 4 5 katlı binanın, şuan ki Türkiye şartlarında bir hükmü kaldığını düşünen var mı? kısa ve net soru , tabii yakışıklı güvenliğin konferans verdiği, çapulculara kapılarını açan yerlerden bahsetmiyorum oralar üniversite...
  16. hesabımısilermisiniz

Yaşamak İçin Sebep Kalmaması

Ne için yaşıyorsunuz? en fazla 7 kelime
  17. hesabımısilermisiniz

Yurtdışına Gitmenin En kolay ve ucuz yolu?

Sadece ailemden kurtulmak istiyorum, düşük taban puanlı üniversitelerde öğrenci değişim programları work and travel vb. gibi şeyler oluyor mu bilmek istiyorum. (lütfen tecrübeniz varsa cevap verin)
  18. hesabımısilermisiniz

PC satıyorum fiyat belirlemem gerek

Win11 İşlemci amd ryzen 5 5600 16gb ram Asus dual radeon RX 6600 8gb ekran kartı 1tb SSD Samsung monitör(modelini hatırlamıyorum 2.5K para verdim) klavye mouse ve kulaklık idare eder, bir kere bile klavye üstünde yemek yenmedi(bu benim kırmızı çizgim ) pc 5 aylık Ek olarak ses kaydeden...
  19. hesabımısilermisiniz

Kali linux her açıldığında donuyor

sanal makineyi kapatıp tekrar açtığımda kullanıcı adı şifre girdiğimde bir donma yaşanıyor. Kalinun kurulum dosyalarında "prev" denilen dosyaları sildiğimde eski haline dönüyor her seferinde bu dosyaları silmek istemiyorum ne yapmalıyım?
Geri