Arama sonuçları: *

1. A

Fifa 2 kol takınca oyun açılmama sorunu

2 kol takınca oyun açılmıyor, tek takınca açılıyor bunun nedeni nedir arkadaşlar x360ce yükledim bu sefer açılıyor oyun ama 1 kolun tuşların yerleri çok saçma oluyor yön tuşlarıyla şut orta bas bölümü oluyor
  2. A

Cinemaximum IMAX sinema iyi mi?

Cinemaximum IMAX sizce iyi mi yoksa gereksiz mi? 20 tl daha pahalı normal solonlardan
  3. A

Vücut Analiz Baskülü önerisi

1) https://www.trendyol.com/fakir/hercules-vucut-analiz-baskulu-p-624951 2) https://www.trendyol.com/reidan/supsecale-elektronik-tarti-vucut-analiz-cihazi-akilli-banyo-baskulu-wife-akilli-yag-kalori-tartisi-p-148628519?boutiqueId=587552&merchantId=324866 3...
  4. A

tablet yazılım yüklememe sorunu

kardeşimin tablet ara ara bozulur bende yazılım yüklerdim düzelirdi şimdi deniyorum yüklenmiyor tekrar indirdim gene aynı yüklenmiyor download yerinde donuyor bileniniz var mı çözümünü
  5. A

Projeksiyon Makinesi önerisi

En fazla 1000 tl olacak şekilde önerir misiniz ?
  6. A

Windows 10 Pro 2004 yüklenmiyor

arkadaşlar hala 1909 sürüm var bende windows orjinal ama güncelleme bana gelmedi nedeni nedir ?
  7. A

Turk telekom Altyapi talebi

Bizim arka mahallede 30 mbps alıyorlar. Ben 14 mbps ve sokaklarda bukunan altyapı kutusu bana 20 metre yakınımda taleote bulunsam fiber veya altyapı iyileştirme oluyor mu?
  8. A

Netflix indirme hatası

indirme işlemi sırasında bir sorun oluştu (DLST.N135) diye hata veriyor nedeni nedir ?
  9. A

Trendyol Paylaş Kazan Kuponmuş

arkadaşlar cüzdanda geçerli kupon olarak geldi bana
  10. A

facebook yorum yazamama sorunu

dadg gurubunda birisine yorum link yazınca standartlara aykırı yazıyor sonra yorum iptal oluyor ama yorumda sade link var oda trendyol
  11. A

papara kart kuryede

arkadaşlar papara kart istedim geliyor ama şuan farkettim aslında gerek yok muş hiç kullanmasam veya yılda 2-3 kere kullansam sıkıntı olur mu ?
  12. A

papara vs ininal

arkadaşlar papara ile netflix alınca 10 tl si geri veriliyor. bana göre inanal kart daha iyi duruyor ama netflix yarısını ödüyor mu yok sa sade paparada öyle mi?
  13. A

e-posta şifremi unuttum

aslında unutmadım ama kabul etmiyor şifreyi facebook instagram gibi yerlere giriyorum eposta mail geldi ama göremiyorum. Hesap adınız ya da parolanız yanlış. Parolanızı hatırlamıyorsanız, şimdi sıfırlayın. diyor tıklıyorum ama kurtarma seçeneği olmadığından soruları yanıtla diyor yanıtlıyorum...
  14. A

oyun oynarken hata aldım bu hata nedir?

15. A

çekilişte verilen ürünlerin garantisi oluyor mu?

arkadaşlar çekiliş ile bilgisayar parçaları veriyor youtube ve twitch yayıncıları bunların verdiği klavye ekran kartı işlemci benzeri ürünler veriyor onlarda garanti oluyor mu biliyor musunuz ?
  16. A

Bilgisayar donanım parça alım satım dükkanı?

Arkadaşlar 200 bin tl + 50 bin tl(devlet destek borçrarı ödüyor direk vermiyormuş) bir bilgisayar parçaları resmi garantili alım satım dükkanı açılır mı? Not ; gtx 1660ti 2 bin tl olmaz gibi demeyin çünkü onlar kar payı koyup satılan fiyatlar Ve devlet 27 yaş küçük işletme yıllik 70 binden az...
  17. A

Araç Kişi Sayısı

1 hazirandan sonra kişisel araca 3-4 kişi den fazla binememe yasağı kalktı mı bileniniz var mı?
  18. A

rdr2 kırıldı söylentisi

doğru mu? rus siteden 50 tl hesap aldım. iyi mi ?
Geri