Arama sonuçları: *

1. A

Windows işletim sistemini neden çok kötülüyorlar?

Arkadaşlar merhaba. Windows 10 ve biraz daha bloatware'li Windows 11'i, macOS ve Linux (GNU/Linux) işletim sistemlerine göre aşırı kötüleniyor ve yerden yere vuruluyor. Ben bunu çok yanlış buluyorum. Öncelikle Windows 11'in sorunları vardır. Lakin bloatware'leri temizlerseniz hızlanıyor. Buna...
  2. A

Günümüz oyunları güzel mi?

Arkadaşlar merhaba. Sizce günümüz oyunlar sizce nasıl? İyi mi güzel mi? Ben birçok güncel oyundan keyif alamıyorum hiç. 10 saat oynasam bile sıkıcı geliyor. Nedeni ise oyunlarda çok görev var ve oynanışları eğlenceli değil gibi hissediyorum. En son büyük oyun olarak Legend of Zelda ToTK...
  3. A

Telefonlarda radyo olması gerekmez mi?

Arkadaşlar merhaba. Birçok şey sanki eskimiş gibi es geçiliyor ama sizce telefonlarda radyoların olması güzel bir şey olmaz mıydı? Hele ki Türkiye'de internet ateş pahası zaten. Böyle yürüyüş falan yaparken güzel olabilirdi yani. Günümüzde yok galiba.
  4. A

SSHD depolama birimleri neden tercih edilmiyor?

Arkadaşlar merhaba. SSHD depolama birimi hem ucuz hem de performanslı ürünler. Çünkü içinde SSD bölümü de barınıdırdığı için oyunlarda performansı iyi oluyor. Bu SSD bölümü, genellikle o an kullandığınız ya da sık kullandığınız içeriklerde devreye girdiğini söylüyebilirim. Örnek GoW...
  5. A

Hugh Laurie neden Marvel'da oynama mışdır?

Arkadaşlar Dr. Jimmy Gluglu House karakteri çok süper bir karakterdi. O oyuncu Marvel'da Dr. Strange olabilirdi sanki.
  6. A

Dark Souls oyunları dışında oyun sarmıyor

Arkadaşlar merhaba. Dark Souls oyunları dışında yani Dark Souls üçlemesi, Sekiro, Elden Ring, Bloodbrone dışında hiçbir oyun sarmıyor. Siz de Dark Souls oynadıktan sonra başka oyun oynuyamıyonuz mu? Yoksa her türlü oyunu mu oynuyorsunuz? Yani diğer oyunlar çok sıkıcı geliyor arkadaşlar.
  7. A

Forumu bırakıyorum, kendinize iyi bakın

Arkadaşlar kendinize iyi bakın. Ben forumu bırakıyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ettim. IPS monitorler hiç içime sinmedi, VA'larda. Düşük bütçede monitor alınmaz, iyi günler.
  8. A

Yapay zeka bizi bitirebilir*

Arkadaşlar mağlum şu an dünyada genel olarak yüzde 7 olsa da tek tek şirketler ele alında bir sürü insan işsiz kaldı sayılır yapay zeka yüzünde. Oxford raporuna göre de önümüzde 10 yıl içinde beyaz yakalarının neredeyse hepsi ve vasıfsız eleman olarak da 20 milyona kişinin işsiz kalacağı ön...
Geri