Arama sonuçları: *

1. P

Aselsan şirketi hakkında

Arkadaşlar selam konyada yaşıyorum burda aselsan konya fabrikası var ama burda hizmetli veya temizlikçi olarak çalışmak istiyorum nasıl girebilirim vekil torpil mi olması gerekir birde çalışma şartları nasıldır maaş servisleri olurmu?
  2. P

Aselsan şirketi hakkında?

Arkadaşlar selam konyada yaşıyorum burda aselsan konya fabrikası var ama burda hizmetli veya temizlikçi olarak çalışmak istiyorum nasıl girebilirim vekil torpil mi olması gerekir birde çalışma şartları nasıldır maaş servisleri olurmu?
  3. P

Amatör olarak boks yapsam?

Herkese selamlar 163 boyunda 65 kilo birisiyim amatör boksla ilgilensem 180 185 arası 100 kg boks geçmişi olmayan birini yere serebilir miyim acaba?
  4. P

Facebook arkadaş listesi gözükmüyor?

Herkese iyi günler yeni facebook hesabı açtım ama facebook ta hesabı herkese açık ve arkadaş listesi Gizli olmayanların arkadaş listesini göremiyorum sadece ortak yazıyor tüm yazmıyor neden olabilir hesap yeni olduğu için mi?
  5. P

Facebook arkadas listesi gözükmüyor?

Herkese iyi günler yeni facebook hesabı açtım ama facebook ta hesabı herkese açık ve arkadaş listesi Gizli olmayanların arkadaş listesini göremiyorum sadece ortak yazıyor tüm yazmıyor neden olabilir hesap yeni olduğu için mi?
  6. P

Acaba kız tarafıda beni istiyor mu?

Herkese selam sevdiğim kişinin instagram hesabına takip isteği attım ikindi gibi ama halen istek gönderildi yazıyor annesi ile aramiz iyi ve sanırım hoşlandığımı biliyor bugün birkaç tane durum attım ve annesi onları 30dk içinde gördü normalde de görüyordu ama uzun saat sonrası ardından annesi...
  7. P

Yüksek takipçili instagram hesapları

Herkese selamlar instagramdan 200 in takipçili hesabın resmini kullanarak kişilere sosyal medyadan istek atarak soru sormak bir suç teşkil eder mi acaba öyle hakaret küfür para isteme şantaj değil de sadece merak ettiği soruları sormak için?
  8. P

Resim müzik ve kişileri nereye yedeklemem gerekir?

Merhabalar yeni nesil cihazlarda hafıza kartı desteği yok malumunuz benim mevcut telefonda olan resimler videolar kişiler ve müzikleri nereye yedeklemem gerekir google bulut falan mı?
  9. P

Siz olsanız evlenir misiz?

Herkese selamlar akraba olduğunuz sevdiğini kişi karayollarında taşeron işçisi olarak çalışıyorsa evi varsa sigarası yoksa asgari ücret alıyorsa evlenir misiniz acaba?
Geri