Arama sonuçları: *

1. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Monster minibar nerede bulabilirim?

Soru başlıktaki gibi, bildiğim kadarıyla sadece sponsor olanlara veriyorlarmış gözüme hoş gözüktü bunlar nerede satılıyor 2. El sitelerinde bulamadım. Bulamazsam kaplama yapmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz
  2. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

En iyi enerji içeceği hangisi?

Az önce hayatımda ilk defa enerji içeceği içtim beyaz monster çok şekerliydi ve ananas aromalıydı ananas pek sevmiyorum iyi değil di açıkçası, l karnitin var diye tercih etmiştim sizce en iyi enerji içeceği hangisi denemek istiyorum ve bunların herhangi bir zararı yoktur değil mü günlük dozajı...
  3. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Aşık olmak nasıl bir his?

Soru başlıktaki gibi 3 aydır bir kız ile beraberim kız ortalama bir dış görünüşe sahip ama görünüşden daha çok duygulara bakan biriyim daha çok erken ama sanırım ben diğer sevgililerimde olduğu gibi hissetmiyorum daha farklı uyumadan önce fotoğraflarına bakıyorum onu düşününce yüzüm gülümsüyor...
  4. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Yabancı bir numara arayıp sen discord da Allahıma sövdün dedi

Az önce başı 537 olan bir numara beni aradı ve sen discordda Allahıma sövdün ben senin numaranı buldum dedi sizce bu konu aileme kadar gider mi ve beni nasıl paylaşmış olabilir isim paylaşmıyorum
  5. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Bu dövme yapılır mı?

Geçici dövme yapmayı düşünüyorum göktuğ alafın dövmesi çok hoşuma gitti anlamı nedir ve yapmaya değer mi
  6. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Valorant da rank çıkmak için tavsiyeler

Güncel rankım dia 2 İmmortal gibi yüksek ranklar görmek istiyorum düzenli aim çalışıyorum oyun bilgim orta prem yok ne yapmalıyım
  7. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Teknoloji ve tasarım dersi 7. Sınıf 2. Dönemde yazılan yazılar nelerdir?

Arkadaşımın cuma gününe yetiştirmesi gerekli müfredatın yazdırdığı her okulda aynı olan birşeyler var mı
  8. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Sıklıkla küfür eden kızdan olur mu?

Soru başlıktaki gibi benim yanımda az küfür etmeye çalışıyor fakat genel itibariyle küfür ediyor
  9. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Sanaldan ilişki olur mu?

Sizin düşünceleriniz neler bence kalp kalbe karşı olduktan sonra mesafenin bir önemi yoktur
  10. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Herkese selamlar forumda yeniyim

Herkese selamlar forumda yeniyim bilgilerim hakkında kısmında mevcut ismim metehan umarım güzel anlaşırız.
Top Bottom