Arama sonuçları: *

1. ozgurbey1

Tımarhanede 1 Gün Geçiriyorum

Temmuz ayında trafik cezası yedim, trafik cezamı iptal ettirdim. Ekim ayında ödeme yaptıklarını söylediler. 3 Ay uğraşıp zorla vergi dairesine ulaştım "paranızı sgk kesmiş kalanıda bizde kalmış tekrar yollayacağız (869 lira 31 kuruş)" dediler ( 8-69 LİRA 31 KURUŞ ) "Sgkım yok sadece gss...
  2. ozgurbey1

Elimdeki laptopu çıkartamıyorum sizce fiyat çok mu yüksek?

Acer 5 Nitro var elimde toplasanız 1 gün kullanmadım 1 yıl garantisi var İ7 12650H + 140 watt 4060 var 32 gb ram ve 1 tb ssd 165 hz ips 1080p 15.6 inch 35k istiyorum (piyasanın bayağı altında) alıcılar saçma tekliflerde bulunuyor. ben mi fiyatı yüksek tutuyorum sizce? bence çok düşük.
  3. ozgurbey1

Balıkçılıkdan Anlayan Var mı?

Dostlar iyi geceler bu aralar çok boşluktayım varsa istanbul çevresinde reel yoksa balıkçılıktan anlayan arkadaşlar nasıl başlarım ne önerirsiniz? bilgim sıfır.
  4. ozgurbey1

Kurye Kameramı Çalmış!

Motorum bina içerisinde kitli, aksiyon kameramı üzerinde unutmuşum dalgınlığıma gelmiş. Su geçirmez kutusunun içindeydi. Saat 00.26'da kurye yemeği asansöre bırakıyor kamerayı görmeden kutuyu söküp kamerayla birlikte kaçıyor. Kask var yüzü belli değil, dışarıda kamerada bulamadım hangi plaka...
  5. ozgurbey1

Askerliğim tecili otomatik olmamış?

Bu yaşıma kadar tecil ile ilgili hiç işlem yapmadım. Üniversiteye yazılır yazılmaz otomatik tecil olmuştu ve okul devam ediyor ancak askerliğime 11 gün kalmış nasıl oluyor bu durum? Bizzat mı gitmem gerekiyor?
  6. ozgurbey1

Arkadaşlar aranızda ağır ceza avukatı ya da bu konulara hakim biri var mı?

Çok aciliyeti var durumun hiç farkında olmadan 2 yıl önce es geçtiğim bir mevzudan patlamışım sanırım ama %1 dahi suçluluk payım yok kanıtım var ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. işi bilen biri varsa dosyaları göstereceğim.
  7. ozgurbey1

Sistemi Satacağım Fiyat Önerisi

DDR5'e geçmeyebilirim ancak iş amaçlı bir sistem kuracağım o yüzden tamamen sistemi satacağım hızlı ve orta halde satılacak fiyat fikirlerinizi göz önünde bulunduracağım. -Ryzen 5 5600x -Galax 3060Ti White Edition 8 GB -MSI Mpg B550 Gamıng Plus -Kingston Hyperx 4x8 32 Gb ram 3600 CL17 RGB...
  8. ozgurbey1

GÜNGÖREN'de Oturan Kardeşlerim Sorularınız Belediye Başkanına Gelsin!

Herkese selamlar ben Adal, Güngören belediye başkanı ile röportaj yapacağım sorunlarınız varsa (kanıtlayabileceğiniz iyi olur) buradan bana iletebilir doğruluğunu onayladığımda soru güzelse kendisine soracağım. Ağırlıklı hizmet yani belediye ile alakalı bir, kaç tanede siyasi soru araya...
  9. ozgurbey1

Toplanın Çabuk Hepsiburada 2. Rezilliği Ahahahaha

28 Ağustos Eylül Razer Hammerhead True Wireless X aldım. Ürünün kargosunu açarken videodaydım bandrolsüz ve üstünde koruma jelatini olmadan geldi. Hepsiburadayı arayarak durumu belirttim ve talep açıldı. Talebe "ürün yurtdışı ürünü olduğu için jelatinsizdir ancak ürün sıfırdır" dendi (fotoğraf...
  10. ozgurbey1

AVM- Mediamarkt'ta Çekim Yasak Mı?

Herkese selam belki bilen vardır youtube da içerik üretiyorum ve bazı takipçilerim "abi ailem internetten ürün almama izin vermiyor, ikinci ele de yönelmiyor. Mağazalarda alınabilecek ürünleri derleyebilir misin?" tarzında mesajlar ve mailler yolladı Bende bu bağlamda bir seri başlatmak istedim...
  11. ozgurbey1

ÇANAKKALE'den gazzeye Dersi!

Milli Eğitim Bakanı olan şahıs çıldırmış olmalı! O kadar çok şey söyleyip sıfırdan başlattım ki videoyu;
Geri