Arama sonuçları: *

1. AK47

Ev için eşya önerileri

Herkese selamlar, Öncelilkle Nisan ayında bir konu açmıştım evlilik teklifi ile alakalı: https://forum.donanimarsivi.com/konu/evlilik-teklifi-hakkinda-oenerileriniz.715392/ Gelişmeler sonucu geçen ay nişanlandım. Nişanlımın okulu devam ediyor bu sene son senesi. Düğünü 2025 yazında...
  2. AK47

Yüksek çözünürlükte dünya haritası resmi

Buradaki gibi rustik görünümlü dünya haritası resmi bulmak istiyorum fakat çoğu yerde çözünürlükler düşük. Bana bu tarzda dünya haritası resimlerinin yüksek çözünürlüklü olanları lazım kendim tablo yapacağım. Nereden bulabilirim?
  3. AK47

Evlilik teklifi hakkında önerileriniz?

Arkadaşlar selam, Kısmetse pazartesi veya salı günü 7 yıllık ilişkimi bir seviye yukarı taşıyarak evlilik teklifi yapacağım. Lakin aklımda nasıl yapabileceğime dair yaratıcı çok fikir yok. Şu an aklımdaki şey ilk tanıştığımız, birbirimizi ilk gördüğümüz yere götürüp orada tekrar farklı bir ilki...
  4. AK47

Açıktan üniversite okuyan arkadaşlar yardım edebilir mi?

Şimdi beyler şöyle ki bir tane üniversite bitirdim. Üniversite bitirdiğim için açıktan ikinci üniversiteyi direk kayıt yaptırarak başlayabiliyorum. İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı okuyacağım. Açıktan önlisans okuduğumuz zaman dgs ile geçiş yapıp lisansa tamamlayabiliyor muyuz...
  5. AK47

Gözler yaşlı söz yok sadece resim

Çok değil, 2019.
  6. AK47

Garanti süresi durumu?

Arkadaşlar kısa bir örnekle sorumu soruyorum. Şimdi mesela aldığım ürünün 2 yıl garantisi var. Diyelim ki ayın 10 unda garanti bitecek, ama daha önceden ürün garantiye gitmiş ve 15 gün garantide kalmış. Ürün garantide kaldığı sürece garanti günü işler mi yoksa garantide kaldığı gün sayısı...
  7. AK47

Yaşadığım olayla alakalı şikayet edebileceğim mecralar?

Merhaba. Direk konuya gireyim, bu gece letgo üzerinden sattığım telefonla alakalı alışveriş için birisi uygulama üzerinden mesaj attı. Takas yapmak istediği telefonun fotoğraflarını göndermek için telefon numarası istedi ve verdim. Bir süre sonra dalga geçtiğini anladım ve konuşmayı bitirmeyi...
  8. AK47

Oldschool Rap vs T-Rap?

Evet arkadaşlar siz hangisinden daha çok zevk alıyor ve dinliyorsunuz, neden? Dinlediğiniz güzel oldschool/t-rap parçaları da atabilirsiniz bilmediğimiz yetenekler varsa keşfetmeye açığım. Bu arada ben oldschool'cu tayfadanım :D . Ama arada kafa dağıtıp eğlenmek için t-rap de dinliyorum.
  9. AK47

İtopya ile yaşadığım teknik servis ve iletişim sorunu.

Arkadaşlar bilen bilir itopya ile 2019'daki sistemi aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Günümüz şartları belli pandemi sürecinde dışarı çıkmayı çok tercih etmiyorum ama bilgisayarda 2 kere servise götürmeme rağmen aynı sorunlar hala devam ediyor. Üstelik Arayarak ulaşmak bir hayli zor bu yüzden kaç...
  10. AK47

Hangi Bankayı Kullanmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, şuan yapmakta olduğum bir serbest girişim işi var. Oradan para almaya başlayacağım ve bir banka hesabına ihtiyacım var. Şuanda Enpara ve Yapıkredi kullanıyorum fakat şöyle bir durumum var; yapmış olduğum işteki hesap numaramla bankaya gidip IBAN numaramla iş numaramı...
  11. AK47

Unutamadığınız çocukluk anılarınız neler?

Başlıkta olduğu gibi var mı böyle unutamadığınız aklınıza geldikçe güldüğünüz bir çocukluk anınız? Ben küçük bir tane ile başlayayım. Ben çocukken mahallelerde kasalı arabalar seyyar meyve satardı. 4-5 yaşlarındayken çocukluk aşkıma seyyar meyve arabasından kiraz çalmıştım beraber bir yerde...
  12. AK47

Öneri İnternet Sağlayıcı Önerileriniz?

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi soruyorum sizlere. Kısaca bir ön bilgi vereyim. Kapımızın önüne Türk Telekom Tip 7 erişim kabini takıldı. Düne kadar 8mbps İnternet alırken bugün Türk Telekomu yeni abonelik için aradığımda aktif olarak 97mbps alabileceğimi söylediler. Kapının önüne o...
  13. AK47

Sohbet grubu

Merhaba, az önce aldığım bilgiye göre donanım arşivi adı altında grup açmak yasakmış sanırım. Bu problem değil konuyu tekrar açmamın sebebi yaptığım değişiklikler. Grubun adını vs değiştireceğim. Ama içeriğimiz yine aynı. Amacım kesinlikle forumu manipüle etmek değil. Daha çok sohbet etmek ve...
  14. AK47

Donanım Arşivi Telegram Grubu

Merhabalar. İnstagramdan da sıkça duyduğumuz telegram grupları aklıma böyle bir fikir gelmesini sağladı. Donanım arşivi ailesinin de bir telegram grubu olsa nasıl olur? Sohbet muhabbet değil de ürün linki vs paylaşımı için. İndirimli ürünler olur vs vs. Siz neler düşünüyorsunuz?
Top Bottom